![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Ако някой знае програма която да симулира ефекти за китара?
Засега имам само 'Gquitar Rig' но ми е трудна за разучаване.... е ако имате идеи, споделяйте ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
guitar-pro има...аз нищо не й панимая на нея...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ В грешка си, Guitar Pro е за писане на ноти за китара.
SharondenAdel, имаш предвид нещо, което да симулира усилвател? Ако търсиш нещо лесно за опериране, можеш да пробваш Guitar FX BOX 2.5, вярно, че не вади най-качествения звук, но пък ще ти свърши работа като за начало. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
е...казах, че нищо не й разбирам де
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
ShannonLarkin аз Guitar Pro-то го имам
![]() не ми е чааакк толкова важно дали ще е много сложна или ще по-лесно стига ми най-важните неща да са лесно достъпни и най-вече държда звука дае възможно най-качествен ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Във всички случаи е по-добре да извадиш 50 лв за един Зуум 505 отколкото да мъчиш тия за ПС-то...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
да така е ама тез 50лв. няма от къде да ги извадя а и ако събирам ще ми отнемр 4 месеца, а не ми се чака..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
http://store1.data.bg/acid/appz/Guitar%20F...2.5_Cracked.exe
Разархивираш и пускаш екзето. Ако имаш проблеми с настройките ми пиши в скайп. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Само дето ти тряя хубава карта на компютара за разни такива програми.Иначе като свириш нещо бързо се ебава сичко.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 08:07 PM |