![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Хех, мерси! Ние с теб отдавна трябваше да правим някакви неща между другото - явно му идва времето :Р
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Aбе, некой може ли да ми даде (линк за) Уиндоус тема, дето да ми промени облика на всички папки по инсталацията? Имам проблем с това и ми писна на хуйката, да давам "Свойства" и оттам "Отвори", за да стигна до дадена локация. Уж рових некакви работи, ама кур (с крилца).
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Аре беее, гъзове!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря за помощта.
![]() ![]() Ся, някой ако може да ми каже някаква лесна прОграма за правене на слайд шоута, ще съм му много благодарен. Дръпнах си две, на едната (Slideshow XL) не мога да разбера къде сeйвва файлчетата, а другата нещо не ме кефи, че не ще да ми разпознае музиката, която искам да приложа + нещо не мога да и доразгадая. Та? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Ulead Picture Show е доста лесна, пробвай я първо. iPhoto и Photodex Proshow също стават. Adobe май също имаха нещо подобно за целта, но не съм го ползвал...
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Хора, на един приятел му трябва програмка, конвертираща .tod в .avi(абе всякакъв човешки формат го устройва). Но май няма кракнати/безплатни. Та, той опря до мен, а аз- до вас. Помогнете, ако знаете някакви, моля ви.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Абе мама му деба на тоя уиндоус genuine notifier, омръзна ми да ми прави екрана черен и да ме нотифайва постоянно. Няма ли как да го махна, уж го изключих от настройките, ама пак се появява ><!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Пробва ли
1. Go to C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Windows Genuine Advantage\data 2. go to Tools->Folder Option->View, select “Show Hidden Files and Folders” 3. Uncheck “Hide Protected Operating System Files”, then click OK 4. Delete everything in that folder 5. Mark that folder as “Read-Only”, then you’re done! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
-------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
А най-умното решение е още като инсталирате Windows-a, да се ориентирате към някой corporate/enterprise edition - ще си спестите всякакви ядове с активации и прочие глупости завбъдеще.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
За 1500 лева струва ли си следната конфигурация:
DVD RWR - LG; Вентилатор: Thermaltake Golden Orb II; Видео карта: GF GTS 250, 1 GB + TV out; Дъно: Gigabyte EP45T, подържа ДДР 2 и 3, три години гаранция; Захранване: 600w Forton Epsilon; РАМ памет: 2x2 GB DDR3 1333 MHz; Процесор: Intel Core 2 Quad Q8400, 2.66GHz, 4MB, 1333 MHz, FSB) BOX; Твърд Диск: 1000 GB WD Caviar Green, SATA2, 7200rpm, 32 mb. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
Смени картата, NVIDIA не струват, ATI са над всичко!
Цитат А най-умното решение е още като инсталирате Windows-a, да се ориентирате към някой corporate/enterprise edition - ще си спестите всякакви ядове с активации и прочие глупости завбъдеще. Или пък когато се инсталират обновяванията на Windows, да се използва custom install и от там се маха веднъж за няколко месеца : Р -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
За 1500 лева струва ли си следната конфигурация Бива, само че на твое място бих инвестирал малко по-голяма сума за един i7 920. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^ Няма пари, а вече събирам от почти 1 година. Писна ми да чакам, а искам ново ПЦ колкото може по-скоро
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
DDR3 ми се струва малко пресилено, но ако не смяташ да купуваш нещо ново през следващите 2-3 години може. С тази печка за видеокарта си приготви хубава кутия с добра вентилация и купи още 1-2 вентилатора за нея. Спести още 200лв, вземи си ПЦ за 1000-1200 и с останалите си купи 360 :д
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Не смятам да купувам нещо ново в следващите 2-3 години.
Термалтейка няма ли да стигне за видео картата? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
За 1500 лв ? За тези пари може да се вземе нещо далеч по-добро.
CPU : http://plesio.bg/cpu-c-69977713/phenom-ii-...x-p-237154.html 459 лв Дъно : http://plesio.bg/motherboards-c-69977721/m...x-p-236179.html 269 лв VGA : http://plesio.bg/svga-c-69977735/hd-4890-s...g-p-236827.html 449 лв RAM : http://plesio.bg/ram-c-69977727/value-6gb-...9-p-236564.html 199лв HDD : http://plesio.bg/hdd-c-69977741/caviar-gre...d-p-236082.html 189лв Общо : 1565 лв Тази машина е поне 4 пъти по-добра от това което ти си посочил. Направо поръчвай не му мисли ![]() -------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
с крака го направих, да, отмина си )
мерси, аз видях преди твоя коментар кво да правя, де, но пак ;д -------------------- |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
@Karazhan:
Ами захранване, вентилатори и кутия? Ще ми струват поне още 250 лева минимум. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Котлоните на AMD хич не ги хвали - в момента (всъщност от много време насам) единственото, с което могат да привлекат потенциалния купувач, е цената. ![]() Твърдия диск - всякакъв, но само не WD. Такива са ми гърмели точно четири в ръцете, докато два уж непретенциозни Seagate-а ги изнасилвам вече пет години и не са мръднали. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Гледам, че по торент сайтовете са накачили доста релийзи на Windows 7, има ли смисъл да пробвам?
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Какво точно от това, което се очаква да бъде част от Уиндоус 7 блазни теб?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Имах възможност да го изтествам на няколко машини в службата - Microsoft определено са се постарали да оправят бозите, които забъркаха с Vista. Постегнали са интерфейса, разкарали са някои излишни компоненти, вдигнали са производителността. С една дума, олекотили са доста всичко. Все пак, ако още си с XP, по-добре изчакай да се появи retail версията. Не че нещо, но release candidate-ите не са най-надеждният избор. От друга страна, ако поради някаква причина се мъчиш с Vista, сменяй моментално.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
На рандъм принцип от време на време ми изписва
No video input Entering sleep mode при което си стои включен компа, но нищо не мога да направя. Преди два месеца имах същия проблем, но уж се оправи. Гледах кабелите, сменях контакти, разклонители, втф... Идеи? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дай малко повече информация, при какви условия се появява проблемът? (Докато е натоварена машината, или докато е в idle режим, примерно.) Може да е захранване, видеокарта, кабел, монитор, даже BIOS...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам, не съм забелязал нещо специфично. Ето, примерно сега вече час и нещо не се е рествала. От вчера се появи пак този проблем, не мога да навържа в какви моменти е.
Подозирам картата и аз, но скоро така или иначе ще си взимам, дано е от нея. Мониторът не е 100 %... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако можеш, пробвай да смениш най-лесното - интерфейсния кабел. Най-малко вероятно е да е от него, но все пак не пречи да се отметне.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Някой може ли да ми каже, как да извлеча музиката от един клип във vbox7.
Благодаря. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 08:22 AM |