![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Един сериал/филм никога не би имал предимства пред книга, по която е екранизиран, но определено епикът зад Game ov Trollz се е справил повече от добре. Аз почти прочетох книжлето и вече изгледах до 4та серия и съм вери хааапи от това, което виждам. Опенинга адски много ме изкефи, добър избор Шон да играе Нед Старк. Общо взето само Санса (сигурно, защото като персонаж мн дразни) и Кейтлин (очаквах по-млада да е ;/) не ме кефят. Денерис е супер яката мадама супер съм доволен <3, Хал Драко е култов. Точно така си представих краля - баси развратния пияница
![]() ![]() ПП: "Winter iz kuming, bi4iz. Thiz 0n3 will beh long 'n' dark thingz will kume with it." -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
GoT-чето кърти, определено. Много добре развиват историята, а кастингът е ударил десятката (само Lena Headey ме дразни, че продължава да си играе ролята на Сара Конър). Адски е зарибителното, а ако трябва да се точи седем-осем годин' докле завърши...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Torchwood S04E10 - Season Finale - Паметна!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-August 11 Град: Русе Потребител N: 4147 ![]() |
Моето съзнание в момента е обзето от Доктора... Просто този сериал с всеки епизод става все по-интересен.. и с всеки епизод се учат как да рисуват все по-хубави извънземни, защото на скоро като гледах пак първия и втория епизод се удивих колко много изгеждат като някоя аматьорска измишльотина..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
^^ Обичам те! Още не са излезли титри на Докторо 10та серия ;/
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-August 11 Град: Русе Потребител N: 4147 ![]() |
Аз съм стигнала едва до средата на 5ти сезон и гледам да отлагам, че не искам да стигам до там където е стигнал защото просто не мога да се представя да трябва да чакам по цяла седмица за следващия епизод!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
FAT PIZZA
Най-смешното нещо дето съществува, филма от 2003-та сигурно сте гледали, но сериала е абсолютен култ. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
^^ Хах, познато чувство.. В момента си трупам епизоди, за да мога да изгледам няколко подред. :Д
Иначе междувременно се опитах да подхвана Torchwood, но въпреки образа на Джак, не успях да догледам дори 1ви сезон. Всъщност, единствения сериал, който гледах с постоянство през последните няколко седмици, беше True Blood и сега искам да скалпирам сценаристите за гадния финал.. -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз си мисля като наваксам с епизодите да започна с Torchwood.. Много ме изкефи това чее Джак е Лицето Бо
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ А не бе, само ми е интересно как става това Лице. Ако не беше Джон в този сериал, нямаше да го гледам сигурно, той му придава оттенък, i'm in love...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
Фанах да гледам The Shield тия дни и изкъртва!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Star Trek: TOS кърти мивки! НЪРД ДО СМЪРТ
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
На "The Walking Dead" как завърши първи епизод направо ми счупи главата, честно.
![]() ![]() И "Двама мъже и половина" засили яко, след общо взето разочароващата първа серия се разцепваме на следващите. Къчър определено се е вживял в роляа си на дебил и силно спомага класата на шоЛото, нещо, което никога не бих го повервал ако ми го бехте казали преди някакво време. Новата "шапка" също е адово СИЛНА. ![]() "Как се запознах с майка ви" (щот' според мен така трябва да се превежда, мухъла разказва историята на двете си деца, дееба) очаквано продължава да разтяга хипер-локумите и чат-пат има някой проблясък. Добре че е Барни да вади жежките кестени от огИня чат-пат. Въобще, някъде от около трети сезон насам нещата са доста зле, ама все нещо трябва да се гледа на закуска, де'а. ... щото "Карнавал" (нещо което зазяпахме напоследък) със сигурност не става за гледане на закуска (отрязаните ръце и крака не ме притесняват, ама като се зацаливат кьоравия и оная с брадата и ми идва малко в повече). Иначе доста стабилно сериалче, има две сезончета само и доколкото съм в час си е завършено (което е ДОБРЕ). Та тЕка, чекамо "Гаме ъф Тронес". ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ "Карнавал" си е добър, наскоро го изгледах. Странно сериалче на фона на масата напоследък, но определено радва.
Аз хванах American Horror Story, който започна миналата седмица и съм във възторг от първите два епизода - мракобесие, ефектна атмосфера и нито един герой, който да е с всичкия си. Очарователно, така че пускам тийзър. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
На "The Walking Dead" как завърши първи епизод направо ми счупи главата, честно. ![]() +1, въобще целият сериал е доста пипнат. Аз вчера догледах "Falling Skies" и също останах доволно очарован. Може би не най-оригиналната концепция, но има силни идеи и увлекателна фабула. За пръв път гледам Ноа Уайли в по-различно амплоа от това на доктор Картър, обаче прави много добра роля. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Хм, никой не е споменал новия Dexter?..
На мен лично сезона ми се услади, а на финала ми увисна ченето, въпреки че предусещах подобен завършек. Въобще много поклинане на сценаристи ми се струпа тази година. :Д -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
![]() Изключително добър сериал на HBO! Които ми затвърждават мнението, че правят страхотни продукции. За пример "Рим" и "Игра на тронове". -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ До ден днешен се чудя защо така и не го продължиха.
"American Horror Story" свърши... нема такова свършване. типично по американски - с трагедия на всички нива. А започна толкова обещаващо... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На мен ми допадна много, точно нещо такова очаквах. Щях да се издразня, ако финалът беше позитивен. Готви се втори сезон с отделна сюжетна линия.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
^ Подкрепям! Този сериал няма как да е позитивен.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чакайте бе, кой е казал нещо, че иска хепи ендинг? Просто самият завършек като завършек беше МАЛОУМЕН и нямаше грам нищо общо с нищо от предните серии (като логика). Да не говорим в тая къща как започнаха да се прескачат като бълхи. Да, в предние епизоди имаше страхотни и брутални моменти, но това, особено с елхата беше... покъртително за гледане.
... и всъщност точно то бе хепи ендинга - дори и мъртво американското семейство празнува Коледа и всички са щастливи, дъ фемили спирит, не нам си к'о. Гив ми а брейк! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Затова е американско семейство, нормално.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
^ Всичко е до извратеността на ума. :Р
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Да бе, ясно, по-принцип точно заради това по начало бях скептичен (явно с право) относно тоя сериал. Просто ми (ни) дойде изнанагорно и ме (ни) просна в гърчове на пода.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Баааахти това "The Walking Dead" как се напрегна, напрау се поразих. За щастие опасенията ми, че след Дарабонт ще се оБсерат нещата, към тоя момент грам не се оправдават. Адски силно. Зпочнах да се замисля дали да не зачета комикса, ама като се знам, най-вероятно няма да се сдържа и ще си оспойля нещата до невъзвръщаемост.
За сметка на това "Двама мъже и половина" изпада в дълбока безтегловност. Вече явно нищо смислено не могат да измислят и си говорят само за сране и пърдене. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^То тва му е якото на мъжете и половина ;д
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 25-October 08 Град: Battlefield Потребител N: 3064 ![]() |
Сега гледам екранизацията на "Майстора и Маргарита" от 2005, никога не съм оставал доволен от филмиране на любима книга, но този случай е на път да разбие традициите!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Things continue to look up for zombies. Sunday's (March 18) Season 2 finale of "The Walking Dead" drew a whopping 9 million viewers who turned in to see the dénouement of the show's sophomore season. That's up 50 percent from Season 1's finale, according to an AMC press release, making it the highest rated episode in the series' history. How does that stack up against the rest of Sunday night's lineup? In the same hour, both CBS' "The Good Wife" and ABC's "Desperate Housewives" drew approximately 9 million viewers each, too, with NBC's "Celebrity Apprentice" clocking in at 5.2 million. So, yeah, pretty pretty good for cable. And downright phenomenal for zombies. Наесен... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Californication - адски емоционален и забавен сериал.
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 10:04 PM |