![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Затуй се оправдавам, че само това имах сега в наличност
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Бобе дай да обединим сили... ако искаш прати ми го в PSD да се опитам и аз нещо да добавя
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Да наистина, стремете се да не се ограничавате в един метъл-стил или дизайн (примерно само фентъзи или само пауър). Трябва да има по нещо за хора, които изобщо не си падат по мечове и магия. Съобразявайте се, че този сайт все пак ще бъде посещаван от почитатели на хеви, пауър, дет, блек (trve и мелодичен), мелодет, траш, прогресив, дуум, (готик), фолк/вайкинг/пейгън, даже и метълкор.
Иначе Шапкарката е започнала да прави нещо много готино. Продължавай така, Бобе, и на мен сякаш това най ми допада и като цветова гама, и като идея. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Идеята на София ми допадна. Само да намали драконите
![]() Предложението Стефан също не беше лошо, но т'ва с китарата е доста изтъркано. Хареса ми семплостта. И как над грифа се виждат вилнеещи фенове, а отдолу - черепи. SMF не ми харесва. Менюто ми изглежда някак нелепо пльоснато. Според мен, преди да се заемате с дизайна, трябва първо да измислите структурата на самия сайт. После украсявайте. Дори и да няма дракони и китари, една интуитивна подредба на страницата определено ще е плюс. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Мен това на Sep ми хареса много. Съжалявам, но не ми е по вкуса предложението на MadHatter. Зелено за сайт нещо хич не ми допада.
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Мислим
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^ Ъ...разкошни цветове, аз само да кажа.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Ау, това зелено в предложението на София е МНОГО подходящо
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Бобе направих някой много малки промени по твоето
![]() Ето и някои мой предложения ...направени върху дизайна на боба с нейно позволение ХОП |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
И пак преобладава готиката
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много ми е странно къде я видя ...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А това е след огледа ми: Две ...С оправени цветове и джиджавките са по-ненатрапчиви.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28390 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
По-яркото на Ники ми харесва повече...
![]() Иначе не мислите ли, че китайският дракон може да се смени с нещо по... подходящо? -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Мда. Като се вгледам, няма точни готически символи. Но липсата на "реални" такива, като китари, вериги, брадви, черепи, далаци...
![]() ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ами разбирай
![]() Още повече, че все на някой няма да му харесва, тъй че каквото каже висшата инстанция, туй ще е, дори и някой да си мисли, че ще има право на глас. -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
from bad to worse
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Кат не се отдава, начи не се отдава
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Покажи ти какво си направил
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Айде някой да ми прати psd-то на тоз вариант по кю? Утре ще ви дам моите предложения.
^Лично аз не виждам двете основни работи, олицетворяващи този сайт - БЪЛГАРСКИЯ и МЕТЪЛ (като музика) в тези варианти. Варианта на Стефан е добър, Може би ако го обработи в "някво" зелено като горния вариант? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Иначе не мислите ли, че китайският дракон може да се смени с нещо по... подходящо? Мда, определено. И също така в горния ляв ъгъл мацката както е застанала върху "Once" става мазало. Дръпнете едно от двете неща по на дясно - над Еди небето вярно че е готино, но на фона на другото изглежда леко празно. Почва да става много яко. Бобът и Ники явно са страшно добър тандем. (Бири, Бири!!) Сложете нещо за траш, дет, блек, прогресив - Immortal, Satyricon, Testament, Exodus, Nile, Behemoth, Bolt Thrower, Dream Theater - нещо от обложки на подобни групи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28390 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Мацката както е застанала върху "Once" си е супер, според мен. Не пипайте това; не е казано, че трябва да са единствено метъл символи.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Венци ако имаш някои подобни обложки с хубава резолюция и мислиш че могат да се вмъктнат пра6тай..а сега се сетих че мога да сложа и топчетата от октавариума на тиътър, но мисля и да продължим надолу по страничния прозорец ..а той да се посмали малко.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Liquid Monster-ът не знам доколко добре се вписва...
Ники, ако ще слагаш Theater, по-добре някой етюд от Images And Words, не ония дебилни топчета. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ники, имам идеи и ще ви пратя обложки, само че надали ще е днес, защото имам бая работа. Исках да отида на излет днес даже, а не успях... По-късно ще вляза в Скайп.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ицо и мен тва на Brainstorm нещо ме дразни ..и нищо чудно да измъдря нещо на негово място а си представях топчетата в небето зад викингите
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Според мен предложението на Ники не е лошо, но някак отделните елементи изглеждат наплескани ей така една до друга. Особено лицето, дето се подава наполовина от водата и точно до него козел с цици... WTF?!? И въобще да се изполват картинки от обложки на албуми, колкото и да ни кефят, е леко тъпо. При това положение, лично аз поне, предпочитам китарата на Стефан.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
...а да се сложи една огромна щръкнала китара на фона на беснееща тълпа е супер оригинално!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Сайта си е добре и така според мен. Само може малко логото да се попромени и да се измести в центъра. И гози постер ( на Rotting Christ ) или да се махне, или да се намали малко и ревютата да се слажат по-отгоре. А цвета ще е хубаво ако е по-светъл металик.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ STFU
![]() Сори, ама това на Шапкарката с тия митични създания е като сайт за WarCraft III, а не за метъл. Особено девойката е като неква елфка. Не, че моят дизайн блести особено де... А и още нещо - отделните цветове носят различно посление. Лилавото, примерно прави няква асоциация със смъртта, червеното и оранжевото са гняв, агресия. Зеленото е утрепано никво... кво? Ментовка? Съобразявайте се с тия неща. Метълски неща са концертите примерно, киратрите, всичко свързано с музиката. Разните митологични неща са тъпотийки, сори. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th April 2025 - 11:09 PM |