![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Той си каза негова различна гледна точка бе пич
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Behemoth - Slaves Shall Serve
аз не харесвам блека и дета(немелодичните такива) ама бехемот си ме кефят. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Behemoth са върхът, но нещо след Zos Kia Cultus не ги възприемам като блек.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Всъщност още със "Satanica" намалиха сериозно блека...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
вси4ко на марлин мансан.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Любимата ми блек група е Darkthrone. Кефят ме още: Mayhem,Burzum,Dimmu Borgir,Malsain,Bathory...
При песните Transilvanian Hunger,Under A Funeral Moon и изобщо повечето от първите три (блек) албума на Darkthrone. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Евалата за Darkthrone...
Моите любими песни са: всички на Варг без Gebrechlichkeit I и Dungeons Of Darkness Darkthrone - албумите Under A Funeral Moon, Transilvanian Hunger и Panzerfaust Mayhem - Funeral Fog, Freezing Moon, Buried By Time And Dust Nargaroth - Rasluka, Tranen Eines Mannes, Abschiedsbrief Des Prometheus, Herbstleid, ...und ich sah Sonn' nimmer heben (тотално мазало) Marduk - Christraping Black Metal, Slay The Nazarene Behemoth - Chant Of Eastern Lands Crebain - I Live To Kill Old Wainds - Winter Warriors Стига засега. -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Е като не са чист блек, какво ги буташ тук. Точно пък Slaves Shall Serve няма нищо общо с блека...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ако се говореше за чист блек, половината от групите дето са написани тук, не би трябвало да бъдат написани.
![]() Не виждам да пише "Любими ЧИСТ блек метъл групи и песни". -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Мда, има нещо такова, иначе по мое мнение дори и Grom не е особено "чист" блек...
-------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 12-November 07 Град: kriq se ot tumnoto! Потребител N: 2421 ![]() |
Old man`s, Satyricon-K.I.N.G, Marduk-Hearse, Limbonic Art, Bathory-Nordland I, Dissection, Dark Funeral-Final Ritual
![]() -------------------- Съжелявам За неграмотицата!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
Bathory и Mayhem си остават без конкуренция. Старите неща на Ancient също са велики.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Като цяло не слушам много блек, единствено 3-4 песни на Крейдъл, но от тях любима ми е Скорджд Ърт Еротика.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Моят топ 3 от доста време е :
1.Burzum (ясно кои албуми, като любима песен от доста време ми е Lost Wisdom, макар и ambient проектите на смахнатия норвежец ми допадат твърде много..) 2.Carpathian Forest - чудя се кой ли най-ми допада от Black Shining Leather, Strange Old Brew и Morbid Fascination Of Death 3.Gorgoroth - признавам, че сравнително наскоро ги прослушах, ама - Under The Sign Of Hell и Pentagram са албумите!!! Иначе и доста други слушам, то се знае - като се започне от разните мелодични пародии на сатанисти; NSBM и Pagan Black Metal-а и се стигне до класически изродщини, от които прокървяват ушите на жалките простосмъртни ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Burzum и Darkthrone при мен оглавяват класацията.
Непосредствено след тях - Mayhem, Darkwoods My Betrothed, Anaal Nathrakh, Marduk, Hellhammer, Gorgoroth, Ad Hominem, Summoning, Dark Funeral, Poison и те така ... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th September 2025 - 12:17 AM |