![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^^Мерси!
^Мързи ме да пиша, не друго. Бяхме в един панорамен ресторант в парк "Тюлбето", после към 2 ч. класа отидоха на дискотека, а аз с приятели - в бирария. Към 4 отидохме на друга дискотека, дето пускаха само техно и рок. И вече по светло свирихме с китари на центъра. Те т'ва е. Утре отиваме в Мармарис. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Виж ти,колко елегантен си можел да бъдеш.
![]() ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Дам, Мууншийлдо е готин. Определено му отива костюма. Евала, че добре сте си прекарали.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Хааааааа-ха-ха....
Нямам нито 1 снимка от абитуриентската, само 2-3 калпави от минаването. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ Пак добре, аз не мога да се отърва от изпращанията и баловете на разни познати.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Нема да коментирам, то бахти мамата
http://img514.imageshack.us/img514/4932/pict0008ca.jpg http://img84.imageshack.us/img84/2301/pict0102e.jpg http://img532.imageshack.us/img532/8448/pict0091z.jpg direktorkata twa http://img686.imageshack.us/img686/3572/pict0118w.jpg -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^Много блек си го дал
![]() Добре си се издокарал, сакото мачка. Бих показал снимки от мойта абитуриенска, но нямам нито 1 за показ, всичките са зле ![]() Дано да имам някоя свестна като ни дадат диска... иначе днеска си изкарах 10 снимки от различните фотота в града, може би ще ги сканирам и ще кача някои от тях. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
След всичките шумове за облеклото, прическите и цялото приготволение резултатите малко ме шокираха. Всички момичета (ние мъжките бързо избрахме костюмите), отделиха сигурно по седмица да изберат най-красивата, най-различната, най-подходящата им рокля, а в крайна сметка сигурно 1-2 рокли като рокли ми хванаха окото и да си кажа 'тази е хубава', а другите, които ми харесаха бяха сложени от уникалните мацки. И това от три или четири бала. Може би ми е сбъркано нещо на мене, но роклята, която най-ми хареса беше една чисто червена, изчистена(заради една песен), пък и мацката си ми е лична, хаха. Всъщност да, май единствените ставащи рокли бяха върху ставащи момичета. Като цяло всичко е кич и претрупаност, рядко да не бяха такива.
Важното е, че в този ден всеки се чувства специален по един или друг начин, всеки ти обръща внимание доста повече от да речем рожден ден или който и да е друг ден, може би в деня на сватбата (там вниманието ще е цепнато на две). Като цяло съм доволен от всичко, но... можеше и по-добре, може би ;р И да, май пропуших покрай тия балове, пиенето едно на ръка. Мамка му. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 219 Регистриран: 8-November 07 Потребител N: 2415 ![]() |
Сакото кърти
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Блъде, изглеждаш много добре. Дано сте се забавлявали добре.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
Бал, бал, бал... Тъпо е да завършиш на 17 и да ти правят проблеми на входа на клуба, точно на абитуриентската
![]() Иначе си беше поредната вечер, но за жалост със доста чалга, затова и се разделих с класа доста на бързо. ![]() -------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 13-July 08 Потребител N: 2856 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 20-September 07 Потребител N: 2341 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Новата сръбска псувня е велика: "da bog da ti dete izgledalo k'o bugarski maturant."
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:53 AM |