![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Какво смятате за групата като цяло. Как намирате развитието й и най-вече - как ви се струва последния албум. Всичко, свързано с тях.
Е, разбира се, може и с Горан Брегович. Щото и да кажа "Не може да е свързано с Горан Брегович", ако темата завие натам, връщане няма. Та, Deicide? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Здрава банда са, но новия не го издържах... Скучен ми беше, помня. Не са ми най-любимата дет група, но определено имат много добри моменти!
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
LEGION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Важна група. Далеч не са ми от любиците в дет метъла, но не мога да отрека приноса им, а имат и доста неща, които ме размазват. Новият албум не ми хареса, с усилие го слушах. Повтарят се, започват да звучат безидейно... Но за разлика от gadabout съм оптимист и мисля, че следващият запис ще предложи нещо по-смислено.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Е, аз също не съм особен песимист по въпроса. Glen Benton има страхотен усет за това какво, кога и как да поднесе на публиката и тази му роля на движеща сила в групата си пролича в The Stench of Redemption. Това, което ме притеснява, е именно неговата умора, която той сам изтъква - ако той спре, спират и Deicide.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Сред любимите ми дет изпълнители. Любими албуми: "Legion" и "Once Upon The Cross". Новият малко го слушах, не мога да кажа нищо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Велика група! Любим албум определено е "Legion" и като цяло по-ранните им неща, после започна да се наблюдава точно тази умора сякаш, за която gadabout спомена. Хубаво ревю е написал за сайта ни, защото има обективно мнение, което е изразил по хубав начин, така че аз като читател да уважа мнението му, дори и да не съвпада напълно с моето (както е в случая). "Till Death Do Us Part" ми хареса страшно много и беше точно това, което очаквах от групата с оглед на последните им неща. Стабилен, мачкащ, изпълнен с почти сляпа агресия (точно тази слепота, която повечето от вас заклеймиха, но на мен ми се отрази много добре). Да, мааалко по-еднообразен, малко по-предсказуем, но албумът развихри чудесни рифове, чудесни песни, имаше запомнящи се моменти - нещо, което определено не мога да кажа за новия Hate Eternal, примерно, който куцо, кьораво и сакато се скъса да хвали. Както си говорихме с Braindead, когато "Till Death Do Us Part" лийкна - това е точният албум в точното време за нас. Аз лично ще си го въртя с удоволствие.
Едит: Е, то аз луднах ненормално много и по последния Vital Remains, който също е критикуван заради прекалено неконтролируемата си злост и унищожителност, но пък това е дет метълът. Трябва да има и такива бруталии. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
О, противоречивите отзиви за Till Death Do Us Part бяха очевидни, затова и не си позволих категоричност. Много се надявам да не съм се оказал прав в това ревю.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Не са ми любима група, обаче си ги понаслушвам. Once Upon The Cross ми е любимия албум. Само дето Бентън е тотален глупак.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
На мене Till Death do Us Part принципно ми хареса и го повъртях бая, но някак си не мога да свикна съвсем с посоката, в която са поели в последно време - с тия сола и прочее, просто не ми се връзват точно те в тая светлина. Освен това вокалите на места издишат, сякаш са твърде монотонни на фона на музиката. Но иначе добър албум, определено по-ми харесва от предходния.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новата им посока е готина с това, че ако преди бяха просто злобна бичкия, то от 2006 насам са технична и злобна бичкия. Че и мелодична, макар и много рядко. Което за мен поне е яко.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Мощна банда, една от най-силните и най-упоритите в дет метъла. Имат си свой, до голяма степен уникален стил. Дори да звучи кощунствено за някого, любим ми е The Stench of Redemption. След това идват Serpents of the Light и Legion.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хах, нищо кощунствено (вероятно затова не харесах новия, може би съм пристрастен), и на мен ми е любим - след него е Legion.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Навремето много ги кльопках. Полсе ми умреха. ОсобенНо след "Серпентите" няма какво да ми предложат, освен по-парче тук-таме. Тоя албум не знам защо е толкоз подценяван... за сметка на "Легион"-а и "Веднъж Връз Кръстот". Тая тава е просто уникална! Последвалият лайв пък кърти и извозва де-що има. Иначе Първият и тук е ненадминат - ебади дзверилникЪ
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1270 ![]() |
На Legion се счупвам!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Lunatic Of God`s Creation
. Тая тема требе да е отгоре бре, алоо! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
Glen Benton определено знае какво прави. Един от най-големите в своята категория е. Според мен няма слаб албум.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 14-August 08 Град: берген,норвегия Потребител N: 2931 ![]() |
Велики! Просто една от най-здравите банди в дет метъла. Новия е по-различен, но нали в това е смисъла, да търпиш развитие. Например сравнете нейпълм дет например от скъм до 2006та. Както и хипокризи от пенетралията до вируса. Макар че дийсаид са претърпяли значително по-малки промени стилово и звуково разбира се. За мен примери за неуспешни промени са металика и сепултура. Сигурно има и още много, ама тези 2 банди ми се набиха първи в съзнанието. На бенедикшън, на тях им викам това да са постоянни. Както и дийсаид, дори и с последното отклонение.
-------------------- Ето ме и мен в центъра на снимката
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Човече, всеки път правиш някакви убийствени асоциации и скокове на мисълта, чак ми е трудно да ти схващам идеята на постовете. Ще кажеш, че, като става дума за по-тежък метъл, знаеш 10 банди и, логично, правиш връзки само помежду им с някоя Metallica или Brutal Truth (?Така ли се прави?) за цвят...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
Legion
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-May 09 Потребител N: 3437 ![]() |
"Такава група нема"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Мачкат, те ме въведоха в света на грухтелките, "Scars of the Crucifix" грабна от веднъж.
Откак си заминаха братята Хофман, обаче, им се поизмени концепцията. Не че "Stench of Redemption" не мачкаше, но последният не можах много да го слушам, че ме хванаха нервите. Според мен на Сантола не му е мястото в група от този тип. А Бентън, че е идиот, идиот е, и май напоследък съвсем е изпушил, но много се надявам на нова резачка, а и да ги видя на концертче най-накрая.... -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
^ Това го пуснах в друга тема, но ако си пропуснал, чуй...
Група Нихилист от Русе, 1994-та, парчето Mental Desert ![]() www.myspace.com/nihilistbg -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
^ ...че и ний сме дали нещо на света!
![]() Добра е тази песничка, и като цяло младежите имат голям креативен потенциал, жалко че не са могли да пробият. Но (според мен) вокалите леко им куцат, са ходи гони плътното гласче на Бентън или пък солото на Scars, което за мен е убийствено. Винаги съм си падал по "catchy" музика. ![]() -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Точно вокалите не им куцат, Мартин сега е главният бас на Бонската опера и гастролира по целия свят.
![]() И тогава беше доволно добър, разбира се - през 94-та влезе на първо място в Консервата, като професорите му казаха, че е "национално богатство". Фразата му в "Нихилист" е абсолютно изпипана и изразителна. Мен страшно ме грабва и басът... Георги е нещо уникално като чувство. Колкото до пробиването - пробиха, имат два издадени албума от "Рива саунд", което за екстремна група у нас по това време си е равносилно на хит в Билборд. ![]() Темата е за Дийсайд верно - аз не ги слушам (дървения), но май има шанс да ги видим скоро у нас ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не че "Stench of Redemption" не мачкаше... Аз даже бих стигнал и по-далеч, като го нарека един от най-силните им албуми въобще. И впрочем, не мисля, че точно Ralph Santolla е проблемът на бандата - в "Till Death Do Us Part" той е само сесиен музикант и не ми се вярва да е написал кой знае какво. Ако има някаква идейна криза, тя е най-вече на Benton и Asheim. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Една от страшно любимите групи! Като ми кажат класически американски дет метъл, веднага се сещам за тях.
![]() ![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 3-November 09 Потребител N: 3614 ![]() |
Ще се почупим ли на концерта бе, изроди?
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 07:46 PM |