![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
погото е нещо супер тъпо, никога не съм участвал в подобни глупости. Това е дебилно "забавление" за малки дечица - или за по-възрастни, но които умственото им развитие е като на деца в трети клас.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Demiurg, melhaer според мен вие сте носителите на българският манталитет. Тук трябваше ли да се обидим ???? ![]() Относно погото (или както и да му викат) - виждал съм (многократно) пого от 100-тина скина, които скачат, бутат се, става мазало, но пак се пазят помежду си и после най-големите поражения са синини. Виждал съм и пого от 10-тина 16-18-годишни, които успяват да си счупят по нещо. Кои са по-прости, според теб ? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
всичките са прости!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
В погото определено трябва да се внимава, защото какво е удоволствието, ако си тръгнеш от концерт със счупена ръка на пример, или пък нещо по-лошо
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
Погото е най-голямата простотия по време на един метъл концерт. Страшно се дразня на разни селтаци, които са отишли не за да слушат музика, а за да разбият нечия глава/крайник/ребро и да станат мъже...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Такива дето гледат само да осакатят някой и аз не ги обичам
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Demiurg не съм го казала с цел да обиждам. Също така съм далеч от мисълта, че бихте могли да се обидите дори
![]() Аз се подразних от това, че едва ли не приписвате на неподозиращите 'бг хорица' простотията като национална черта. Ммм, не съм съгласна, затова и разграничих. А го дадох малко по-лично, за да подразня и вас може би ![]() ![]() Пък сега ще си дам дефиницията - според мен българския манталитет се изразява в това, че всеки "АЗ-Българинът" е велик, а на останалите все нещо им куца. В тази българска черта аз не виждам нищо лошо. Самозаблуда в повечето случаи, но е и повод или причина за самоусъвършестване. ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Абе нали се сещате, че желание на поне част от тия хора не им липсва. Ама това е толкова огромно нещо за правене, пък и трябват хиляди разрешителни, че трябва групите да се убедят да дойдат да ни свирят на нас за кеф и за доста по-малко пари отколкото в други държави. Пък винаги има и разни с кухи малоумки дето е така на пук свинят. Не е като да не искаме да се случи, нали? Всеки, който отиде на концерт или фестивал отива, щото му е кеф да види и чуе едикоя си банда, а не отива да прави мизерии на другите дето са там. На който не му е кеф да си ходи посинен, наритан и с потрошени кокаляци не се вре в погото, нали? Мен не ми е кеф по никакъв начин да ме блъскат, достатъчен ми е градския транспорт в пиковите часове и си стоя кротко острани и се кефя. Дреме ми на лактите, че някакви дебиляги се трепят. То си е за тях. Само веднъж съм удряла човек в такава ситуация, защото просто прекали и накрая си отнесе един здрав ритник и айде обратно в мелето. И толкоз.
КОй е тоя, дето е решил, че сме уникални с простотията, неграмотността, пълната ни слепота за изкуство и т.н. все негативни черти? АЗ лично бих му плеснала един здрав, възпитателен зад врата. И в крайна сметка като са седнали един отбор юнаци и юначни девойки да реват, че такъв фест няма да има, онакова няма да има, тралала, всички сме тъпаци и дървари и в тая скапана държава всичко ни е гнило и скапано и всеки гледа само да поака и да бяга, без да мисли за другите.... ми който иска толкова много нещо да се случи... ми да вкара малко собствена енергия, някаква инициатива да прояви. То и на мен ми е лесно само да седя и да мрънкам що всичко ми е криво, ама писва. И тая агресия не е щото сме прости и диви, melhaer. Такова ни е времето в момента, дето го живеем тук, сега в България. Щото ни е криво за толкова много неща. И повечето хора, включително и аз самата, като ми накривее зверски и 2-3 пъти в един ден нещо се прецака и аз ставам агресивна и крещя по хората и честно, иска ми се да набия с някой. Туй-то. Ебаси. Стегнете се. -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 09:27 AM |