![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Направи ми впечатление, че новата Арена е далеч по-незащитена от старата. Чийтва се без проблеми, даже по наблюдения на един приятел не е трудно да се пробие базата с данни. ![]() Нормално - започнаха практически от нулата с някакъв готов код. Тепърва предстои да модифицират. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Регнах се в новата арена и ми изтриха акаунта седмица по-късно... тяхна си работа.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^^ Те докато си се модифицират да видиш какво ще стане.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Трябва ми cplexe.exe
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
В днешно време скоростта на всички монитори е достатъчна за твоите цели Далеч не!Взех си монитор - Eizo S1931-NSH. (Да ми е честит... ако успея да ви навестя утре, може и да черпя, ако имам пари. ![]() Тук ще попиташ защо не съм си взел някой от геймърските модели, като съм толкова претенциозен. Ми, някак ми е гадно да мръдна с 10 санта встрани докато гледам филм или да се смъкна надолу в стола и образа да се сговняса. Обмислям дали да не освободя още място на бюрото и да оставя там и двата монитора, като да пускам CRT-то само когато цъкам UT или Quake в мулти. Но за два пъти седмично не знам дали си заслужава... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
...само когато цъкам Quake в мулти. Но за два пъти седмично не знам дали си заслужава... Разбира се, че си заслужава! Къде се губиш в последно време, между другото? Да ти е честита новата придобивка.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да ти е честит, Сашо. А и евентуално можем да го отпразнуваме с един подобаващ, зрелищен Куейк? =)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
това ми се случва всеки път, като си преинсталирам уиндоуса (и в частност уин-амп-а):
като почна да усилвам или намалявам звука на същия, ми намалява звука и на всички останали плейъри + звуците, които ми пиукат от скина. Мине не мине и се оправи и все си мислех, че брат ми нещо ръчка, ама той каза, че и идея си нямал ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Случаино да ползваш= някои от мултимедиините бутони за усилване и намаляване на клавиатурата...(ако имаш)
Аз лично имах подобен проблем от това |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Никога не си купувайте ДВД писачка НЕК !!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Случаино да ползваш= някои от мултимедиините бутони за усилване и намаляване на клавиатурата...(ако имаш) Аз лично имах подобен проблем от това обяссни Любезни... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Ползваш ли ги? ако го правиш ги забрави..или си дръпни някакви драйвери по нови за клавиатурата за да спре да отчита ботоните за всеки плейър или си го нагласи за централното
аз имах проблем като натисна медиа (за да ми включи Winamp примерно ) ми пускаше всичкото плъйъри на PC то но свикнах да не ги ползвам |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ъъъ... в момента ми говориш, в най-добрия случай, на китайски... клавиатурата я ползвам да си я пиша, за другото си има мишка
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ето за тези бутончета..в началото ми бяха много забавни ама ги отебах ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
aха. сега гледам имам и аз подобни. като натисна mute-то и ми затакова целото това; откъде, викаш, се изключвали?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами би трябвало да имаш специална опция за настроика на клавиатурата която се е инсталирала с драиверите...провери в контрол панела на кийборд какво има?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Никога не си купувайте ДВД писачка НЕК !!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() НЕК-овете специално, според моя скромен опит са едни от "най-здравите" ДВД писачки. Какво точно се е случило...всъщност е възможно да си попаднал на няква псевдо-НЕК писачка... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На мен винаги ми е била странна цялата тази история с намаляването и усилването през плейъри. За това нямате ли си копчета на уредбата?
parcaleste, как по-точно го намаляваш - дърпаш слайдера през самата програма или чрез някакво друго приложение? Ако си с Foxy Tunes, нищо чудно да се получава така. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
На мен винаги ми е била странна цялата тази история с намаляването и усилването през плейъри. За това нямате ли си копчета на уредбата? Имаме! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
WTF?
![]() edit: Ако беше кръгло, щях да питам: Това на Дарт Вейдър къщата ли е? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
еми home-made уредба с копче
![]() изглежда несериозно но работи безупречно вече над 7 години -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Т'ва бялото UPS ли е?
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Един бърз въпрос за запознатите с Apache. Преди няколко седмици спрях service-ът и преди минути го enable-нах отново. Малка изненада ме очакваше в момента, в който се опитах да достъпя localhost-a - никакъв го нямаше. Идеи защо е станало така?
Едит: Оправих се. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
@ Сашо - да, но в случая няма нищо общо, само за компа си е
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^^
Като го "enable" - неш, трябва и да го стартираш ![]() А понякога прави проблем и със Skype-a, понеже последния много гадно заема порт 80 и човек може да се чуди защо "под ягодите" не му тръгва ... -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Добре, даваш ми съвети все едно за първи път пипам Apache.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Ми то и ние сме толкова "знаещи" - явно, че проблемът ти не е в Апачито.
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хихи, споко бе. Между другото, ако портът на Apache е зает, той изобщо не се стартира. Директно си изпищява, че не може да слуша и се отказва.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
... parcaleste, как по-точно го намаляваш - дърпаш слайдера през самата програма или чрез някакво друго приложение? Ако си с Foxy Tunes, нищо чудно да се получава така. Нямам ни ФоксиТюнс ни нищо; преинстале на Уиндоус, инстал на УинАмп и проблемът е налице; като включа, примерно, МедиаПлейър-а и него го бъзикам, няма ефект върху другите подобни програми, ама с УинАмпа си остава тоя яд ![]() И @Никс, няма никакви специални опции за клавиатурата ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 07:44 PM |