![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
^^Това не беше нужно
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
не си ли виждал пияни металяги
![]() -------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Ако това ти е идеята за пиянство...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
не си ли виждал пияни металяги ![]() ахахахахахаха Това обяснява доста неща ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Иначе те самите се определят за блек метъл. Този момент съм го пропуснал. Малко не ми се вярва. ![]() Children of Bodom = нинтендо метъл Особено като вземат да редят ония ми ти сола тип "язе сом робот"... ![]() Точно при тях солата, освен много технични, са и перфектно измислени (поне що се отнася до първите четири албума). Свиренето на Children Of Bodom си е свирене в пълния смисъл на думата, а не залъгване с ефекти и семпли. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Children Of Bodom Hate Crew Official Website - www.cobhc.com
Finnish black metal band; includes news, biographies, pictures, discography, videos and reviews. -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ти остави това.
![]() Че имат блек елементи - имат, но въобще не са преобладаващи сред всичко, което съчетават (или по-скоро съчетаваха) в звученето си. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Много готина група, винаги си куфея с удоволствие на тях и на периоди се запалвам все повече и повече..докарват ме до някви мн странни психически състояния,
![]() ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Със смесени чувства оставам след слушането на 'Was It Worth It?' от предстоящия албум. Песента определено е на по-високо ниво от повечето в Blooddrunk, но сякаш две тотално различни и противоположни страни на групата се сблъскват в продължение на 4 минути и това ми пречи да съм доволен.
Може би началният риф е повторен прекалено много из цялата песен. Ефектите върху вокалите на първия куплет също не правят положението по-цветно. ![]() Като за сингъл, определено е по-добър от това, което очаквах след провалът Blooddrunk. Ще видим след 2 месеца, какво ще ни предложат. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
"The single 'Was It Worth It?' is a total party song", said Laiho. "It's not your typical Bodom sound, but it's one of my favorites and heavy as hell."
Мхм.. бях леко разочарована след първото слушане, въпреки че началния риф доста ми допадна. Солото.. да, в началото ми прозвуча някак awkwardly не на място, но пък след няколко прослушвания вече не прави впечатление. Парчето е.. хубаво, но все пак се надявам останалите да са по-добри. :Р -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Трагедия. Пълна. Стана ми ясно защо трейлърът съдържаше само началния риф - че то е единственото в песента, дето става за нещо... Време им е да се разпадат.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Венци, това време дойде още с предходния албум.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Абе не знам, но се сетих, че когато излезе "Blooddrunk" се питахме дали е възможно да издадат нещо още по-безлично. Песента доказва, че отговорът въобще не е толкова изненадващ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
На мен пък ми хареса песента! Хитова е някаква...
-------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 140 Регистриран: 20-September 07 Потребител N: 2341 ![]() |
Абе тия злетаци няма ли да се разпадат вече? Мъката е голяма.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Някак си не успяват да ме грабнат...
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Когато излезе Blooddrunk, бях един от малкото, които го харесаха... Новото парче, обаче, е под всякаква критика. И защо вокалите звучат толкова компютърно...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Мхм, точно дразнещите ефекти по време на куплетите звучат най-плачевно, а един припев песен не прави, не и такъв. Липса на по-добри идеи, компенсирани от странични шумове? Никак не е изключено.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 16-October 07 Потребител N: 2373 ![]() |
децата още са твърде големи, за да тръгват да се разпадат, не ги отписвайте толкова рано, правят мегапродажби и са мегазвезди, даже е страхотен късмет че са успяли да ги букнат и за българия. дори и новите парчета да ви дразнят, на лайфовете свирят много "стари класики" и само ще съжалявате ако пропуснете концерта
![]() иначе и на мене старите неща на CoB са ми по-любими. я да се покажа с моя приятел хенкка ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 106 Регистриран: 28-December 10 Потребител N: 4005 ![]() |
Mелодичен дет метал са
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Сериозно?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няколко думи за новия албум... След няколко слушания впечатленията ми са смесени. Определено не е толкова слаб, колкото очаквах, но и далеч не е толкова добър, колкото се надявах. "Relentless Reckless Forever" не е провал от ранга на "Blooddrunk" - по-подреден и изпипан е, композирането дори е донякъде целенасочено. За съжаление безидейността от последните години не си е отишла и даже препратките към стария период от творчеството им звучат някак насилено. С една дума, посредственост.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Link плийз??
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
За мен ''Relentless Reckless Forever" е стъпка в правилната посока, спрямо ''Are You Death Yet?" и "Blooddrunk". В никакъв случай не можем да говорим за албум, който да стои достойно до вече доказаните класики, но съдържа приятни препратки към "Hate Crew Deathroll". Разбира се, има и пълнежи, но специално първите три парчета - 'Not My Funeral', 'Shovel Knockout' и 'Roundtrip To Hell And Back'' са си доста стабилни. Някои моменти не стоят много на място, както и клавирните партии не са особено запомнящи се, но сякаш Бодомците са се опитали да балансират по-стари елементи с модерното си звучене... не напълно успешно засега, но определено ще слушам албума доста повече от предходните два и ще се надявам следващият да е по-добър.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
Чух две парчета от албума и се очертава къртач!
![]() -------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Яка е песента, ама саунда нещо не ме кефи. От follow the reaper насам, не знам звуковия си инженер ли са сменили, но звука им определено не ме кефи в последните албуми. Това, обаче, не пречи април месец да се разбием (rock)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 25-January 11 Потребител N: 4022 ![]() |
Melodic Death Metal с пауър елементи. Други подобни Norther и Kalmah
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 13-July 08 Потребител N: 2856 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тук е качен видеоклипът на "Was It Worth It?"
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th September 2025 - 01:05 PM |