![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Не бива да съжаляваме за средствата, коите са дали нашите родители. И пак биха го направили. В реалността приказки няма, какво пречи 1 ден, 1 вечер да се почувстваме като в "Пепеляшка" като принцове и принцеси. Бала може да е голяма суета, но все пак 5 г. с този клас трябва някак да се отпразнуват. Имаме възможност да забравим всичко и да се забавляваме с класа си като за последно, ако не наистина за последно. Просто се ЗАБАВЛЯВАЙТЕ.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Бе аре бе, да давам пари за глупости...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
blood и на мен ми се иска да си прекарам поне за една вечер добре,ама уви знам,че няма да стане.Няма откъде да намеря толкова пари.Мама и тати са с минимална заплата и дори изплащат кредит.Баба и дядо са с малки пенсии,пък и наскоро почина сестрата на мама(тетка ми) ии братовчедките ми са все още ученички,а са без майка вече
![]() Та,мисълта ми е,че бала ще ми е последната грижа.И естествено,че искам да се чувствам като принцеса,но и в гроба би ми било добре ![]() ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
^Ти си егати сериозното хлапе, евала.
Опа, брат ми догодина има бал. Отсега виждам голямата тесла, че той харесва скъпи джаджи. Защо се казва "имам бал", а не "завършвам"? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Деди, поздравления за успеха ти и успех с осъществяването на желанията. Така е, от сега няма какво да ти дреме за бала. Важно е на момента в какво настроение си и как си прекарваш. Повярвай, и 20000 евро да дадеш, нещо от вътре като ти е вкиснато, ще ти дреме ли, че си такава красавица и че ще те снимат фотографите на Вог за абитюренския албум.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
все ми е едно за тоя бал.Има си време,може и да ми запука
![]() onnellinen, досега се смях и ядох зелени джанки от едно дърво в слънчевата градинка ![]() ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Още толкова вода ще изтече, хич не бързай да говориш, сякаш ти е утре бала.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Отворила съм си вратичка.Има и по-важни неща : )
-------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
букет на дамата, Брато, втф.?! Логичния въпрос - тя на мене кво ше купи? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Олеле, майко, беше ВЕЛИКО!Че то не бяха танци... от 8 часа в ресторанта като сме почнали да танцуваме чак до 6 часа сутринта, затворихме дискотеката. а тя беше супер яка - с 4 зали, всяка с различен стил музика, че като ти писне да слушаш едно, да сменяш. Не съм се спряла, краката ми са олово, вървя като някъкъв робот, болят ме колената. Цялата енергия дето бях насъбрала я изразходих сега. Стаята ни беше една от най - хубавите, с прекрасен изглед към морето. Успяхме да поспим 3 часа и половина
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^^ В моя случай тя уреди да сме с джипка, така че ще прежаля 15 лева за букетче
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
Сега ми се въртят в главата някакви чалгарски текстове: Луда по тебе ще си остана, дори да бъда жива рана... :тиии заповядваш, тии заповядваш...Т Дарлинг, намираш се във форум за жица, вземи се в ръце. ![]() Осъзнай се малко с това парче. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Танцувах малко с 1 германец, койте се оказа противен сваляч " дай го насам
![]() ![]() Иначе супер.Пиши ми на ЛС за подробностите или по скайп. ![]() Аз сега се прибрах от даскало ии ще ходя да гледам абитуриенти ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега ми се въртят в главата някакви чалгарски текстове: Луда по тебе ще си остана, дори да бъда жива рана... :тиии заповядваш, тии заповядваш...Т Дарлинг, намираш се във форум за жица, вземи се в ръце. ![]() Осъзнай се малко с това парче. Да, скъпи, знам къде съм ![]() ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
ЛЕлелееллелеле кво беше яко вчера! Единствената умрела работа беше, че накрая към 4-5 класа се разбега кой на къде знае и аз реших че ми стига толкова, и без тва едвам се държах на крака.
![]() Иначе беше супер-мега-ултра яко! Като почнаха чалгиите на бала абсолютно всички станахме. Все още ми се въртят песните в глата, а и алкохола не ме е пуснал напълно. ![]() П.П. да се *** у ранобудника! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Void KD и ти си абитуриент ?
![]() Има ли и дрги,за които не зная? ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^За мен не знаеш сигурно...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
оо разказвай де .Мина ли вече??
![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Утре, утре е.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
искам и снимки
![]() ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^Като се върна от ексурзията ще кача 1-2 снимки.
Да, абитуриент съм. И беше адски яко, заклевам се!!! Баси кефа си направих! ![]() Всичко мина по мед и масло, гостите дойдоха и се видяхме с тех, след тва взех дамата, след тва при класната и накрая самата "вечер", която бтв продължи до 00:30 некъде... след тва се разбегахме по града ![]() Всички дискотеки бяха заети, но пък в едно голямо кафене си беше като в дискотека. И там си беше кеф ![]() И по едно време като вече чисто не можех да гледам си бегах, прибрах се вкъщи и заспах за по-малко от минута. След което, разбира се, се събудих след има-няма 4 часа и сега съм сдухан:х |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
Едни изтрещели х'абитуриенти за малко да ме сгазят в центъра. Макя им трън.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес пък под прозореца ми надуха главата с бибиткания. Някакъв друг випуск има аборигентска днес
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
искам и снимки ![]() ![]() Рос,и аз се присъединявам към желаещите снимки. ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Покрай тия балове деградирах твърде много, хаха.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха, на бала си беше якото, не бях денсал толкова много на някакви технота през живота си досега.
![]() Айде снимки за желаещите: Това ми беше мадамата на бала ![]() Още снимки ![]() ![]() ![]() Къш от пътя! ;D ![]() Ето го и класът ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хубавци : ) и ти и мадамата ти сте супер
![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd September 2025 - 01:32 AM |