![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
^ Ааааз го гледаХ, сега чакаме новите серии..
![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Изгубени свърши копеле, ебаси саднеса просто Как можа да свърши? Не знам за теб, аз хич не харесах края. Много неотговорени въпроси останаха. Според мен пък доста добре навързаха сюжета сценаристите. Идеята им за чистилището си беше силна. Единственият сериозен въпрос, останал без отговор, е този за същността на самия остров - какво представлява енергията му, как избира обитателите си и прочие. Е, хвана ме яд за корейската двойка и най-вече за доктора, но като цяло финалът беше стойностен. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ Докторчето се е затрило?
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
На Heroes четвъртият сезон доста ми допадна. Много по-стегнат и целенасочен от миналия, изложението е по-плавно и убедително. Старите персонажи са доразвити, включени са и някои нови попълнения - например героят на Робърт Непър внесе много колорит във фабулата. Не ми се понрави толкова само глухата мацка, която сценаристите очевидно са решили да чифтосат с Питър, но пълно щастие няма.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Май ще се прежаля да го изгледам, но дано наистина е по-добър от миналия сезон...
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
^^ То четвърти сезон на Хироус не е ли последен? В сми, че има логически завършек.
Иначе в момента се радвам на английският: "LIFE ON MARS", който определено ми допада, макар и да има чийси моменти, но идеята му си я бива. -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 22-July 10 Град: София Потребител N: 3902 ![]() |
Др. Хаус най ме радва, също преди гледах От местопрестъплението, но вече не толкова. А иначе и Mythbusters са яки, ако се брои за сериал
![]() -------------------- Man is shattered, I am shattered.
My shards have become shards of their own, Pieces of pieces, impossible to put back together, Spending their lives seeking a context they were always a part of... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 26-February 10 Град: Пазарджик Потребител N: 3747 ![]() |
наскоро гледах Fringe
![]() -------------------- I do not kill with my gun;
he who kills with his gun has forgotten the face of his father. I kill with my heart. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Аз тъкмо си догледах първия сезон на Flash Forward. Много интересен сериал, а идеята за припадъците доста ми допадна. Сега само да дочакам и продължението..
-------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Не знам дали чете, че продължение няма да има. Само един сезон е.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 22-January 08 Град: Varna Потребител N: 2552 ![]() |
Някой гледа ли на True Blood новия сезон?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
^^Демн!.. Е,вече ми се изясни какво е станало с Марк.
^А на True Blood тъкмо изгледах последния излязъл епизод. Струва ми се, че някак не е на нивото на предните два сезона, но първо да видим как ще завърши. Иначе някои нововъведения доста ме усмихнаха още от втопия епизод. ![]() -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 1-February 10 Град: Чирпан Потребител N: 3723 ![]() |
Гледам Dexter, South Park и The Simpsons- той ми е най- любим!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Californication
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вор в законе ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 2-September 10 Потребител N: 3932 ![]() |
Утре мисля да се захвана с Бригада. Някой гледал ли го е и какво му е мнението?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Почна един нов криминален сериал по pro.bg - Мръсно синьо. Бива си го!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
4400 го бива
Heroes е екстра Battlestar Galactica е най-доброто което съм гледала напоследък обаче Най-якия сериал на всичк времена за мен си остава ]STAR TREK (оригиналните серии) -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
The doctor is in the house.
Осъзнавам, че това е поредният сезон и въпреки всичко знам, че няма да остана разочарована... ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вор в законе ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 2-September 10 Потребител N: 3932 ![]() |
Захванах се да изгледам за втори път всички епизоди на Бягство от затвора. Уникален сериал. Любимия ми.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Запо4нах да гледам Doctor Who?. Зарибяващо е.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Трябва да призная, че съм впечатлен от начина, по който се разви Caprica. Първите 5-6 епизода бяха монументално разочарование, но в последствие сериалът успя да си постави по-високи цели от това да трови с безвкусна социална критика или треторазрядната домакинска драма. А последните няколко седмици епизодите са просто dead-on попадения. Далеч са още от висотата на Battlestar Galactica - сериала, на който са си поставили трудната задача да направят прикуъл - но ако запазят тенденцията и продължат да градират по подобен начин, може да се получи нещо великолепно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз последно изгледах двата сезона на "Dollhouse" и останах с много приятни впечатления. Антиутопичен трилър с леки фантастични елементи - определено не е за най-масовата публика, но идеите, играта и атмосферата въобще си заслужават. Феновете на BSG си струва да го пробват дори само заради Helo.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 15-November 10 Потребител N: 3980 ![]() |
Malcolm
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Ето ви трейлър за сериалчето по S.T.A.L.K.E.R.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Започнахме Torchwood... Има бледа връзка с Doctor Who. И двата сериала са sci fi, много добре измислени. Доктора е по - духовен, докато в Торчууд има повече екшън и липсва любимия ми персонаж, но пък и John Barrowman е пич, леко гей де, но имам предвид в актьорска игра. Някои от сериите на Доктора са режисирани от Стивън Мофат и точно те са ми любими. Мофат също е режисьор на сериала Шерлок Холмс от 2010 г. Държа повече на Hallmark версията, но пак си е бритиш и по - нататък ще го налазвам и него.
Космически фантасмагориии! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
ИСКААММММ --- > Game of Thrones
Сега ще дръпна DOLLHOUSE след ревюто на Warrior of Ice. -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
В момента гледкаме "Космос" на Карл Сейгън. Информацията може да е от 80-те години, но е поднесена по такъв начин, самият Сейгън е такъв изкусен разказвач (и тоя човек е математик
![]() Иначе гледах и "The Walking Dead" и останах доволен кат оцяло, макар че завършекът малко ме подразни. Навя ми чувство на безмисленост. Дано втория сезон се постегнат. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да отбележа, че и петият сезон на "Dexter" също се оказа доволно възпитателен. Радващо е, че сценаристите не са се изчерпали.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Започна новия сезон на "V" и според мен доста обещаващо.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Игледах най-накрая Kingdom Hospital.Накефи ме страшно появата на Стивън Кинг...
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 01:57 PM |