![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Някой наясно ли е със софтуери за правене на чартове, диаграми и изобщо всякакви визуални инструменти за представяне на информация. Макар да не предендирам да съм бог на Ексел, то неговите базови възможности са ми ясни и бих искал да пробвам нещо специализирано. Някой тук да има опит в областта? Re. Някой? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
![]() Прибирам се дома, слушам си музика нормално, вечерта презареждам музиката в мп3ката, вадя я от ЮСБ-то и ми забива при включването. И след това няма мърдане - нито да се довключи, нито да я изключа, та се налага да вадя и сложа батерията за рестарт. И нищо не помага. После се оказва, че на друг комп (ако има значение, че е друг) една от папките вътре се чете по горепоказания начин. Помощ? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не искам да те плаша, но това си е чест проблем с флаш паметите. При многократно включване и изключване е възможно в даден момент да се омаже FAT-a. Пробвай на няколко различни компютъра и виж как ще се държи. Ако можеш да я форматираш като устройство - направи го.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Благодаря, Ицо!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Мене ми е интересно, @gadabout-е, дали си изключил USB-то("Safely Remove Hardware"), преди да го издърпаш?
(То проблемът ти е друг, де, ама... ) 'Щото доста хора го практикуват това, а твоята картинка подсказва омазване на данните по някакъв начин. Tова е една от възможните причини. -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Добре де, винаги ли трябва така да се изключват USB-тата? Нали уж са hot plug устройства...
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Което обикновено правя, е да Eject-на устройството с десен бутон върху него в Мъ Цомпутер.
Не знам дали върши работа... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Я! Имам абсолютно същия проблем с картата памет на телефона си - 2 папки, които не искат да се изтрият (въпреки, че не заемат място) и ги дава по същия начин като в картинката на гадабаут... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Е един формат не е чак толкоз сложен пиниз
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Имам проблем. Докато си браузвах вчера ми излезе един прозорец - Windows Security Tool който откри, че имам около 300 троянски коня. Програмата прави бързо сканиране след което когато дам да изтрие всички вируси, хоп, изкача прозорец с цени и за колко месеца да поръчам програмата. Пускам НОД-а и при сканирането не намира никакви вируси. Та си мисля, че или нод-а е скапан или просто този Windows Security Тооl ми излиза като спам с цел да си го купя. От таск бара пък ми изкачат постоянно балончета с някакви вируси които премахвали пароли на сайтовете ми, креднитни карти, етц... А и, да, декстопът ми е невалиден - нито имам икони, нито мога да слагам...
EDIT - Десктопа си е наред, но когато пусна Windows Task Manager-а ми изпизва, че е заразен и веднага се премахва.. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Та си мисля, че или нод-а е скапан или просто този Windows Security Тооl ми излиза като спам с цел да си го купя. По-скоро второто. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Ами нито мога да си пусна Фуубар, Модзилата с мъки я пускам, Такс Мениджъра не иска да пусне. Lastfm.exe е инфектирано, вирус се оптвал да ми вземе паролите от кредитните карти... Ебаси помията.
Някакъв шанс да премахна замаскирания троянец/вирус? Ако въобще е това де. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щом NOD32 не ги засича, пробвай това, в случай че успееш да стигнеш дотам. Ако ли не, търси някакъв bootable антивирус...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Проблемът беше, че бях изтеглил гадния вирус който беше замаскиран като анти-вирусна програма. Един бърз преинстал на уиндоуса изглади нещата!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
Според вас ще мога ли на Windows 7 да играя по-стари игри? Много искам да си го инсталирам!
-------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Поне на теория, не би трябвало да имаш проблем с игри, които са вървели както трябва под XP. За по-стари обаче не гарантирам. Със Soul Reaver например се измъчих здраво, докато я подкарам под XP / 2003, а Vista е просто обречена кауза.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Препоръчайте някакъв хубав DVD плейър. Че това powerdvd ли там каквото е за нищо не става. Иска ми се прегледам двдто на Agalloch.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Power dvd-то става, просто не можеш да се оправиш, според мен. Пробвай все пак това.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
PowerDVD и WinDVD са си екстра.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Ем ще го пробвам това WinDvd, тъй като на тез съвременните нещо не тръгва като хората съмнявам се, че DVD-то е 7 минути. Пък Powerdvdто въобще не го подхваща и ми изписва, че нямало такъв файл, ей сега ще му съкратя мъките.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Абе, нещо ми се е прецакала Операта. Всички изображения по сайтовете ми излизат с много малка резолюция, съответно и кофти качество. Когато има видео, ми се появява един огромен Старт бутон, който трябва да натисна, за да тръгне видеото.
http://i45.tinypic.com/1zwlzrb.jpg Това става само с Опера, с Експлоръра всичко е на шест. Преинсталирах я, по-ранни версии теглих - няма ефект. Я кажете какъв е проблема, нещо някой скрипт ли се е прецакал? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
[17:18:02] pld - Шамана каза: виж в опера доло в дясно има една иконка като картина
[17:18:20] pld - Шамана каза: вътре има всички [17:18:25] pld - Шамана каза: кеширани и т.н. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^На "Всички изображения" е там, на "Кеширани" пак е същото...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Включено ти е Опера Турбо, просто.
![]() Долу в ляво, един зелен бутон с километраж и до него "x3". Цъкни го веднъж и нямаш грижи. -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Проблемът решен! Мерси.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Все е тъп браузър xD
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
PerfectDisk 9 моля, кракнат.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо не 10? В Замундата има доста релийзи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бях намерил ръководство за 9, в момента дефрагментирам с 10, мерси!
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 11:00 PM |