![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Готино е да се създават нови темички за толкова интересни групи. Такива, които не чуваш всеки ден на компютъра, които пък звучат досущ като вторите дето пък копират от третите...
Pelican са ми една особено любима група и ще се радвам повечко хора тук да се запознаят с тях: http://store2.data.bg/lambrev/progressive%...0metal/Pelican/ ![]() Хех, ебавам се бе... Ето снимка на пичовете: ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
я па тия!
-------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Mи нижнам ама аж ше жарибих
![]() -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Таз седмица се запознах с един техен албум(и сега Бога праща тема, ах какво съвпадение) - Australasia(2003). Първият път като слушах не ми допаднаха почти никак, следващите пъти почнаха да ми харесват. Зависи от настроението явно.
Някакви интересни. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Каква група, а?
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Чух само парчето Australasia с надежда да е нещо интересно и оригинално, но честно казано ми се стори някаква дървения. Поне на мене де и поне от първия път... ама втори едва ли ще има.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Накефи ма определно ще ги прослушам внимателно ... ако сички парчета са като тоя инструментал, то групата ша остане по дълго в Уинамп
Едит: след 3-4 псни се уверих че това ще е така със сигурност Наща фирма благодари за препоръчаната банда |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Чух първите три песни и се отказвам - скука ми е.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Радват ме разнообразните ви мнения.
![]() Изобщо тази група (& Isis) могат да предложат едно неописуемо пътешествие през мислите, стига да подходи човек с нужното търпение и спокойствие... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Търпението определено ще да е ключово качество.
![]() Мъчих се да ги харесам преди време - така и не можаха да ме грабнат. ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Много яко биха се вписали в саундтрака на някой quake. Днеска докато си почивах ми направи впечатление че много мязат на соундрака на двойката
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Послушвам и смилам Australasia, добро е, но не е за всеки..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Харесали - 5 - ЕСТЕТИ!!! > Не харесали - 3 - УУУУУУУ!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Слаш, тия юначета имат ли някъв официален сайт ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 10:18 PM |