Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
9 страници V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Абитуриентски балове
Wicked Child
коментар May 20 2008, 06:56 AM
Коментар #121

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 217
Регистриран: 10-April 08
Град: Пловдив
Потребител N: 2690

Цитат(In Death's Embrace @ May 19 2008, 10:49 PM) *
Проблемът на обществото ни е, че е апатично. Вместо да се питат по-опитните да "възпитават" по-младите (защо не чрез примера си), повечето само цъкат с език, плюят колко сме морално пропаднали и се радват на гарджето си, че е най-хубавото smile.gif .

I agree - "по-младите" ги възпитава телевизията най-вече, защото от родителска страна няма много внимание. Могат и сами да се възпитават, ама моля ви се, кой би предпочел една хубава дебела книга пред това да види на Азис задника, на Есил Дюран гърдите или да проследи новата интрига, развиваща се между Иванчо и Марийка?

--------------------
Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl!
Fearless hearts, filled with pride,
Into Glory we shall ride!
Go to the top of the page

+Quote Post
gadabout
коментар May 20 2008, 09:16 AM
Коментар #122

analizator

Коментари: 3004
Регистриран: 1-April 08
Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You
Потребител N: 2681

Абсолютно!. Това е една от причините да мразя храненето на младото поколение - ами то не е такова само по себе си, то е "продукт" на обществото и най-вече на семейството! Затова нека този, който плюе на ред, първо да се замисли какво прави той за младите! Защото те, като неопитни и "глупави", имат нужда от напътствия или поне от възможности, имат нужда от алтернативи. Сега тези алтернативи ги няма - има само пошло ТВ, пошла музика и овцедушие... общо взето друго... няма

--------------------

+Quote Post
prayer4eto
коментар May 20 2008, 09:25 AM
Коментар #123

Master of your sorrow

Коментари: 2201
Регистриран: 24-April 07
Град: Sofia
Потребител N: 2034

^ Да не подващаме друга тема тук ?

БТВ - думата е овЧедушие, понеже идва от "овча душа"

--------------------
Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound
Free are those who conquers in vain but won't stop to run
Battered and down they pick up their pieces to rise as one

+Quote Post
gadabout
коментар May 20 2008, 09:29 AM
Коментар #124

analizator

Благодаря ти, чудех се как е правилно и реших да рискувам. Тичам да си запиша в тетрадката!

--------------------

+Quote Post
Wicked Child
коментар May 20 2008, 09:38 AM
Коментар #125

Прослушващ метъл
**

Коментари: 217
Регистриран: 10-April 08
Потребител N: 2690

Цитат(gadabout @ May 20 2008, 09:16 AM) *
Абсолютно!. Това е едн от причините да мразя храненето на младото поколение - ами то не е такова само по себе си, то е "продукт" на обществото и най-вече на семейството! Затова нека този, който плюе на ред, първо да се замисли какво прави той за младите! Защото те, като неопитни и "глупави", имат нужда от напътствия или поне от възможности, имат нужда от алтернативи. Сега тези алтернативи ги няма - има само пошло ТВ, пошла музика и овцедушие... общо взето друго... няма

"Напътствия, възможности", много хубаво, ама е достатъчно трудна и отговорна задача да възпиташ едно дете, пък камо ли да мислиш и за чуждите. Пък и тоя тип родители, които не си поглеждат децата и чиито грижи се изчерпват с това да е пълен хладилникът, много се обиждат, ако някой отвори дума да им каже, че рожбите им са гаменчета. Видите ли, как може другите хора да им се бъркат в начина на възпитание на децата им. Ако златното им чедо на 5 годинки ти счупи прозореца нарочно, не трябва да казваш нищо. Ако после на 10 те напсува на улицата и избяга, пак трябва да мълчиш, защото а си споменал нещо, а са го посрещнали с дъжд от крясъци и немалко количество плюнки. И когато на 16 същият пикльо ти се изпикае на вратата, кьоркитюк пиян, на теб ти кипва и отиваш при техните, без да ти пука, че ще стане трета световна. Ама тогава вече е късно.
А има и родители, които са по-нагли от децата си даже. Цитирам един диалог между преподавател по биология и родител:
- Синът ви ми пречи.
- Как така?
- Говори в час, става от чина, издава някои, хм, интимни звуци...
- Е, какво от това, тя биологията не е важна, нали?

--------------------
Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl!
Fearless hearts, filled with pride,
Into Glory we shall ride!

+Quote Post
Arq
коментар May 21 2008, 08:13 AM
Коментар #126

空の叫び 真夜中の

Коментари: 1128
Регистриран: 2-January 06
Град: под слънцето(на сянка) София!
Потребител N: 1102

съжалявам за оффтопика, но мисля че е време Ицо да пораздава банани...аз отказвам да чета безсмислиците на новите членове Wicked Child и blood.

--------------------

+Quote Post
noel_f
коментар May 21 2008, 09:43 PM
Коментар #127

Метъл

Коментари: 1776
Регистриран: 1-November 06
Потребител N: 1653

Какво стана, на някого мина ли му бала? Да сподели впечатления. На нас само другарската ни мина и беше ужасно - 200 човека в една зала, някаква смесица между поп-фолк и фолк, и студени пържени картофки с пържола, предшествани от безвкусна овчарска салата. puke.gif Само водката беше добра. drinks_drunk.gif

--------------------

+Quote Post
gadabout
коментар May 21 2008, 10:15 PM
Коментар #128

analizator

Каква е таз "дрОгарска"? mellow.gif
Невър хърд абаут дис финг...

--------------------

+Quote Post
noel_f
коментар May 21 2008, 10:18 PM
Коментар #129

Метъл

Каква "дрогарска"? blink.gif unsure.gif Мисля че писах "другарска".

--------------------

+Quote Post
gadabout
коментар May 21 2008, 10:20 PM
Коментар #130

analizator

Цитат(noel_f @ May 21 2008, 10:43 PM) *
На нас само другарската ни мина...

В сми някакво повсеместно разпространено ли е като събитие или...?

--------------------

+Quote Post
noel_f
коментар May 21 2008, 10:25 PM
Коментар #131

Метъл

Другарска вечер. Не си ли чувал? blink.gif Това е вечер, точно преди бала, в която се събирате с класа си ... (за да си прекарате добре преди суматохата на бала laugh.gif ) Само че ние бяхме целия випуск ... доста умно suicide.gif Иначе дрОгарска ми харесва smoke.gif angel.gif skull.gif За някои май беше дрОгарска. smoke.gif oneeyedsmiley02.png tooth.gif

--------------------

+Quote Post
gadabout
коментар May 21 2008, 10:32 PM
Коментар #132

analizator

Ноуп, невър хърд ъф ит...
Макар че не ми изглежда нещо особено удачно, не и когато класа не е задружен. За випуск да не говорим...

--------------------

+Quote Post
noel_f
коментар May 21 2008, 10:36 PM
Коментар #133

Метъл

Ами нашият поне засега е задружен. Защо не? Стига да не се прекалява. Ние имаме традиция да не се прибираме цяла нощ и на сутринта да затваряме училището. Само че аз не издържах от 8 вечерта до 8 сутринта, и бях една от първите тръгнали си - още в 1 изчезнах. Не е в мой стил да стоя толкова време по такива места, полудявам. suicide.gif Единствено чалга и до болка писналия ми възглас: " 1, 2, 3, .........,12 ухуууу".

--------------------

+Quote Post
Megadeth
коментар May 21 2008, 10:38 PM
Коментар #134

Mahtavin :>

Коментари: 4294
Регистриран: 20-March 08
Потребител N: 2643

Цитат(Arq @ May 21 2008, 09:13 AM) *
съжалявам за оффтопика, но мисля че е време Ицо да пораздава банани...аз отказвам да чета безсмислиците на новите членове Wicked Child и blood.

Сега пък к'во казах, старче?

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)

+Quote Post
InsArtTure
коментар May 22 2008, 09:00 AM
Коментар #135

Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е

Коментари: 3402
Регистриран: 29-October 03
Потребител N: 317

Хахаха, казаха ли ти го! А ти си мислеше, че само аз имам антипатии. laugh.gif

--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith

+Quote Post
Aglarana
коментар May 22 2008, 09:06 AM
Коментар #136

Истинска измамница

Коментари: 2917
Регистриран: 25-April 05
Град: Under the Northern Star
Потребител N: 795

За такава другарска вечер за първи път чувам.
Днес е изпращането на нашите 12-ци, а утре е представлението им. Предполагам и в другите училища завършващите приготвят представления, филм и т.н.
За съжаление следващите няколко дни съм на балове и утре няма да мога да присъствам на спектакъла им, а обикновено произведенията им са доста интересни happy.gif

--------------------
First wish for this night:
Let me be your delight.

+Quote Post
noel_f
коментар May 24 2008, 09:39 PM
Коментар #137

Метъл

Противно на очакванията, балът ми мина превъзходно. wub.gif Страшно много се забавлявах. fun.gif Целият клас се качихме по столовете в ресторанта и танцувахме до 3 сутринта. bounce8.gif След това до 6 бяхме на дискотека. За щастие, успях да се абстрахирам от музиката, която беше предимно чалга и хаус. След това, с една приятелка посрещнахме изгрева по улиците на Слънчев бряг и цял час си говорихме с дюнерджиите пред хотела ни. После се прибрахме и заспахме, но спахме само час-два, ако не бях дремнала и в автобуса, не знам как щях да стигна до вкъщи.

--------------------

+Quote Post
Blashyrkh
коментар May 25 2008, 12:16 AM
Коментар #138

Демон

Коментари: 2148
Регистриран: 14-December 04
Потребител N: 693

^ евала!!!! с малко изключения ми напомня на моя. така трябва - да се забавлява човек, а не некви депресий....

+Quote Post
noel_f
коментар May 25 2008, 10:34 AM
Коментар #139

Метъл

^Ами постарах се сама да си го направя интересен. Много се радвам, че мина толкова добре. Изобщо не очаквах, че ще се забавлявам така. Имах си кавалер, чудесно момче. Роклята ми беше точно такава, каквато исках - семпла и стилна. Само хубави спомени ще имам от този бал и, в крайна сметка, се радвам, че отидох. Много щях да пропусна ако не бях отишла. bounce8.gif

--------------------

+Quote Post
Morticia Dickins...
коментар May 25 2008, 12:24 PM
Коментар #140

Прослушващ метъл
**

Коментари: 117
Регистриран: 30-July 07
Град: Strange World
Потребител N: 2261

Моят бал е утре и се радвам,че целият този кошмар ще свърши. Оказа се, че всичките ми приятелства там са изградени на лъжи и лицемерие. Въпреки всичко се надявам вечерта да мине добре.

--------------------
IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!

Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат.
--------------------------------------------------------------------------------------------

+Quote Post
луда`калинка
коментар May 25 2008, 01:32 PM
Коментар #141

Просветен

Коментари: 496
Регистриран: 30-May 07
Град: Царевичака
Потребител N: 2116

Я сега и аз да споделя. Моят бал, другари, беше през 2005-та година. И бях много развълнувана, естествено. Не виждам нищо лошо в това един абитуриент да се екзалтира по повод завършването си. Че го чакат трудности по-нататък, чакат го, но какво от това? Младите хора не бива да подтискат емоциите си. Че животът ще ги поомачка спор няма, но не мисля, че завършването на един 12-годишен образователен цикъл, през който детето е преминало в почти зрял човек, е редно да се омаловажава. Нямам нищо против цялата галимация около тоалети, прически, бижута, костюми, ресторанти и прочие. Кой може да съди един младеж, затова че иска да се почувства като принц или принцеса, макар и само за една вечер? smile.gif Ама щял да облече тоалета си само веднъж. Е, и кво? Не се ли отнася същото и за булчинската рокля на една младоженка? Enjoy the moment е казал народа. Спомням си, че моята рокля беше готова още през ноември biggrin.gif Голям мерак беше. Повечето от съучениците ми се преоблякоха още към полунощ, а според мен това беше глупаво. Как така ще дам аз няколкостотин лева за тоалета си, пък да се преобличам с дънки после? laugh.gif
И си изкарахме яко! Беше хубав бал, наистина. Нямаше простотии, почти нямаше чалга, нямаше пиянски изцепки. Бях много доволна smile.gif

--------------------
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

+Quote Post
gadabout
коментар May 27 2008, 10:51 AM
Коментар #142

analizator

E, мина ми бала...
Беше чудесно, имаше от всичко, само без изцепки (!!!).

--------------------

+Quote Post
gadabout
коментар May 29 2008, 12:48 PM
Коментар #143

analizator

Тук можете да видите клипчета от моя бал във Военния клуб - 2, 4, 6, 8 и 9то клипче. Мен ме няма на тях. Няма такава изродщина - това е от кампанията на Jim Beam...

--------------------

+Quote Post
gadabout
коментар Jun 1 2008, 05:54 PM
Коментар #144

analizator

И на какво попаднах днес...
"Нощен труд", брой не-знам-си-кой от 27ми май. Моят бал беше на 26ти, така че следующите писания се отнасят за него, малко преди влизането ни във Военния клуб.

Цитат 1:
"След като азбучният ни принос беше заглушен дори на 24 май от клаксоните и истеричните крясъци на разпасани гимназисти, екстазът изби в гьобеци и маанета..."

Цитат 2:
"Циганията беше толкова безмилостна, че вместо в европейска столица човек се чувстваше натикан во чрево адово на Балканите (препратка към "Под игото")..."

Цитат 3:
"Тон на оритеналското веселие даде тумба роми, чиито зурни, тупани и дайрета гърмяха като на пир след кървата башибозушка сеч."

Останалата написана помия няма да коментирам. Има ни даже нас, мойта група, с УАЗката, на отделна снимка, към която пише: "Шоуто с гьобеци, кадилаци и уазки(!) изнесоха питомците на 22ро СОУ, които на въпрос къде се намира школото им, гордо уточниха "Е, как къде, срещу моргата!"" - това бях аз!!! *proud to see myself in the newspaper*

Правя следните уточнения.
Тази тумба цигани сама търси баловете и никой не я е викал. Да, много момичета въртяха гьобеци и беше грозно, наистина, но, МАМКА МУ, ТАКА ЛИ СЕ ПИШЕ ВЪВ ВЕСТНИК??? Я имаше 4-5 момичета, дето да въртяха, я не - друга цигания нямаше от наша страна, бях там, дяволите ще ги вземат мръсни вестникари!!! Нямаше други изцепки, невероятно за мен самия, но факт!!!

Бесен съм, когато младите биват оплювани, ОСОБЕНО ТАКА!!! Защото жалките отрепки, дето са писали тия гадости, са хиляда пъти по-мърсни от неслучилите се събития, които описват! За съжаление те пишат това, което хората исках да прочетат. И се получава един затворен кръг, от който... Да, пълно е с простотия, да, има какви ли не цигании и къде ли не, но когато ги няма - защо е необходимо да се правят такива помии...

Оставям коментарите за вас.

--------------------

+Quote Post
pa®tci
коментар Jun 1 2008, 06:26 PM
Коментар #145

Serpent Moves

Група: Приятели
Коментари: 5893
Регистриран: 20-May 07
Град: parc des partcalence
Потребител N: 2094

Аз ако имах власт в тая пародия на държава, едни от първите дето щях да почна да разстрелвам щяха да са точно JEWрналистите, споко wink.gif

И не ми се обяснявай като незадоволена ученичка guitar.gif

--------------------

+Quote Post
gadabout
коментар Jun 1 2008, 07:03 PM
Коментар #146

analizator

^От къде знаеш, че не съм? rolleyes.gif
Екчъли, няма много за обясняване, и най-вече, да е ясно, не опрадавам и ония немалко абитуриенти, които наистина се държат просташки. Но на нашия бал нямаше!

--------------------

+Quote Post
malleus
коментар Jul 15 2008, 09:54 AM
Коментар #147

Просветен

Коментари: 408
Регистриран: 21-June 08
Потребител N: 2811

Колкото повече теми чета, толкова повече се убеждавам,че явно да отритваш и да хейтваш всичко си е май некъв спорт тука.
Ай, сега и бала!
Моя беше преди точно 8 години. Напук на прежде изказалите се си се разбирах с целия ми клас, при това бехме само девойки. Бала беше на Варна, точно за да избегнем целата простотия с излагането на показ и роднински сълзи. Мамето беше облечена целата в кожа, щото рокли не мога да нося. Бешо много яко. За пръв и последен път в живота си си позволих така да си отвинтя главата, че да го запомня до дълбоки старини. Имаше пиене, имаше танци по, под и около масите. Хората си беха яки. Къпахме се голи в басейна на хотела, докато охнаната не ни изгони. За десерт си замъкнах в стаята едно варненско момченце, дето никога повече не го видях, той беше като най-готината плодова торта дето съм яла. Вечер един път! Още си спомням с умиление.
Смисълът е да си прекараш добре,а добрето си го правиш сам. Стига желание да има. Демек "Няма не мога, има не искам"

+Quote Post
maniac678
коментар Jul 15 2008, 07:28 PM
Коментар #148

Прослушващ метъл
**

Коментари: 50
Регистриран: 4-July 08
Град: Сливен
Потребител N: 2836

Аз всъщност бях решила да не ходя на моя бал, защото не виждам смисъл от всичкото тва издокарване и суетня. Бяхме решили с няколко мои съученици да идем на Карандила(местност до Сливен, ако някои не знае:) ) и да си направим сами шоуто. Обаче по това време в гимназията даваха награди на ученици проявили се през годините, които учих там. И на мен ми покриха разходите за бала и се наложи да отида. Горе долу си изкарах добре, ама щеше да е по хубаво както го бяхме планирали. Освен това майка ми и баща ми си казаха думата. Та в общи линии тва беше при мен.

--------------------
In the depts of a mind insane
Fantasy and reality are the same

+Quote Post
noel_f
коментар Jul 15 2008, 07:28 PM
Коментар #149

Метъл

Цитат(malleus @ Jul 15 2008, 10:54 AM) *
За десерт си замъкнах в стаята едно варненско момченце, дето никога повече не го видях, той беше като най-готината плодова торта дето съм яла. Вечер един път!

Бреййй! biggrin.gif
Къде си учила ти? wink.gif smile.gif

--------------------

+Quote Post
conguestadors
коментар Jul 15 2008, 07:59 PM
Коментар #150

PAIN

Коментари: 1750
Регистриран: 21-April 06
Потребител N: 1302

^^^А снимки??? smile.gif

--------------------

+Quote Post

9 страници V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 1st September 2025 - 11:47 PM