![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Човек, ти ми говориш за плотери, фрези и панели с жакове... Стандартният компютърен хардуер се разпознава и инсталира без проблеми; производителността в повечето случаи не е по-лоша от тази под XP. Че има устройства, за които няма написани (читави) драйвери, е факт, но масовият потребител с такива проблеми едва ли би се сблъскал.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Бахурки, некой има ли на идея как да си правя PDF файловете, да ми ги чете като странички в Adobe Reader-a? В смисъл, сещате се, в момента каквото и да суча ми все ми стават така, че са като един дъ-ъ-ъ-ъ-ълъг единичен файл, а не документ/списание, разделен/о на отделни странички.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
С конвертиране в pdf отдавна не съм се занимавал, но имам някакъв спомен, че CutePDF ги можеше тези неща...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Също и PDFCreator, освен ако не са променили нещо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Супер, Шаронче, това второто свърши идЯлна работа! Първото нещо ми скъса нервите, хъ-хъ...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Пичове и дами, обмислям да си закупя външен хард диск и събирам мнения. Аз лично искам HDD подходящо за преносим компютър. Възнамерявам само да си складирам инфо на него, без да е включен постоянно. Някой от вас да има опит с такава джаджа?
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
За Prestigio съм чувал доста добри отзиви от различни хора, които са се сблъсквали с този модел външни хардове.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
2 или 3-терабайтов Seagate. На първия цената е по-оптимална спрямо капацитета, но зависи колко място ти трябва. Иначе ги има навсякъде.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
грррр абе как се оправяше авто тагъра на винамп да го еба
гггарйайррарийгкдгкйнадгадгйанг са дръпнах последната версия и го няма -- отнякъде се сваляше ли, кво беше ... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кажете някаква програмка (по възможностне изискваща регистрация и пр.) за сваляне на клипчета от Тубата за Лисицата.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Направо си качи това, ако гониш качество. Разработват разни плъгини за браузъри в момента, така че скоро ще има развитие и там.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Намерих некакво линкче, дето бачка екстра. В момента, обаче, ми излиза яд с Ютюб - иска ми потвърждение за и-мейл, ако искам да дам плюсче или минусче, но не ми изписва къде точно да го въведа, някой да има същия яд?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някаква идея как от уиндоус Мууви Мейкърски файл да сейвна на уав-ка или уатевър друг формат?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
http://forums.softvisia.com/index.php/topi...ws-movie-maker/
Тия тука разбират яко, ето цитат: Цитат За жалост Windows Movie Maker може да създава само WMV формат.
Създаването на WMV и после конвертирането му в AVI по принцип не е желателно, защото се губи качество, понеже се преминава през повече компресии (transcoding). Разбира се можеш да опиташ и да видиш дали те устройва. Програми, преобразуващи WMV в AVI са например Xilisoft Video Converter 3.1 (11.7MB, пробна версия) или Blaze Media Pro (11.4MB, пробна версия) пакетът, който има и видео конвертор. Можеш да опиташ с тях. Разбира се най-добрият вариант е да направиш клипчето си с някоя по-добра програма, която може да енкодира директно в AVI. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
E то по-лесно с друга програма да направя, ама който и да питам ми казва "Мууви мейкър". някой да ми каже нещо различно
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 29-March 11 Потребител N: 4062 ![]() |
^ AVS Video Editor Пробвай тази.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Свалих си някакво Photodex ProShow Gold, доста добре (и лесно) върви към момента, благодаря.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 29-March 11 Потребител N: 4062 ![]() |
^ Всичко зависи от това за какво ти трябва програмата какво качество искаш да докараш и т.н. Сега интернет е заринат с най-различен софтуер за създаване на видео.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Имам една молба, понеже има музиканти тука, надявам се да може да ми помогнете....спешно ми трябва програма за програмиране на барабани-по възможност с готови ритми, върху които да се упражняваш с китара примерно
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Свали си Metal Foundry на toontrack. Стига да имаш повечко място на харда. Към нея има сума миди файлове писани от разни дзвезди като: Gene Hoglan, Tomas Haake и т.н.
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ouch!Метъл Фаундрито е бая големичко, пък и моята стара щайга нема да го подкара, та ше разуча засега Сони Асид или Рийзън.Благодаря все пак!
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имам молба от приятел, спешна: "мини касета (от камера) да се метне записа на дигитален носител". С каква шитня се прави тоя пиниз?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 19-July 10 Потребител N: 3900 ![]() |
Камера + тв тунер на някой компютър.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Тук има хора, които могат да ми помогнат. Та значи, трябва ми антивирусна, но не искам някакви дето са кракнати, нагодени и т.н... Не искам avast, panda, nod32 и т.н... Никакъв ме няма в тия неща, така че ако някой може да препоръча, с удоволствие ще се вслушам. С win7 съм...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За NOD32 бъркаш, но твоя си работа.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Благодаря за бързия отговор. Ами добре, nod32 ще го имам предвид, щом ти го препоръчваш. Ей сега ще пробвам Avira.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ама не ги инсталирай едновременно!
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 29-July 11 Потребител N: 4134 ![]() |
От всички антивирусни досега, най-доволен останах от Kaspersky. Проблем няма да видиш с нея. Е, все пак има един кусур - за нея са необходими ключове за активиране, които лесно се намираха преди 2-3 години, когато аз я ползвах, но после нещо затвориха пиратските сайтове и издирването на читави ключове стана мъка. А и ти с тая Седмица сигурно ще трябва да чакаш един час да ти отвори браузъра, особено ако и самият компютър не е много мощен. А от Нода останах страшно разочарован, не знам Леденият войн от какво толкова се е впечатлил.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Човече, касперски дори за екскремент не става... това е най-гнусната антивирусна, която съм виждал.
^^ е чак толкова глупав не съм ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 11:37 PM |