![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Проблемът на обществото ни е, че е апатично. Вместо да се питат по-опитните да "възпитават" по-младите (защо не чрез примера си), повечето само цъкат с език, плюят колко сме морално пропаднали и се радват на гарджето си, че е най-хубавото ![]() I agree - "по-младите" ги възпитава телевизията най-вече, защото от родителска страна няма много внимание. Могат и сами да се възпитават, ама моля ви се, кой би предпочел една хубава дебела книга пред това да види на Азис задника, на Есил Дюран гърдите или да проследи новата интрига, развиваща се между Иванчо и Марийка? -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Абсолютно!. Това е една от причините да мразя храненето на младото поколение - ами то не е такова само по себе си, то е "продукт" на обществото и най-вече на семейството! Затова нека този, който плюе на ред, първо да се замисли какво прави той за младите! Защото те, като неопитни и "глупави", имат нужда от напътствия или поне от възможности, имат нужда от алтернативи. Сега тези алтернативи ги няма - има само пошло ТВ, пошла музика и овцедушие... общо взето друго... няма
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Да не подващаме друга тема тук ?
БТВ - думата е овЧедушие, понеже идва от "овча душа" -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Благодаря ти, чудех се как е правилно и реших да рискувам. Тичам да си запиша в тетрадката!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Абсолютно!. Това е едн от причините да мразя храненето на младото поколение - ами то не е такова само по себе си, то е "продукт" на обществото и най-вече на семейството! Затова нека този, който плюе на ред, първо да се замисли какво прави той за младите! Защото те, като неопитни и "глупави", имат нужда от напътствия или поне от възможности, имат нужда от алтернативи. Сега тези алтернативи ги няма - има само пошло ТВ, пошла музика и овцедушие... общо взето друго... няма "Напътствия, възможности", много хубаво, ама е достатъчно трудна и отговорна задача да възпиташ едно дете, пък камо ли да мислиш и за чуждите. Пък и тоя тип родители, които не си поглеждат децата и чиито грижи се изчерпват с това да е пълен хладилникът, много се обиждат, ако някой отвори дума да им каже, че рожбите им са гаменчета. Видите ли, как може другите хора да им се бъркат в начина на възпитание на децата им. Ако златното им чедо на 5 годинки ти счупи прозореца нарочно, не трябва да казваш нищо. Ако после на 10 те напсува на улицата и избяга, пак трябва да мълчиш, защото а си споменал нещо, а са го посрещнали с дъжд от крясъци и немалко количество плюнки. И когато на 16 същият пикльо ти се изпикае на вратата, кьоркитюк пиян, на теб ти кипва и отиваш при техните, без да ти пука, че ще стане трета световна. Ама тогава вече е късно. А има и родители, които са по-нагли от децата си даже. Цитирам един диалог между преподавател по биология и родител: - Синът ви ми пречи. - Как така? - Говори в час, става от чина, издава някои, хм, интимни звуци... - Е, какво от това, тя биологията не е важна, нали? -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
съжалявам за оффтопика, но мисля че е време Ицо да пораздава банани...аз отказвам да чета безсмислиците на новите членове Wicked Child и blood.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Какво стана, на някого мина ли му бала? Да сподели впечатления. На нас само другарската ни мина и беше ужасно - 200 човека в една зала, някаква смесица между поп-фолк и фолк, и студени пържени картофки с пържола, предшествани от безвкусна овчарска салата.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Каква е таз "дрОгарска"?
![]() Невър хърд абаут дис финг... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Каква "дрогарска"?
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На нас само другарската ни мина... В сми някакво повсеместно разпространено ли е като събитие или...? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Другарска вечер. Не си ли чувал?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ноуп, невър хърд ъф ит...
Макар че не ми изглежда нещо особено удачно, не и когато класа не е задружен. За випуск да не говорим... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами нашият поне засега е задружен. Защо не? Стига да не се прекалява. Ние имаме традиция да не се прибираме цяла нощ и на сутринта да затваряме училището. Само че аз не издържах от 8 вечерта до 8 сутринта, и бях една от първите тръгнали си - още в 1 изчезнах. Не е в мой стил да стоя толкова време по такива места, полудявам.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
съжалявам за оффтопика, но мисля че е време Ицо да пораздава банани...аз отказвам да чета безсмислиците на новите членове Wicked Child и blood. Сега пък к'во казах, старче? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Хахаха, казаха ли ти го! А ти си мислеше, че само аз имам антипатии.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
За такава другарска вечер за първи път чувам.
Днес е изпращането на нашите 12-ци, а утре е представлението им. Предполагам и в другите училища завършващите приготвят представления, филм и т.н. За съжаление следващите няколко дни съм на балове и утре няма да мога да присъствам на спектакъла им, а обикновено произведенията им са доста интересни ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Противно на очакванията, балът ми мина превъзходно.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
^ евала!!!! с малко изключения ми напомня на моя. така трябва - да се забавлява човек, а не некви депресий....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ами постарах се сама да си го направя интересен. Много се радвам, че мина толкова добре. Изобщо не очаквах, че ще се забавлявам така. Имах си кавалер, чудесно момче. Роклята ми беше точно такава, каквато исках - семпла и стилна. Само хубави спомени ще имам от този бал и, в крайна сметка, се радвам, че отидох. Много щях да пропусна ако не бях отишла.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
Моят бал е утре и се радвам,че целият този кошмар ще свърши. Оказа се, че всичките ми приятелства там са изградени на лъжи и лицемерие. Въпреки всичко се надявам вечерта да мине добре.
-------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Я сега и аз да споделя. Моят бал, другари, беше през 2005-та година. И бях много развълнувана, естествено. Не виждам нищо лошо в това един абитуриент да се екзалтира по повод завършването си. Че го чакат трудности по-нататък, чакат го, но какво от това? Младите хора не бива да подтискат емоциите си. Че животът ще ги поомачка спор няма, но не мисля, че завършването на един 12-годишен образователен цикъл, през който детето е преминало в почти зрял човек, е редно да се омаловажава. Нямам нищо против цялата галимация около тоалети, прически, бижута, костюми, ресторанти и прочие. Кой може да съди един младеж, затова че иска да се почувства като принц или принцеса, макар и само за една вечер?
![]() ![]() ![]() И си изкарахме яко! Беше хубав бал, наистина. Нямаше простотии, почти нямаше чалга, нямаше пиянски изцепки. Бях много доволна ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
E, мина ми бала...
Беше чудесно, имаше от всичко, само без изцепки (!!!). -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тук можете да видите клипчета от моя бал във Военния клуб - 2, 4, 6, 8 и 9то клипче. Мен ме няма на тях. Няма такава изродщина - това е от кампанията на Jim Beam...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И на какво попаднах днес...
"Нощен труд", брой не-знам-си-кой от 27ми май. Моят бал беше на 26ти, така че следующите писания се отнасят за него, малко преди влизането ни във Военния клуб. Цитат 1: "След като азбучният ни принос беше заглушен дори на 24 май от клаксоните и истеричните крясъци на разпасани гимназисти, екстазът изби в гьобеци и маанета..." Цитат 2: "Циганията беше толкова безмилостна, че вместо в европейска столица човек се чувстваше натикан во чрево адово на Балканите (препратка към "Под игото")..." Цитат 3: "Тон на оритеналското веселие даде тумба роми, чиито зурни, тупани и дайрета гърмяха като на пир след кървата башибозушка сеч." Останалата написана помия няма да коментирам. Има ни даже нас, мойта група, с УАЗката, на отделна снимка, към която пише: "Шоуто с гьобеци, кадилаци и уазки(!) изнесоха питомците на 22ро СОУ, които на въпрос къде се намира школото им, гордо уточниха "Е, как къде, срещу моргата!"" - това бях аз!!! *proud to see myself in the newspaper* Правя следните уточнения. Тази тумба цигани сама търси баловете и никой не я е викал. Да, много момичета въртяха гьобеци и беше грозно, наистина, но, МАМКА МУ, ТАКА ЛИ СЕ ПИШЕ ВЪВ ВЕСТНИК??? Я имаше 4-5 момичета, дето да въртяха, я не - друга цигания нямаше от наша страна, бях там, дяволите ще ги вземат мръсни вестникари!!! Нямаше други изцепки, невероятно за мен самия, но факт!!! Бесен съм, когато младите биват оплювани, ОСОБЕНО ТАКА!!! Защото жалките отрепки, дето са писали тия гадости, са хиляда пъти по-мърсни от неслучилите се събития, които описват! За съжаление те пишат това, което хората исках да прочетат. И се получава един затворен кръг, от който... Да, пълно е с простотия, да, има какви ли не цигании и къде ли не, но когато ги няма - защо е необходимо да се правят такива помии... Оставям коментарите за вас. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Аз ако имах власт в тая пародия на държава, едни от първите дето щях да почна да разстрелвам щяха да са точно JEWрналистите, споко
![]() И не ми се обяснявай като незадоволена ученичка ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^От къде знаеш, че не съм?
![]() Екчъли, няма много за обясняване, и най-вече, да е ясно, не опрадавам и ония немалко абитуриенти, които наистина се държат просташки. Но на нашия бал нямаше! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
Колкото повече теми чета, толкова повече се убеждавам,че явно да отритваш и да хейтваш всичко си е май некъв спорт тука.
Ай, сега и бала! Моя беше преди точно 8 години. Напук на прежде изказалите се си се разбирах с целия ми клас, при това бехме само девойки. Бала беше на Варна, точно за да избегнем целата простотия с излагането на показ и роднински сълзи. Мамето беше облечена целата в кожа, щото рокли не мога да нося. Бешо много яко. За пръв и последен път в живота си си позволих така да си отвинтя главата, че да го запомня до дълбоки старини. Имаше пиене, имаше танци по, под и около масите. Хората си беха яки. Къпахме се голи в басейна на хотела, докато охнаната не ни изгони. За десерт си замъкнах в стаята едно варненско момченце, дето никога повече не го видях, той беше като най-готината плодова торта дето съм яла. Вечер един път! Още си спомням с умиление. Смисълът е да си прекараш добре,а добрето си го правиш сам. Стига желание да има. Демек "Няма не мога, има не искам" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 4-July 08 Град: Сливен Потребител N: 2836 ![]() |
Аз всъщност бях решила да не ходя на моя бал, защото не виждам смисъл от всичкото тва издокарване и суетня. Бяхме решили с няколко мои съученици да идем на Карандила(местност до Сливен, ако някои не знае:) ) и да си направим сами шоуто. Обаче по това време в гимназията даваха награди на ученици проявили се през годините, които учих там. И на мен ми покриха разходите за бала и се наложи да отида. Горе долу си изкарах добре, ама щеше да е по хубаво както го бяхме планирали. Освен това майка ми и баща ми си казаха думата. Та в общи линии тва беше при мен.
-------------------- In the depts of a mind insane
Fantasy and reality are the same |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За десерт си замъкнах в стаята едно варненско момченце, дето никога повече не го видях, той беше като най-готината плодова торта дето съм яла. Вечер един път! Бреййй! ![]() Къде си учила ти? ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^^^А снимки???
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st September 2025 - 11:47 PM |