Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
2 страници V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> ;) Здравейте!
Mort
коментар Jun 27 2007, 07:25 AM
Коментар #31

Witcher

Група: Metal World Conclave
Коментари: 4075
Регистриран: 8-October 03
Град: Sofia
Потребител N: 296

Драсти и от мен, приятно писане и четене из нашто пространство! По въпроса за религията Боргир са си го казали добре:

--------------------
Място за реклама:

Go to the top of the page

+Quote Post
Karazhan
коментар Jun 27 2007, 11:02 AM
Коментар #32

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 118
Регистриран: 26-March 07
Град: Казанлък
Потребител N: 1986

Ау,момиче кефиш от всякъде.Честно да ти кажа много съм чувствителен към готик метълките wub.gif Приятно прекарване с мен ... ъъ .. тоест с форума blackmetal.gif

--------------------
My Apocalipse is Real

+Quote Post
Ataegina
коментар Jun 27 2007, 10:02 PM
Коментар #33

XX

Коментари: 897
Регистриран: 4-December 03
Град: София
Потребител N: 342

На въпроса дали има духовно богати хора ти ще отговориш, защото ако кажа - да - ще се отнася преди всичко за мен biggrin.gif А другите хора преценявам според моето духовно равнище.
А аз ще те запитам има ли изобщо нещо такова като измислен образ?

я ми кажи поради каква причина наричаш хората - Душа?

--------------------
[color=orange]snishki v gryf

+Quote Post
Karazhan
коментар Jun 28 2007, 12:00 AM
Коментар #34

Прослушващ метъл
**

Коментари: 118
Регистриран: 26-March 07
Град: Казанлък
Потребител N: 1986

^ Защото е готино момиче wub.gif Влюбен съм помощ !

--------------------
My Apocalipse is Real

+Quote Post
Slash
коментар Jun 28 2007, 01:23 AM
Коментар #35

Сатана

Група: Приятели
Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

Хахаа, Казахстан надуши че се пише за казахстанци и се намеси, знаех си!!!
laugh.gif icon_headbang[1].gif

+Quote Post
DAEMONAXIA
коментар Jun 29 2007, 11:03 AM
Коментар #36

Прослушващ метъл
**

Коментари: 121
Регистриран: 17-June 07
Град: гр. София
Потребител N: 2140

:)Ataegina. Какво да ти кажа незная какво е твоето духовно равнище...но
едва ли сьм човека който ще дава дефиниции.Според мен няма духовно извисени...
но разбира се това си е лично мое мнение.
А за това защо се обръщам с нарицателното-душа,..ще кажа само че невиждам нищо лошо,
а и не мисля че трябва да обяснявам.. wink.gif незная защо толкова ти е направило впечатление.

Mort.Здравей и от мен smile.gif ,сигурна сьм че ще бьде приятно ..поне за сега определено е.

Karazhan,да ти кажа пьрво здравей .. smile.gif хубаво е че си чувствителен кьм готик-метълките tongue.gif
само да те питам кое те разчувства в тях biggrin.gif
Мерси за пожеланията..да знаеш че определено си прекарвам приятно вьв форума..

Slash, какво си си знаел бе душа ?happy.gif няма ли да споделиш с мен..

--------------------
I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

+Quote Post
Dante_Aligieri
коментар Jul 28 2007, 09:02 AM
Коментар #37

Непросветен
*

Коментари: 7
Регистриран: 19-July 07
Град: Варна
Потребител N: 2231

даемонаксиа ( сори че на бг ти написах ника ама на това ФРЕЕБСД не ми бачкат клавишните комбинации а ме марзи да си кажа честно днес прекалено много за да се разхождам да цъкам с плъха ;-) ) та до къде бях стигнал .. а да сетих се ( недейте много да се ядосвате отнесен съм си по дефаулт ) какво толкова ти харесва в демоните .... е в тоя саит дето ти го пуснаха има интересни неща ... даже видях там името и на единия от принцовете на мрака ( Асмодеус ) само че много от имената за демони които съм чувал или съм чел за тях ( по едно време се занимавах с това беше ми интересно да чета такива литератури ) ги няма.но нали съм си Данте .... ееееххх помните ли едно време като се разхождахме из ада.... какво хубаво време беше ..... а и Сатанаилчо каква готина изстудена водка беше изкарал на масата ... ммммммммммммм ..............devilsmiley.gif

--------------------
...And Justice For ALL!!!

+Quote Post
bear heart
коментар Jul 30 2007, 12:07 PM
Коментар #38

Непросветен
*

Коментари: 31
Регистриран: 30-July 07
Град: Турция
Потребител N: 2262

Мистерии. Някой казва, че живеем за тях! Айде, добре дошла в тъмната ни страна wink.gif
Ще видиш, че си имаме и ние демони, няма да има нужда да ги търсиш по каменни хълмове и гори.
Любопитството е майката и страхът.
Знаеш ли най-голямата мистерия и мистика? Огънят в хората. Особено скритият, този който те изгаря и никой не вижда...
А към Данте - като беше в ада, какво ти каза дяволът ( ако не ти е казал нищо, измисли си ) wink.gif

+Quote Post
DAEMONAXIA
коментар Aug 11 2007, 05:41 PM
Коментар #39

Прослушващ метъл
**

Коментари: 121
Регистриран: 17-June 07
Град: гр. София
Потребител N: 2140

Ами здравей Bear Heart. Всички ние си имаме тъмна страна,и добре я крием някъде в бедните си души...много милоче съм добре дошла във вашите rolleyes.gif Че си имате демони,всички си имаме.,а и аз не ги търся ,те ме намират.Любопитството било майката и страхът-тук може да поспорим wink.gif Любопитството полага основите на доста неща,но няма нищо общо със понятието страх.Огънят(обичам тази стихия) в хората,дали има мистерия незная...но зная че колкото е по разпален този огън,толкова е и по изпепеляващ,но и бързо угасва. Докато бях в ада ли?!Ами всъщност дявола не каза нищо wink.gif Плачеше с ангелски сълзи и се кръстеше...smile.gif Здравей Dante,за името ще го преживея..Ами,предполагам знаеш какво е художествена измилица,и повечето от имената на демони са именно това.Вьв всяка религия демоните носят различни имена.За мен демоните не са малки гадни същества,които по цели нощи се чудят как да ти съсипят деня..или такива излезнали от някой филм на ужасите...това душа е много дълга тема,по която винаги има какво да се добави.. Чел си такава литература,и знаеш колко увлекателна е тя...но предполагам си забелязал че има много противоречиви митологични тези за демоните ,в различните религий,но и колко общо същевременно има между тях. smile.gif Разходките из ада са хубаво нещо,но защо те върнаха обратно на земята,да натрупаш още малко грехове ли?!Сатанаилчо,а..Щом и водка пиете заедно -добре е!!!Не държи много на пиене да знаеш happy.gif следващия път като слезеш на купон да му пратиш много поздрави ,и му кажи да не плаче за мен,и че ще се задържа още тук. smile.gif

--------------------
I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

+Quote Post

2 страници V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 24th July 2025 - 07:18 AM