![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
П.С. Тамата я правя с тайната надежда че някой ще каже Дио, за да му сe смеен задружно. Братле искам малко да се поуповаваш на чужди мнения, а не на собствено си, става ли... (Това трябваше да е ирония) ![]() Дио много ясно, а смей ми се. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Аз като гледам, повечето са гласували за Dio, така че май на SepulTeraHead трябва да се посмеем.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 574 Регистриран: 27-September 05 Град: Тук и Сега Потребител N: 953 ![]() |
Отговор на мнение от преди 7 години?
![]() Иначе предпочитам Dio пред Ozzу. "Принцът на мрака" ми харесва повече със соловата си кариера. А и тъй като чух Sabbath за първи път с Tony Martin, албумите с него за мен са с по-"сабатско" звучене от тези с Ozzy. Доста fail, но какво да се прави. =) -------------------- Truth is just a circle, spinning around until it meets the lies
then dies. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Ако ми е позволено да се поотлконя малко от темата, ще кажа, че аз също харесвам най-много периода на Сабат с Тони Мартин. Пича има страшен глас и макар всички да казват, че са го взели, само защото гласът му много прилича на този на Рони, аз си мисля, че са различни като бленди. Та определено бих посочил Сабат с Тони, ако имаше подобен вариант в анкетата.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Dio, разбира се. Като фронтмен Ozzy бледнее пред него.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 11-October 06 Потребител N: 1622 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Пък към днешна дата, даденият избор би ме довел до самоубийство, но не и до крайно решение кой е 'по' от другия. (:
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам, хора, ама това изпълнение ме разцепва.... според мен това е избора.
http://www.youtube.com/watch?v=cX4Tw54GXkM -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:54 PM |