![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
+1
Директно от Windows-a няма как да видиш тази информация EDIT: Хмм, макар че може би BIOS-a може да ти покаже тези неща, но пак зависи ... -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
И с 2 думи какво представляват тези програми... и от къде да ги изровя
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Диагностичен софтуер бе, момче. Ходи в google, напиши Everest... Свалянето е свободно, ако помня правилно.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Everest-a e платен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Гадове. Е, значи в датата...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
http://www.manowar-bg.org/amorph/uploads/Everest.zip заповядай този, само го разархивираш и не изисква никакви инсталации и е напълно функционален!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Мерси!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Аммм малко тъп въпрос. Как мога да рабера какво ми е дъното без да отварям PC-то ? През Device manager явно не става ![]() Елементарен и сигурен начин - рестартирай си компа и гледай какво ти пише там, където ти изписва информация за рамта и процесора, винаги присъства и модела на дъното. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
И аз предпочитам Everest. Иначе горния вариант също става, и просто едно допълнение да вметна... там където ти изписва информацията просто трябва да натиснеш Pause/Break.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
ако може линк към програма, която да ми компресира файлове от МРС в МР3
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами, Боби, не е особена философия - пишеш в Google "mpc to mp3" и ти излизат десетки неща...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
това го знам, но определено нямам желание да се ровя 100 часа докато намеря читава програма, не случайно съм удебелил там
|
|
![]()
Коментар
|
|
А да дойда у вас да ти я инсталирам не искаш ли?
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
щом предлагаш толкова любезно
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
albatron 8800 GTS 320 MB PCI-Express
ще ми се да си купя тази карта, може и да не е производителя albatron... /ама май ще е той, че другите са по-скъпи, а пък картата си е същата/. Та цената на тази е около 500 лева /плюс минус 10-20 лева в зависимост от фирмата/магазина/. Какво ще кажете? Сегашната ми карта е Gigabyte 6600 GT PCi-Express и съм много доволен от нея, всъщност. Но вече ми се струва старичка, все пак. Ще я продам като взема новата... колко пари ли ще й взема? Ако пък някой от вас я иска, да каже - работи си без проблеми. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Аз по принцип не харесвам 8-мата серия на nVIDIA. И смятам евентуаално да чакам GF9, като засега съм намислил да се оборудвам с още една 7900 за SLI. Но нека първо да дойде Ноември...
![]() http://www.unrealtournament3.com/ А за цената на старата карта, отиваш на сайта на някоя фрима, гледаш колко струва нова, махаш ДДС-то, сваляш още малко и пускаш обявата по форумите -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1665 ![]() |
да ви кажа най-големия проблем на моя компютър е, че понякога баща ми или сестра ми сядат на него
![]() Баща ми лепна скорошния вирус по скайп, а сестра ми някакъв дето ми прееба NOD32. Всичко съм оправял без преинсталиране на windows-а . Трябва човек само да се научи как и какво му трябва в Control Panel-а. А сега ако може да се намери някой, който да ми каже някоя по надеждна и лека торент програмка от Utorrent. Моля без Bitcommet-а щот ме дразни ![]() -------------------- It's a man's obligation
to put his boneration in a woman's separation the kind of penetration that will increase the population of the current generation of our humble little nation |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
По-лека от UTorrent се съмнявам, че ще се намери, но нищо не пречи да пробваш BitSpirit. Не, че не бих предпочел BitComet, но в случай, че те последната те дразни, е най-логичният избор.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
BitComet 0.60 >>>>>>>>> * (и със сигурност >>>> всички други версии на BitComet). Ако ви дразни BitComet-а, препоръчвам да проверите коя версия е точно дразнещата ви и тогава да пробвате дали .60 няма да реши проблемите ви.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм с 0.59 от над две години вече. Никакъв проблем не ми е създала. И въобще, за какво е това скачане срещу Bitcomet?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^ Абе има за какво да се скача срещу последните версии. Сложих .70 преди половин година и то не щеше да дърпа от половината тракери. Преди няколко дни сложих на компа тук последната версия (.92) с надежда да са направили нещо хубаво. Вече не само не теглеше, ами и караше компютъра да забива... Иначе в момента съм с .60 и нямам никакви оплаквания.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 12-September 07 Град: sofiq Потребител N: 2330 ![]() |
тая програма е още в бета версия 0.** хахаах
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Аз пък карам на UTorrent. Без инсталация, което беше основният довод да го избера
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Скоро минах на Utorrent, след като точно 0,60 BitCommet почна да ми забива компютъра и да претоварва процесора. Доволен съм от Utorrent засега. Дано не ми се наложи да се връщам на BitCommet.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Абсолютно така направих и аз. Доволен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Аз преди време реших да пробвам тази UTorrent, но не ми се стори много надеждна, но пък си вършеше работата. Както и да е, смених я с BitComet 0.59 и си карам с нея и до сега. Върши си работата и не ми пречи, удобна е, какво повече?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Имам тъп въпрос. Мога ли да направя "ъпгрейд" на компютъра си като му сложа САМО нов хард диск и нова видеокарта? Игри не играя и процесора ми върши работа. Та, мога ли? И ако мога, да препоръчате някоя добра и евтина видеокарта...
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Разбира се, че можеш. Каква е старата ти видеокарта и защо искаш да я сменяш, след като сам казваш, че не играеш...?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ge Force 2... просто е прецакана. Има едни черти по монитора ми от нея. Слагах драйвери това онова... нищо. А и като цяло ми трябва някаква по нова, срамота е да съм с ge force 2... И един 250 гб хард... и толкоз
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вземи си някакъв GeForce 7300 в такъв случай, май вървяха около 80 лева...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 05:53 PM |