![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Здравейте, от доста време се каня да пусна тази тема, но все не намирах време.
Та значи идеята ми е, че всеки човек си има някви добри и лоши черти, всеки обаче ги възприема по различен начин. За един това, което е лошо, за друг не е. Искам тук всеки да сподели дали сред групите на които се кефи има нещо, което техните членове правят, а той е против това. Това нещо обаче не трябва да има нищо общо с музиката. Ето аз примерно не се кефя, че Джеймс Хетфийлд е старастен ловец. Даже имах снимки, на котио е сниман с разни убити и изкормени елени... Просто си мисля, че убийството на свободни, диви животни е гадна работа...на времето ловците са ги убивали, за да се изхранват и винаги са се извинявали на животното, че му отнаемат живота, но това е ставало, за да продължи живота, докато днешните ловци третират лова като спорт - те просто убиват за удоволствие. Това е от мен. Дано темата да ви и е интерсна и дано да има смислени и интерсни мнения и коментари. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 09:35 PM |