![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Nathan Explosion оунс ю ол!
_!_ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Да, сериалчето опредeлено е брутално. ^^ Вчера догледах втория сезон и си умирам от яд, че още няма трети!
А пък песните на Dethklok са супер, за текстовете да не говорим. :] -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Мдам, култово сериалче, зарадваха ме донякъде и двата сезона (чудя се дали в направата на анимето да не е участвал някой от екипа на Korgoth of Barbaria). Е, за жалост бъка от леко малоумен и плосък US хумор, ама т'ва не е нищо ново за Comedy Central тъй или иначе...
-------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Свежо е първите няколко епизода като изгледаш, после става скучно, предвидимо и антизабавно. Ще чекна DMC-то.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Ако се кефите на Metalocalypse ви препоръчвам да гледате Detroit Metal City, нещо като японската версия на Metalocalypse, но лично на мене повече ми хареса. Благодаря за препоръката! През последните няколко дни изгледах излезлите серии и се разбих от смях. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 08:36 AM |