![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Самият Лъдлъм!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 103 Регистриран: 20-July 07 Град: София Потребител N: 2240 ![]() |
Скорпионите - Робърт Лъдлъм
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Крайно време беше
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 103 Регистриран: 20-July 07 Град: София Потребител N: 2240 ![]() |
Историята на един сериен убиец е на път да завърши на стола, когато пожелава да се изповяда на разследващия детектив и признава, за всички убийства освен едно - това на важен политически и полицейски лидер в града. Самото убийство също се различава от другите - има ритуално убити животни, но не както при другите убийста. Музиката на радиото е надута докрай, но не на същата станция. Дететктивът тръгва по новата нишка, само да открие неочаквания убиец. Всичко се развива във слънчева Флорида
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Явно е непознато, някакъв жокер!
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Автора има много книги, които са посветени на определени професии. Тази е последната му и разкрива работата в полицията. Има екранизация с участието на Том Беринджър като детектива.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Бре, този чичо има хиляда филма, докато им изровя плота на всички мога да си напиша домашното по немски:) Дай още подсказки да огранича сърча..
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
A, refine-нах си търсенето и вкарвам предоложение:
Arthur Hailey - Detective (нашите са го превели "Детективи")? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я да видим сегааа.
Как сте с класическите произведения? Той държи пушката си на рамо, стои с дигната глава и е облечен с червен мундир, украсен със синьо. Готов е да изтърпи всичко, за любовта си. Тъжно щастлив край. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Аз държа на още едно изречение поне!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
^^ Не съм много добре с класиците, но от допира ми с руското кино си мисля, че към тая националност клони творбата
![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^мне:)
^^ На другия ден прислужницата намери в пепелта на печката едно малко оловно сърчице. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
ееее, хубава работа! та ти издаде всичко, всичко...
Но иначе прекрасен избор на загадка за играта - приказка! Храбрият оловен войник - Ханс Кристиян Андерсен отстъпвам реда си на някой желаещ -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами тя искаше едно изречение...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Действието се развива през 18-ти век, когато младия детектив бива изпратен в малко градче, където стават серия от гротескни убийства, оставящи след себе си само обезглавени труповe.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Хахахаха, това е лесно! „Легендата за Слийпи Холоу“ на Уошингтън Ървинг
![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Давай (май века не съм уцелила)!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^ не беше ли учител?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
^^Точно 18сти век си е
![]() Ето моята: Лирическият герой намира своята любов, но за да бъде с нея, той трябва да пропъди душата си и да я остави да се скита по света. Решена да го спечели отново, тя (душата) се връща при него всяка година и по всякакъв начин се опитва да го изкуши и да го накара да изостави любовта си. Краят е странен. Малко тъга, малко надежда... -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мисля че съм гледала нещо такова в Младежкият театър! За рибар ли става дума?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахахаха, да ... ама търсим литературното произведение
![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Рибарят и неговата душа"- Оскар Уайлд
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Дам ... страхотна приказка
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз ще дам класика и по конкретно разказ!
Две девойки и един ловец, желание страст мечта и една стара воденица ! -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хм, "Кошута" - Йовков ? Момента с втора девойка не си го спомням..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дам , ти си! Има,Димана циганката.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Човек е за седмица в отпуска и среща красиво много по-младо момиче, за което от разговор на разговор на разговор разбира, че е от бъдещето, но там нещата са се скофтили и тя бяга при красивата природа от миналото. Неусетно той се улавя в мисли за нея, но в същото време наистина обича жена си. И все пак косите на момичето са с цвят на глухарче..
Това ми е ясно, че ще ви вкара в девета глуха, но ми се искаше да дам нещо наистина хубаво. Този разказ е абсолютната еманация на това, което фантастиката е за мен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
"Момичето глухарче" на Робърт Йънг.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Току що се изкачи на върха на личната ми класация "кого бих черпил до припадък". Позна.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:39 AM |