Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
2 страници V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> 10 неща които трябва да направи България за да има свой музикален фест, от www.dnes.bg
Nikola Bathory
коментар Jul 24 2006, 11:38 AM
Коментар #31

Прогресиращ

Група: Потребители
Коментари: 955
Регистриран: 12-June 04
Потребител N: 516

погото е нещо супер тъпо, никога не съм участвал в подобни глупости. Това е дебилно "забавление" за малки дечица - или за по-възрастни, но които умственото им развитие е като на деца в трети клас.

--------------------

Go to the top of the page

+Quote Post
Demiurg
коментар Jul 24 2006, 12:05 PM
Коментар #32

Прогресиращ

Група: Приятели
Коментари: 562
Регистриран: 23-April 04
Град: София
Потребител N: 461

Цитат(Ataegina @ Jul 23 2006, 11:41 AM) *
Demiurg, melhaer според мен вие сте носителите на българският манталитет.

Тук трябваше ли да се обидим ???? sad.gif

Относно погото (или както и да му викат) - виждал съм (многократно) пого от 100-тина скина, които скачат, бутат се, става мазало, но пак се пазят помежду си и после най-големите поражения са синини.
Виждал съм и пого от 10-тина 16-18-годишни, които успяват да си счупят по нещо.
Кои са по-прости, според теб ?

--------------------

+Quote Post
Nikola Bathory
коментар Jul 24 2006, 12:27 PM
Коментар #33

Прогресиращ

Коментари: 955
Регистриран: 12-June 04
Потребител N: 516

всичките са прости! blackmetal.gif

--------------------

+Quote Post
deebo
коментар Jul 24 2006, 12:30 PM
Коментар #34

ДОЛЕН ЧАЛГАР

Коментари: 573
Регистриран: 17-March 06
Град: ПЛОВДИВ. BG
Потребител N: 1220

В погото определено трябва да се внимава, защото какво е удоволствието, ако си тръгнеш от концерт със счупена ръка на пример, или пък нещо по-лошо

--------------------

+Quote Post
Dreamtale
коментар Jul 24 2006, 12:56 PM
Коментар #35

Просветен

Коментари: 319
Регистриран: 4-July 06
Потребител N: 1437

Погото е най-голямата простотия по време на един метъл концерт. Страшно се дразня на разни селтаци, които са отишли не за да слушат музика, а за да разбият нечия глава/крайник/ребро и да станат мъже... thumbdown.gif

+Quote Post
deebo
коментар Jul 24 2006, 01:04 PM
Коментар #36

ДОЛЕН ЧАЛГАР

Коментари: 573
Регистриран: 17-March 06
Град: ПЛОВДИВ. BG
Потребител N: 1220

Такива дето гледат само да осакатят някой и аз не ги обичам mad.gif

--------------------

+Quote Post
Ataegina
коментар Jul 25 2006, 06:20 PM
Коментар #37

XX

Коментари: 897
Регистриран: 4-December 03
Потребител N: 342

Demiurg не съм го казала с цел да обиждам. Също така съм далеч от мисълта, че бихте могли да се обидите дори wink.gif

Аз се подразних от това, че едва ли не приписвате на неподозиращите 'бг хорица' простотията като национална черта. Ммм, не съм съгласна, затова и разграничих. А го дадох малко по-лично, за да подразня и вас може би biggrin.gif biggrin.gif

Пък сега ще си дам дефиницията - според мен българския манталитет се изразява в това, че всеки "АЗ-Българинът" е велик, а на останалите все нещо им куца. В тази българска черта аз не виждам нищо лошо. Самозаблуда в повечето случаи, но е и повод или причина за самоусъвършестване. smile.gif

--------------------
[color=orange]snishki v gryf

+Quote Post
lelqLora
коментар Jul 30 2006, 04:26 PM
Коментар #38

Просветен

Коментари: 312
Регистриран: 29-August 05
Потребител N: 919

Абе нали се сещате, че желание на поне част от тия хора не им липсва. Ама това е толкова огромно нещо за правене, пък и трябват хиляди разрешителни, че трябва групите да се убедят да дойдат да ни свирят на нас за кеф и за доста по-малко пари отколкото в други държави. Пък винаги има и разни с кухи малоумки дето е така на пук свинят. Не е като да не искаме да се случи, нали? Всеки, който отиде на концерт или фестивал отива, щото му е кеф да види и чуе едикоя си банда, а не отива да прави мизерии на другите дето са там. На който не му е кеф да си ходи посинен, наритан и с потрошени кокаляци не се вре в погото, нали? Мен не ми е кеф по никакъв начин да ме блъскат, достатъчен ми е градския транспорт в пиковите часове и си стоя кротко острани и се кефя. Дреме ми на лактите, че някакви дебиляги се трепят. То си е за тях. Само веднъж съм удряла човек в такава ситуация, защото просто прекали и накрая си отнесе един здрав ритник и айде обратно в мелето. И толкоз.
КОй е тоя, дето е решил, че сме уникални с простотията, неграмотността, пълната ни слепота за изкуство и т.н. все негативни черти? АЗ лично бих му плеснала един здрав, възпитателен зад врата.
И в крайна сметка като са седнали един отбор юнаци и юначни девойки да реват, че такъв фест няма да има, онакова няма да има, тралала, всички сме тъпаци и дървари и в тая скапана държава всичко ни е гнило и скапано и всеки гледа само да поака и да бяга, без да мисли за другите.... ми който иска толкова много нещо да се случи... ми да вкара малко собствена енергия, някаква инициатива да прояви. То и на мен ми е лесно само да седя и да мрънкам що всичко ми е криво, ама писва.
И тая агресия не е щото сме прости и диви, melhaer. Такова ни е времето в момента, дето го живеем тук, сега в България. Щото ни е криво за толкова много неща. И повечето хора, включително и аз самата, като ми накривее зверски и 2-3 пъти в един ден нещо се прецака и аз ставам агресивна и крещя по хората и честно, иска ми се да набия с някой.
Туй-то. Ебаси. Стегнете се.

--------------------
balkan hardcore turbofolk

+Quote Post

2 страници V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 20th July 2025 - 09:27 AM