![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Мразя Боргир защото,всяко момиченце което слуша ЛП и т.н. го изброява ![]() Тва па де си го чувал, че момиченцата, кефещи се на ЛП харесват и Боргир?! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^Аз пък познавам момичета кефещи се на поп музика да слушат Найтуиш , ако искаш ще те запозная лично с тях
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^^ Нямаш проблеми
![]() ...Ама са от Русе ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Винаги са ми били странни хората, които за никове си слагат името на today's favourite band, защото след две-три години [или още по-рано, както при все още неориентираните индивиди, след месец, седмица..] няма да е актуално вече. Даже започват да се нервят, че ги наричат така, защото малко или много това си остава прякор, нарицателно... При мен няма подобен проблем и едва ли някога ще го има ...[само за информация, да не речете сега, че съм някакъв вчерашен ламер ![]() Borgir... Подкрепям това за LP фенките. И аз не ги любя, ама който ги слуша - жив и здрав да е. -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Не те знам къв ламер си ,но знам със сигурност че последните албуми на Сепултура никак не "съкват" !
Дори и Сепултура да се разпаднат ,да се провалят или каквото и да направят винаги ще си останат любимата ми група ...или поне в следващите 5-10 години ! Незнам просто как да ти обясня колко силна е връзката ! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 04:45 PM |