![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ицо, ако първи сезон ти се е сторил муден, не допарвай до следващите изобщо. От трети нататък следват такива локуми, каквито още никъде не си срещал. Този сериал е учебникът по досаждане на зрителя.
Макар че първите два сезона на мен ми харесваха доста, де. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Ето една доста интересна новина. ![]() Мда, баш за сапунка си е тая книга с всичките интрижки. Интересно би ми било да видя кво ще измайсторят, де. Което ми напомня че е крайно време да си взема и да прочета третата и нататък... -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
А "Lost" ще си го следя, докато Джош Холоуей участва. ![]() Мхм, именно той е причината да продължа да го следя след като го бях позарязала след или точно по време на третия сезон. Той и постоянните мухи, които ми пускаше Mort, впрочем. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Ето една доста интересна новина. ![]() Мда, баш за сапунка си е тая книга с всичките интрижки. Интересно би ми било да видя кво ще измайсторят, де. След като така издъниха "Мечът на истината", нещо започвам да се чудя доколко има смисъл да екранизират култовите фентъзи поредици. Ако няма да следват оригиналния сюжет, не виждам смисъл да се захващат... -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Искам да питам, този сериал Farscape, струва ли си да го свалям. Гледа ми се някаква фантастика. Изгледах 4-те сезона на Фарскейп и общо взето ми хареса. ![]() А сега идва ред на Андромеда. Някакви мнения за сериала, моля??? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Зае*и Андромеди и Батъл Старове Галактики.
Фарскейп е единствената и ултимативна сай-фай истина от нашето време. За съжаление, ти си го изгледал. Чакаш следващите сезони. ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
^^ Андромеда ми е любимият Sci-fi сериал. Кевин Сорбо просто е роден за ролята на кап. Дилън Хънт. Историята не е кой знае каква, но пък реализацията е яка. Антмосферата е доста нажежена в почти всеки епизод, eдинствено в 5ти сезон действието се забавя, но нали трябва да се разнищи историята xD
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Кевин Сорбо не е роден за нищо друго, освен да подпира дядовите домати на лозето в циганската махала.
Доказано един от най-бездарните актьори, населявали тая земя. Деба, Стивън Сегал има повече изражения, отколкото "Къл Завоевателят" има актьорски талант. А Стивън Сегал има само едно изражение (но какво!). За качествата на сериала няма да говоря, защото в противен случай ще обидя вкуса ти. А това не го искаме... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
Догледах Prison Break Season 4..
Б@си гадното свършва сериала.. А си мислех, че ще има хепи енд.. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Сигурно ще бъда линчувана, но "Грозната Бети" ми превзе интереса... На втори сезон съм!
![]() И си довърших "Отчаяни съпруги".. Петия сезон свърши.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Аз пък тъкно догледах последната (засега) серия от "Lost". Противно на повечето мнения, по-късните сезони ме заинтригуваха далеч повече от първите два. Продължавам да го смятам за сапунка, но поне е добре направена такава. А и артистите определено са на ниво.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
^^ Сиело - ти си моя човечка отвсякъде!!!! Единственото разочарование от съпругите ми бяха последните 2 епизода на 5-и сезон... иначе съм голям фен мухахаха!!
Очертава се в топ 5 любими наред със: Сопрано, Приятели, Изгубени, Рим... -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
На Рим и аз много се кефя, наистина ме кара да се чувствам като в ония стари времена... Жалко, че само два сезона направиха.
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
В момента се работи по пълнометражен филм, който ще продължи историята и, за мое съжаление, най-вероятно ще се съсредоточи доста повече върху евреите. Как точно ще я продължи, при положение, че повечето от главните герои от първите два сезона умряха, не ми е съвсем ясно. Рей Стивънсън обаче е потвърден, че ще играе във филма и отново в ролята на Titus Pullo. Което всъщност май е логично, защото само той и Октавиан останаха живи.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Попоглеждам и аз този и онзи сериал, "Desperate Housewives", "Sex and the City", "Greek", "The O.C.", "Boston Legal" от адвокатските (доста любим), "Two and a Half Men", "Nip/Tuck" от лекарските (колкото и да е извратен, хаха).
![]() Всъщност добре, че повтарят разни епизоди редовно, тъй като никога не съм наясно кой сезон гледам, а и, сългасете се, за да следя всичките, бая ще се озоря. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
В момента се работи по пълнометражен филм, който ще продължи историята и, за мое съжаление, най-вероятно ще се съсредоточи доста повече върху евреите. Как точно ще я продължи, при положение, че повечето от главните герои от първите два сезона умряха, не ми е съвсем ясно. Рей Стивънсън обаче е потвърден, че ще играе във филма и отново в ролята на Titus Pullo. Което всъщност май е логично, защото само той и Октавиан останаха живи. ![]() Е, това поне е хубава новина! Още един сезон щеше да е по-добре, но и филм не отказвам. ![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Поради липса на "излизащи филми това лято" взех да гледам един сериал, който на времето следях до някъде по кабелната, и го гледах на немски по РТЛ (ако не друго поне немски научих)
а именно Stargate ![]() със сигурност не може да измести първото място на Досиетата Х от моя ТОП 3, но със сигурност влиза в него. Скоро започвам с SG Atlantis, a десетте сезона от класиката си заслужават определено. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Atlantis е по-интересен сякаш, SG1 много го сбозяват от един момент насетне.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Напоследък се глася за The mentalist (метълиста, хахах), добри думи чувам за него...искрено се надявам да не е натрапчив като Lie to me, в който след пет минути гледане изпитвам желание да удуша главния герой
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
![]() Най-култовият, без каквото и да било съмнение (още повече пък предвид, че до някоя и друга година и аз ще съм в бранша ![]() -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
![]() Принцът от Бел Еър е страхотен комедиен сериал. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Atlantis е по-интересен сякаш, SG1 много го сбозяват от един момент насетне. Атланстис пък от самото начало си е доста зле, а по-нататък съвсем губи малкото фокус, който имаше в първите 2 сезона. Сега изгледах новата серия на True Blood... голям кеф е тоя серЯл. Chimera, какво не ти харесва на един от най-култовите актьори в Lie to Me? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Изгледах "Skins"...
Страшен английски сериал, отсега казвам, че на никой от вас мъжете няма да хареса ^ ^ Та всичко се развива в Бристол, героите са наркоманизирани, алкохолизирани шантави типове с незабравим начин на обличане, акцента и жаргона им е убийствен, в що-годе всеки епизод има секс, екстази и кока партита, всичко на фона на тих трип хоп. Първия сезон е седем епизода, а останалите два са по десет и горе-долу за седмица и нещо го приключих. По-скоро е за женската аудитория, макар че съм почти сигурна, че никоя мацка тук няма да го хареса.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Непременно ще го гледам.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Страшен английски сериал, отсега казвам, че на никой от вас мъжете няма да хареса ^ ^ макар че съм почти сигурна, че никоя мацка тук няма да го хареса.. ![]() Последно? ![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Май работи в някой маркетингов отдел
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Страшен английски сериал, отсега казвам, че на никой от вас мъжете няма да хареса ^ ^ макар че съм почти сигурна, че никоя мацка тук няма да го хареса.. ![]() Последно? ![]() ![]() Абе за мацките е със сигурност, ама ако седнете с някакви твърде интелектуални или високо философски предразсъдъци, хич няма да се получи работата. ![]() (а ако работех в маркетингов отдел, сигурно щях да се самоубия. за артистичен човек като мен, това си е жива смърт) ;P |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
То хубаво да не са латино, ала напоследак ми прави лошо впечатление появата на турски сериали по две от трите най-гледани български телевизии, а третата, тя отдавна ми е станала ясна с туркофилските си позиции чрез новините на турски език, които излъчва.
Обичам комедийни сериали като "Ало, ало" и "Женени с деца", но по принцип не гледам много телевизия, а ако се спра пред информационната кутия, то го правя, за да науча нещо от научно-популярните програми. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И така, днес се излъчва първият епизод от новия сезон на Supernatural. Което означава, че утре ще се появи по торентите. Точа зъби още от днес.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^ ... и пентаграми, сребърни остриета, дървени колове, само дето за тоя Сатана, дето го призоваха не знам какво би им свършило работа...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 09:10 AM |