![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 13-September 08 Град: София Потребител N: 2978 ![]() |
Плана е да отида някъде в чужбина, но ще видим какво ще стане, за сега съм си твърдо в България.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 21-December 08 Потребител N: 3164 ![]() |
България!
-------------------- Уважавай Бога!Обичай Жената!Пази Родината !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Ами лично аз бих избрала България....вярно че тук нямаме много шансове за развитие....., но все пак това е родната страна.... ![]() пък и щом си решила така никой неможе да те накара да промениш решението си ![]() ...В чужбина има повече перспективи за развитие, но друго си е да си в собствената си страна ![]() Браво бе, пиле! Дай да си седим в лайната, безперспективно, ама кво да праиш - Родина, сине!!! ![]() Много грешен начин на мислене!!! Всеки човек, отговорен пред себе си и пред обществото, е ДЛЪЖЕН да бута напред, да прогресира! Без значение къде! И аз не обичам разните тумбаци, дето мият чинии или бъркат бетон по Запада, да ми се отварят колко яко било там и как зимали 600-700 еврА... па некои и до 1000 стигали... Няма прогрес в такава работа, а деградиране! А относно кинтите - изкарвам си повече тук. Обратната страна на това е призива да си седиме тука, в калта, само щото "сме длъжни". Кръвта, историята, ала-бала... Хора, младежи, от вас има много свестни, които могат да бъдат полезни на други места. Ако тука ви е тясно - напалвайте! Само прогрес да има. Ако тук не можете да се реализирате - по-добре да го направите навън, отколкото да НЕ го направите тук! Дядо ми на младини е имал възможност да замине за Англия, като лекар, практикуващ. До последните си дни го беше яд, че е останал заради едната надежда, да оправят Родината, при комунизЪма. Особено като видя как се израждат идеите на цялото им поколение. Доста добри професионалисти заминават не толкова заради парите, щото и тук се изкарват, а заради възможността да се развиват, да работят по интересни проекти, да са иновативни и да дърпат напред. Което тук НЕ виждам кога ще стане! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 10:42 PM |