![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
С "RRF" Bodom преоткриват границите на стила - границите на бездарното смучене. Такава отчаяна мърлящина не ми се е налагало да изтърпя от мнооооого време насам.
Бързото сравнение с "Blooddrunk" (защото единствено с него мога да го съпоставям, всичко друго е просто ненужно) показва, че наистина в RRR имаме повече и по-добри сола, Wirman не е тотално невидим като в предния албум, но с това се изчерпват благите ми слова. Във всяко едно отношение RRF е по-зле дори и от предходния им бълвоч. По-дразнещ, по-бездарен, по-безидеен, по-тъпеещ, с по-некадърни рифове. Направете ни услуга, момчета, и вземете се скрийте в помийната яма, от която извадихте това недоразумение. Едит: за модерниченето се поправих, защото поне кор-елементите са ги разкарали. Което за съжаление още повече ме ядосва, зашото показва, че не това е бил главният им проблем, а тоталната липса на вдъхновение, щом и със страрите методи не могат да направят едно свързано парче както трябва. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Къде им отиде заряда на тия хора...
Тоя път няма да се изказвам в тяхна защита... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-May 08 Потребител N: 2746 ![]() |
Не мога да повярвам колко е тъп новият албум! Не съм очаквал!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Хаха, чух само една песен от албума, но като чета коментарите и ми се отщява да го чуя целия
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
^ Хех, и аз така, впрочем. Толкова негативни мнения има, че някак ме дострашава да го чуя. :Д
-------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-May 08 Потребител N: 2746 ![]() |
Кой ще идва довечера на концерта?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Ще ви избия...Направо нямам думи.Поне се забавлявайте и приятен концерт.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Някви сетове:
Цитат Truth of Tomorrow Force Feedback Rocket Dragon Indiscriminate Murder is Counter-Productive Nova Prospekt Through the Looking Glass Цитат Intro (By the Dividing Stream) From Afar Token of Time Into Battle Ahti Twilight Tavern Guardians of Fate Lai Lai Hei Iron Цитат Not My Funeral Roundtrip to Hell and Back Shovel Knockout Blooddrunk Children Of Bodom In Your Face Angels Don't Kill Living Dead Beat Needled 24/7 Hate Me! Follow the Reaper Bodom Beach Terror Encore: Hate Crew Deathroll Was It Worth It? За жалост на Енсиферум навсякъде е такъв сетлист ... значи 3 песни = 50 кинта kyyyyl~ Така трябваше да е сетлиста: 1 Battle Song 2 Guardians ov Fate 3 Treacherous Gods 4 Iron 5 Blood is the Price OV Glory 6 One More Magic Potion 7 LAI LAI HUI 8 Raised By The Sword Encore: 9 TOKEN OV TIME Ама нема >,< -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 22-January 08 Град: Varna Потребител N: 2552 ![]() |
Страаашен концерт, размазаха ме направо!!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ Аз пък чух, че било пълна трагедия.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Жените казват: "Страшен концерт", а мъжете: "Трагедия".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук е качен клипът на парчето "Transference" от новия албум на групата.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 20-October 12 Потребител N: 4301 ![]() |
Не очаквах да ми хареса
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Албумът не е зле, впрочем. Със сигурност по-добър от предишните им... три (?) записа. Не че имаше вероятност да издадат нещо по-неслушаемо от RRF, но все пак има проблясък и осезаемо завръщане към "старите" Бодом.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 208 Регистриран: 16-June 14 Потребител N: 4459 ![]() |
За мен тази група е преминаването ми от само Iron Maiden и Metallica,към други неща (това се случи в казармата),благодарение на един приятел от Белене.Според мен имат три наистина добри албума,първите три,и особено Something Wild и любимият ми Hatebreeder.Alexi Laiho е страхотен китарист(като вокал,не ми е от любимите),хубави неща правеха.
https://www.youtube.com/watch?v=Q4JJ7oIMZVQ |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 12:33 AM |