Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
6 страници V  « < 4 5 6  
Reply to this topicStart new topic
> България или чужбина
StianThornsen
коментар Dec 13 2008, 12:40 AM
Коментар #151

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 78
Регистриран: 13-September 08
Град: София
Потребител N: 2978

Плана е да отида някъде в чужбина, но ще видим какво ще стане, за сега съм си твърдо в България.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Nationalist
коментар Dec 22 2008, 10:10 AM
Коментар #152

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 14
Регистриран: 21-December 08
Потребител N: 3164

България!

--------------------
Уважавай Бога!Обичай Жената!Пази Родината !

+Quote Post
Demiurg
коментар Dec 22 2008, 01:23 PM
Коментар #153

Прогресиращ

Група: Приятели
Коментари: 562
Регистриран: 23-April 04
Град: София
Потребител N: 461

Цитат(Jerry_92 @ Dec 10 2008, 06:26 PM) *
Ами лично аз бих избрала България....вярно че тук нямаме много шансове за развитие....., но все пак това е родната страна.... smile.gif
пък и щом си решила така никой неможе да те накара да промениш решението си smile.gif
...В чужбина има повече перспективи за развитие, но друго си е да си в собствената си страна whistle.gif

Браво бе, пиле! Дай да си седим в лайната, безперспективно, ама кво да праиш - Родина, сине!!! suicide.gif

Много грешен начин на мислене!!! Всеки човек, отговорен пред себе си и пред обществото, е ДЛЪЖЕН да бута напред, да прогресира! Без значение къде! И аз не обичам разните тумбаци, дето мият чинии или бъркат бетон по Запада, да ми се отварят колко яко било там и как зимали 600-700 еврА... па некои и до 1000 стигали... Няма прогрес в такава работа, а деградиране! А относно кинтите - изкарвам си повече тук.
Обратната страна на това е призива да си седиме тука, в калта, само щото "сме длъжни". Кръвта, историята, ала-бала...

Хора, младежи, от вас има много свестни, които могат да бъдат полезни на други места. Ако тука ви е тясно - напалвайте! Само прогрес да има. Ако тук не можете да се реализирате - по-добре да го направите навън, отколкото да НЕ го направите тук! Дядо ми на младини е имал възможност да замине за Англия, като лекар, практикуващ. До последните си дни го беше яд, че е останал заради едната надежда, да оправят Родината, при комунизЪма. Особено като видя как се израждат идеите на цялото им поколение.

Доста добри професионалисти заминават не толкова заради парите, щото и тук се изкарват, а заради възможността да се развиват, да работят по интересни проекти, да са иновативни и да дърпат напред. Което тук НЕ виждам кога ще стане!

--------------------

+Quote Post

6 страници V  « < 4 5 6
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 21st July 2025 - 10:42 PM