![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Warrior е прав. Това имах предвид. Но не че и другото не е вярно. А това, че Джеймс има няколко (колкото са всичките му) готини сола си е факт. Ако трябва да коменитрам малко от солата на Мъстейн са нещо добро... като изключим ВЕЛИКОТО на Механикс и това на другите песни от първия албум... добре че си е намерил солисти за групата... например ФРИДМАН.
А иначе за солата на Слеш... НЯМА кво да се говори. Друг въпрос е че Кирето е под всякаква критика. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Кирето цепи мрака! Той в металика за да свири сола и та и прави. Яките рифове ги бичи Джеймс и в тва е ненадминат.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Къде видя яки рифове при Металица?
![]() ![]() -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
В първите 4-5 албума.... 6-7.... и в последни1я са добри....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
E... чак пък ненадминат...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Цитат PS. Не се стягайте чак толкоз бе пичове, все пак тва е форум. Нито аз ще прослушам Мегадет нито вие ще започнете да херсвате повече Металика. Само си чешем езиците мда айде рок'н'рол форевър Стара истина (особено последното ![]() Ама все пак Metallica - от едно време - си е Metallica (хм.... от едно време). Сега не мога да кажа същото, за съжаление. -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Lelel, taq tema e narawena powe4e za da se kajat prostotii...
ajde i az da se wkliu4a... nali si e prosto li4no mnenie... METALLICA sa tolkowa golemi i sa dali na metla tolkowa mnogo, 4e MEGADETH i oshte 100 godini da swirqt nqma da se doblijat do tqh...ne 4e na megadeth ne me kefqt dosta neshta...no wse pak METALLICA si e METALLICA, kolkot i da ne im se iska na mngo hora METALLICA E SIMWOLA NA METALA SEEK and DESTROY e hymn na metala... A METALLICA sa naj prodawanata metal banda na wsi4ki wremena, a i ne samo metal, edna ot naj poulqnite i obi4ani bandi na sweta...s wsiki dobri i loshi polsedici ot towa... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
METALLICA
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
MEGADETH
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Metallica do '9o, no sled tova a we Megadeth
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(AncientWisdom` @ Apr 1 2005, 07:06 PM) Metallica do '9o 1990? Ти бил ли си роден тогава? Тука се говори за цялостен принос, не за периоди на развитие. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Офф ае ве, писна ми с тези простовати теми! Кои са по-добри тези или онези? Еми въпрос на виждане, братче!!!
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Ъъъ, за мен лично през 80-години Металика са направили ....
![]() ![]() ![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Prodigy - Out Of Space
![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Feanor` @ Apr 2 2005, 12:43 AM) Деймс Лари и Кирето Аз мисля, че Металика могат да минат и без Кирето, по моему той не прави почти нищо... прав ли съм? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Apr 2 2005, 02:42 AM) Цитат(Feanor` @ Apr 2 2005, 12:43 AM) Деймс Лари и Кирето Аз мисля, че Металика могат да минат и без Кирето, по моему той не прави почти нищо... прав ли съм? да -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
За мен Metallica са по-велики. Разликата е просто огромна. Не може да се сравняват двете групи.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 4-April 05 Потребител N: 785 ![]() |
Цитат(ThrashIsNotDead @ Apr 28 2004, 10:12 PM) ![]() I vse pak ... za men Metallica sa po-bavni , no imat po muzikalna i meloodichna i brutalna( ![]() ![]() hail metallica ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Ами, въпрос на личен избор и вкус, но... MEGADETH !!!!!!
![]() Дейв като вокалист е абсолютно уникален и макар че много хора не го харесват, за мен си е един от любимите гласове в метъла. Определено много повече ми харесва от фермера Джеймс. Моето мнение си е, че Металика просто са си доста по-лесносмилаема банда, въпреки че не мога да отрека, че са написали някои от най-запомнящите се парчета, рифове и сола. Но Джеймс си остава фермер, а Ларс - путкопоклонник ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
хахахаахаххахахахаха
Трябва да си глух за да не осъзнаваш, че Мъстейн не пее добре... разбира се с годините се учи и в новият определено има приемливи вокали ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Apr 4 2005, 07:10 PM) Трябва да си глух за да не осъзнаваш, че Мъстейн не пее добре... разбира се с годините се учи и в новият определено има приемливи вокали ![]() Не става въпрос за това кой пее добре и кой не. Става въпрос, че си има уникален глас и си пее по доста изродски начин, който мен си ме кефи ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ Apr 4 2005, 10:22 PM) Цитат(Lord Ash @ Apr 4 2005, 07:10 PM) Трябва да си глух за да не осъзнаваш, че Мъстейн не пее добре... разбира се с годините се учи и в новият определено има приемливи вокали ![]() Не става въпрос за това кой пее добре и кой не. Става въпрос, че си има уникален глас и си пее по доста изродски начин, който мен си ме кефи ![]() И мен ме кефи, ОПРЕДЕЛЕНО, но това не променя факта, че пее ЗЛЕ. Гласа му е до толкова уникален, колкото и моят. Просто явно не може да пее по-добре и си прави гласа такъв странен някъв. Ще ти дам пример: Kreator - Mille, прави мега яки вокали, любимите ми в траша (заедно с Арая), но и той не е някъв певец... А иначе ако по някакво странно стечение на обстоятелствата имахме шанс да чуем група в състав: Хетфилд, Мъстейн, Елефсън и Улрих като първите трима пееха, щеше да е просто ВЕЛИКО! Елефсън прави дори по-силни вокали от Мъстейн, а двамата заедно звучат просто изродски ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ Apr 5 2005, 12:08 AM) група в състав: Хетфилд, Мъстейн, Елефсън и Улрих като първите трима пееха, щеше да е просто ВЕЛИКО! Интересно, как би ли звучал Улрих... и блъскачите могат да цвилят. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Улрих е барабанист от средно равнище - никога не е бил кой знае какъв. Ама за сметка на това дай му да гони такива, дето му слушат музиката без да му плащат - е тогава вече се развихря
![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Братче, пак изровихте любимата ми тема:)
След като три пъти съм бил на концерти на Металика, мога да кажа само едно - МЕТАЛИКА. който си мисли, че не могат да свирят да си изтегли Рок ин Рио, 2004 от лисабон, им а го някъде в дата.бг абе като цяло безмислен спор просто много ме дразни гласа на Дейв - се едно са му стиснали топките в менгеме и пее, колкото до въпроса дали са по-добри инструменталисти - доста тъпа теза - дори да са по-добри, пълно е с музиканти, които са перфектни...и дотам...като цяло най-добрите инстументалисти се развиват в джаз музиката, така че... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
MEGADETH
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
METALLICODETH
Айде, спокойни ли сте? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(melhaer @ Apr 5 2005, 01:15 PM) просто много ме дразни гласа на Дейв - се едно са му стиснали топките в менгеме и пее, колкото до въпроса дали са по-добри инструменталисти - доста тъпа теза - дори да са по-добри, пълно е с музиканти, които са перфектни...и дотам...като цяло най-добрите инстументалисти се развиват в джаз музиката, така че... Препоръчвам ти соло-албумите на Марти Фридман и Крис Поланд ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Apr 5 2005, 12:51 AM) Улрих е барабанист от средно равнище - никога не е бил кой знае какъв. Ама за сметка на това дай му да гони такива, дето му слушат музиката без да му плащат - е тогава вече се развихря ![]() Като ти прочетох поста първо счупих любимата ваза на мама ... после си ударих крака във таблата на леглото ... АБЕ ГЛЕДАЛ ЛИ СИ КОНЦЕРТНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА МЕТАЛИКА ПРЕДИ 90 ГОДИНА ДА ВИДИШ КВО ПРАВИ ЛАРЗ УЛРИХ БЕ ? ... а и е задържал 1 минута монета от един долар на стената ;-) определено е БИЛ добър ... едно време :-) ... впрочем тва е моята любима тема ... мерси на този който я е изровил от архивите :-) ....... вярно е ! мъстейн е уникален !...пияница и безмозъчник... но пък от друга страна мегадет са си мегадет ... велики ... като се замисля и двете групи са дали достатъчно...на метЪла!;-) Цитат METALLICODETH Айде, спокойни ли сте? Това не може да съществува, защото Мъстейн ще го изгонят веднага... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Факт е, че тупа силно и може да свири доста бързо, но му липсва всякаква креативност. Да не говорим за полиритмики, той за такъв дзвер сигурно не е и чувал. 95% от свиренето му е на каса, соло барабан и чинели, изобщо не оползотворява големите комплекти, които ползва на концерти.
-------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:54 AM |