![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 10-April 09 Потребител N: 3351 ![]() |
Значи, проблемът е в това, че като я сложих тя ми промени настройките на браузера. Тоест, не ги е "пипала" директно, но вместо линковете и обикновените текстове да са сини (както съм го задал), те се явяват я оранжеви, я червени, я розови и се променят към зададените само ако ги посоча или селектирам. В АТИ-панела не намерих нищо, което да е свързано с това и ако има някой, който се е сблъсквал с това ще съм му благодарен, ако напише как си е решил проблема.
А другото, което искам да питам е - от къде, по дяволите, да си сваля Директ Хикс 10? Уиндоус Хъ Пъ ми е ОС. И също ме интересува трябва ли да деинсталирам ДХ9 за да сложа ДХ10 или мога да си ги имам и двата едновременно? Едит: благодаря на модератора, че е преместил мнението ми. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
За жалост DirectX 10 официално е съвместим само с Vista. Имаше някакви разработки на ентусиасти с цел да го адаптират за XP, но май така и не успяха да докарат пълната функционалност. Ако ти се рискува, ето един линк.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Аз не бих рискувал с DirectX 10 под XP!
Нека да изчакаме следващия Уиндоус, вече малко остана - финалната версия се чака в началото на следващата година, ако съм запомнил правилно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Тц, за XP специално се появи някаква извратена бета версия на DirectX 10 и така и не продължиха "опитите си", ясно защо. Wnidows 7 се чака даже в края на тази година, това си говорихме наскоро и с Mort, че след Vista-та си трябва една ОГРОМНА компенсация (и не по-малко огромен талант, ако искаш да пуснеш на пазара нещо толкова скапано, да не говорим за още по-бъгава история).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Свалих един документален филм от Замунда, но е записан заедно с рекламите. Някой може ли да ми каже програма с която да изрежа рекламите от филма?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
С Virtual Dub би трябвало да може.
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Бе напоследък нещо ми е бавен нета, нищо, че го чистя, и системчето като му видя event viewer-а ми ги ръси подобни:
TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. или Timeout (30000 milliseconds) waiting for the Network Monitor service service to connect. втф О.о -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Напиши същата работа в гугле и глей ко' ста'а.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Клик
За втората грешка, пишеш services.msc в Run, намираш въпросния Network Monitor и му казваш да е disabled. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
То пак се оправи само, тоест аз го оправих :Д
Иначе мерси, ако пак ми се навлече, ще пробвам:) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Баси флууда съм в тая тема, бът халп 0_o
Имам един Siemens CX65 и USB кабел към него, но след като си преинсталнах ОСа виртуалните ми портове изфирясаха. Рових из нета, свалях драйвери, ама нищо не стана, и компа не ми хваща телефона :/ -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
http://cx65.free.bg/software_downloads.htm - тука има някви джаджи.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Имам един Siemens CX65 и USB кабел към него, но след като си преинсталнах ОСа виртуалните ми портове изфирясаха. Рових из нета, свалях драйвери, ама нищо не стана, и компа не ми хваща телефона :/ Купи си нов апарат ![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
http://cx65.free.bg/software_downloads.htm - тука има някви джаджи. Мерси, но тук погледнах първо - а за да ги ползвам тези програми трябва да имам достъп до телефона...пак ще ровя за нещо де. Купи си нов апарат ![]() Човече, ти си гений! Ебаси, как сама не се сетих за това... -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
Това пробвал ли си го?
-------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Явно проблемът е в драйвърите. Пробвай да деинсталираш сегашните и да ги запишеш отново или да ги ъпдейтнеш от дивайс мениджъра или евентуално ако има някакви алтернативни драйвъри тях да пробваш
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Хардът на един приятел - Seagate 1TB 32MB cache (ST31000340AS) нещо му направи мизерия и не го отркива биос-а, а и дава disk boot failure. Пробвахме го на три компютъра (с различни кабели и т.н.) и резултатът е един и същ. Във фирмата, от която го взе, му казаха, че ще го сменят, но за информацията нищо няма да направят. Някой има ли опит с възстановяване на данните в такъв случай и изобщо някакви идеи?
-------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
Диск обикновено не се разпознава поради заминала електроника, което ще рече, че данните би трябвало да са непокътнати. Ако е така, нищо не пречи просто да се смени дефектиралия компонент и да се източи информацията... Прозвънете по фирмите, със сигурност все някъде го правят. Едно време пичовете от HardwareBG май се занимаваха с такива неща, а аз пък се натъкнах на този линк в google.
Между впрочем, кажи на твоя човек да измери напреженията, които подава захранващият блок на компа му - обикновено той прави подобни мизерии. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така, да, пуснах един човек да ги преслуша в hardwarebg. Надявам се да намерим някой с такъв хард и да сменим електрониката. Ще замерим и напреженията. Благодаря за инфото Warrior!
Едит: Ако някой има добри впечатления от конкретна фирма, която се занимава с този вид дейност също ще съм благодарен. -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 1-May 09 Град: Русе Потребител N: 3393 ![]() |
сервиза на sky.bg май оправяха такива повреди, но не съм сигурен
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Такаааа...
Беше ми подарена mp3-ка. 8GB. Или поне така пише на опаковката и гаранцията, както и цената е такава. Но когато тръгвам да качвам за втори път на нея установявам, че в пропъртис-а на нейното устройство в My Computer пише Used: 9стотининещоси; Free: 9стотининещоси... Възможно ли е да има фабричен проблем или аз не съм направил нещо или е станала грешка при продажбата или продавачите са прецакали купувачите? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всичко е възможно, но най-добре първо се обади там, откъдето е купено и ги питай. Иначе 2 вместо 8 не е оферта, но щом на опаковката и гаранцията пише каквото трябва, няма страшно. А и в крайна сметка, всеки продукт може да бъде върнат в тридневен срок.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
А като мине този срок?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Имам въпрос - какво мислите за това нещо? Добро ли е според вас, понеже съм се запътила с две ръце към него утре или вдруги ден?
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
И да и не. Зависи за какво ти трябва. За студенстване, филми, документи, интернет - ОК. Сложи му Xp SP3 обаче.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
Хубав е,
не харесвам HP обаче като цяло, крива работа. Видях, че имат (само) един модел на ASUS, с 200 лева по - евтин е а ако го ползваш за такива нужди ( текстова обработка, PDF, филми, музика и интернет ) няма да усетиш разлика. -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
XP има проблеми с разчитането на 2+ gb рам паметите
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, този е с 3, което общо взето си е оптимумът за 32-битова ОС. Става лаптопчето.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Супер, мерси
![]() Няма да се ползва за нещо по-различно от това, което спомена abydos, следователно съм доволна, че си го купих днес! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Честито, Лени! Да си го ползваш с кеф
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 08:21 AM |