![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
Здравейте! Казвам се Йордан, на 24 години (почти 25). Живея в градче в Централна Северна България на име Летница. С някои от потребителите се познавам от виртуалното пространство (с Warrior Of Ice и Sturmfuhrer сме бъбрили в mIRC), а с някои като SepulTeraHead се запознахме съвсем случайно и на живо в Каварна преди месец, непосредствено преди Twisted Sister да излязат на сцената.
Иначе съм икономист по образование, а тенисист по призвание ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Здравей!
Хубаво представяне... И си фен на Death, една от най-любимите ми групи, въпреки, че отдавна съм минал на по-лека музика. Приятно прекарване във форума! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Тракийското съкровище от Летница! Извинявам се, това ми беше първата асоциация.
Добре дошъл и приятно писане. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
Добре заварил! Благодаря за топлото посрещане! Явно някои от вас са внимавали доста в часовете по история
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Централна Северна България? Нищо не ми говори градчето,би ли ме ориентриал спрямо Търново примерно къде горе-долу се намира?
![]() ![]() Добре дошъл! -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
На запад от Търново се намира, на около 60 км от старопрестолния град. На 40 км от Плевен, в югоизточна посока. На 30 км от Ловеч, в северозападна посока. Бях ли достатъчно обстоятелствен?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Определено да, намерих го на картата дори. Очаквах да е нещо по-планинско като каза централна,но предполагам,че пак е симпатично.
![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Едно от малкото грамотни представяния въобще
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Добре Дошъл
![]() Приятно постване .... П.С.400-ен пост ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Привет!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Пронто! Приятно пребиваване
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Добре дошъл тук!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Айде и аз да ти се изредя
![]() ![]() п.п. Манолор шал рул дъ ърт! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Добре дошъл! А така... изповядващ религията на американския метъл.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
O, позабавил съм се. Здравей.
![]() Кога ще ни водиш в Летница? ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Когато пожелаете, аз съм гостоприемен домакин, а и ми е навик да приемам гости. Само майка да не лудне
![]() Загубата на най-близкия за мен човек би ме разстроила доста. Това би могло "да пречупи духа ми" ![]() Stay strong and hold on tight...Spirit Crusheeeeeeerrr ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ей, забравих да те питам - какво мислиш за Into Eternity? Ако не си ги слушал, чуй този албум:
http://smeshnika.data.bg/Trash,Dead,Black%...f%20Ashes-Promo ... Баш по темата, по ника ти и по аватара ти е. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Добре дошъл
![]() ^Мишо, почвай направо с Evergrey ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Slash, имам два албума на Into Eternity - едноименния дебют и Buried In Oblivion . Определено доста ми се нравят, прогресив дет-а, съчетан с чисти вокали, който правят ми хареса от първо слушане.
Благодаря за албумчето ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Добре дошъл и от мен.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 12:52 AM |