![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 20-September 07 Потребител N: 2341 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Колеги, имам въпрос. ;р Имам лаптоп с безжичен интернет (на БТК) и искам да си сложа парола на мрежата (за не могат други да я използват). Как става номера? Гледаш марката на рутера и го гъгулваш заедно с паролата. Доколкото си спомням на бтк най-новите им бяха някви пирели - виж тия пароли дали ще бачкат - http://artofhacking.com/etc/passwd-pirelli.htm http://www.phenoelit-us.org/dpl/dpl.html . После влизаш в браузъра и зареждаш 192.168.0.1 или 192.168.0.1 и там търсиш някъде за парола ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Nvm
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Някой знае ли работещ метод за сваляне от google books?
Бих искал да сваля някои неща, като това, преди да изчезнат. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Nvm nfm бих казал аз. но тва е минало, копеле, минало... -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Скоро мисля да си взимам нов твърд диск и след като огледах пазара тези дни се спрях на няколко от настолните видове дискове - Seagate 7200rpm, SATA II, 32 MB, 1Т на цена от 111 лв. Останалите са с абсолютно идентични характеристики (Samsung, Hitachi) с минимална разлика в цената - 1,2 лева.
Сега обаче като се замисля, няма ли да е по-добре да взема някакъв външен, който да има съвместимост с всякакъв вид компютър - лаптоп, настолен. Идеята ми е да си пренасям информацията навсякъде. Разбирам обаче, че цените не са много ниски (поне за 1Т), затова нека дисковото пространство да бъде около 500 GB. Проблема е, че си нямам понятие от тези дискове и затова ще помоля да посочите няколко модела в ценови диапазон до 150 кинта. Работата е там, че когато съм на път ще мога да си взема харда с мен и така ще разполагам с цялата си налична информация. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Аз си купих съвсем скоро 640 ГБ външен хард от Мултирама на 159 лв. Ударо-водо устойчив и най-ме радва, че дори и ДВД-то ми го разпознава.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Пу, нямат и 1 преносим 1GB, но пък за сметка на това имат 2GB, най-евтиният от които е 400 кинта :/ fok! Че и аз трябва да взема 1 за сейв дата, че 1ният ми е на 5 години, а другият година и половина, но него повече го натоварвам.
Абе някой може ли да ми препоръча хубаво евтино ДВД, горе-долу четящо по-известните формати, че мисля да купя 1 за Коледа на баба ми и дядо ми. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
За на моите деца им взех такова ДВД, работи доволно и чете всичко.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Хм, доста евтино. Аз се бях спрял на едно Philips DVP 3111 на цена 72 лева от Метро. Предполагам, че гаранцията му е 2 години и там. Това т.н. "прогресивна сканиране" нищо не ми говори.
Crown-a с каква гаранция го взе? ПП: Хм, то филипса няма USB, май това на Crown е по-добрият избор. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По закон на техниката в БГ се дава 24 месеца гаранция. Не ти препоръчвам Филипс, ако ти се дават малко повече пари вземи от Лидъл това. Много е добро и е произведено в Германия.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Имам следния проблем: счупи ми се антената на рутъра. Възможно ли е да бъде сменена и колко би струвало това според вас?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 11-October 06 Потребител N: 1622 ![]() |
Възможно е да се смени, но най-добре го занеси там, откъдето е купен. За цена не мога да те ориентирам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой знае ли, дали в София има специализиран магазин на Моторола, или поне магазин в който продават малко повече модели на Моторола. И ако знаете такъв, моля за адрес.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Я кажете някоя хубава програма за възстановяване на вече изтрити файлове.
Изтеглих и инсталирах Recuva, GetDataBack и още една, от която хич не съм доволна.. не че и от тези съм, ама.. Знам, че не е възможно възстановяването на всички изтрити файлове напълно, за съжаление, но съм съгласна що-годе и на средно положение. -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
^ Yep
![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Хардът ми отказа, може ли линк към Windows ХР, който да изтегля и сложа на флашка? "Намерих" на 2 места, но и от двете не може да се тегли, защото вече го няма.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 11-October 06 Потребител N: 1622 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Мерси. Обаче мога ли да го подкарам от флашката?
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ако кажеш на компа да буутва от ушите на баба ти, а там има инсталиран уиндоус, ще го подкараш от там.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ок, нямам връзка с харддиска.
http://en.wikipedia.org/wiki/Live_USB това искам да направя. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако Bluetooth-ът ми не работи, има ли шанс да го оправя сама? Иии къде би могъл да е проблемът?
В краен случай май ще трябва да си взема USB кабел. ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Ще се инсталира Мандрива на тази машина... дайте акъл за интернет настройки?
![]() -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, трябва ми мнение за тези Ram Booster-и, E-Booster-и, които симулират наличието на повече рам памет в системата, съответно - по-добра производителност. Наистина ли успяват да "излъжат" системата? Появяват ли се странични ефекти, и - оказва ли влияние върху компонентите на конфигурацията като цяло?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Не. Не.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Пълна измама са подобни софтуери, Пешо.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Windows 7 е най-малоумното нещо на тази планета. Бак то ХР.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
7мицата я отричах дълго време, накрая викам да я погледна по-обстойно на сестра ми на компа и не съжалявам, че не съм сменял XP-то.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 04:09 AM |