![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
Какво мислите за нашата велика страна?
Ще останете ли или ще заминете след като влезем в Евро Съюза като паднат визите? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Не се заяждам ама мястото на тази тема е в
Общ форум -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Който е искал да избяга, е можел да си го стори що годе спокойно и преди това. Това, че сме в ЕС е по-скоро причина да остана тук даже.
Не се заяждам ама мястото на тази тема е в Общ форум Стават грешки. Има си кой да гледа за тва... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Пхаха! Аз на първи сутринта хващам първият самолет и нема да ме видите повече. Отивамд а си търся щастието.
Сериозният поглед е, че точно сега трябва да се остане тук. Нямам мераци за навън и никога не съм имал. Искам тук да ми е добре. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Реалистичният поглед пък е че никой не знае накъде ще го духне вятъра.
Колкото до великата страна... Велики сме само на чашка и исторически теме. На практика сме кръгла нула. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
За мен БЪЛГАРИЯ е мн велика тази страна ни е родила и тази страна ни е отгледала и имам да кажа на тези който не искат да стоят тук да си хващат парцалките и да се омитат някаде другаде кадето "ще и е по-добре"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 2-December 06 Град: Out of the Silent Planet Потребител N: 1706 ![]() |
при първа възможност се махам ,лошото е че съм обречен да остана тук
![]() -------------------- Най-КУРавия от КУРавите момчета а.к.а Mladost Heavy Crew
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^^ Само дето от това печели най-малко държвата, защото ценните кадри зачезват да търсят реализация другаде (или там където изобщо е възможна). А и подобни констатации, за съжаление, твърде често се чуват от хора, които искат но нямат възможността да сторят същото.
Нещо подобно, жалка картинка: пияница в кварталната кръчма разправящ няляво и надясно как сме "създали компютъра" (за хамериканците) или как сме произвеждали храна и оборудване за руските космонавти. Да бе точно ти, сърцето на прогреса... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Beerzebub е пълен с hate напоследък. Много кефи. Трябва да си свали нивото с 2-3 класи и ще е баш като мене
![]() edit: Абе... хипер тъпотии пиша бе! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
От мъглата е.
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Какво мислите за нашата велика страна? Муахахаха "велика" страна!!! хахаха!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и освен това, визите паднаха отдавна! Ако не си разбрал, де. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
К'во да ви кажа...дано не се затрием съвсем...ше е гот' ако стане по-добре, но ако не-първия самолет за Холандия е мой...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
I love My Fucking Country........ And My Country Loves Fucking Me
Наистина много обичам България..И на 2 пъти съм имал възможност да живея другаде, но съм се връщал...и наистина ме боли когато хора които обичам си отиват за да си търсят "щастието" другаде. Аз винаги давма шанс на България...и до последно вярвам че ще се оправи защото си я обичам независимо каква си е....Защото имено с това с което съм я намразил ми е липсвало като съм бил дълеч. Отценявайте това което имате...и което ви е дадено....и спрете да мрънкате..ако не ходете да миете чинии но да казвате че живеете в Америка (или където и да е) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, това пък е другата крайност. Установил се някъв ми ти пульо у хамериканско, намерил си некво мизерно бачкане там... иии вече хванал Господа за чатала!
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
На вън - само като турист и не за дълго. Прекалено много съм свикнал със скапания ни манталитет и начин на живот и не бих могъл да го сменя вече, той е станал неделима част от мен.
А иначе трябва да обичаме родината не защото е велика, а защото е своя. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
^напълно те подкрепяпам макар че аз обичам родината си и поради двете причини
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Толкова години си изтърпял и сега, на прага на нормалния манталитет, ще се предадеш? No way
![]() Друг е въпроса, че човек може да живее така, както поиска да живее. Стига да не е в третия свят. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не бих се изнесъл в чужбина. За година ще ми е трудно, пък да отида да живея, да бе. Обичам си България и искам да си остана тук.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Направо ше ме скъсаш "на прага на нормалния манталитет"
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Напротив.
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е!?
Ще се обосновеш ли, или нема смисъл?! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Обосновка би била много дълга, но ще ти дам кратък пример - закона за защита на потребителя. Вече (както е в европейските държави), можеш да направиш рекламация на закупен от теб продукт в рамките на 2 години след като си го получил (или до 2 месеца след изтичането на гаранцията). Иначе казано, вече куцо и сакато не може да си позволи да прави некачествени хави, които ще изкарат дефект на третия месец след покупката. И няма да го чуваш вече готиния лаф "Еми, да сте гледали като сте го купували, не мога да направя нищо сега". Една подобна реплика -> пускаш жалба -> глобяват търговеца -> той си мисли завбъдеще как да се отнася с клиентите и дали да обръща внимание на качествените стоки.
Ама целия тоя механизъм няма да заработи истински в 00:00 на 1 януари, за съжаление. Примерно. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Не, честно казано много обичам България! Скоро осъзнах че това е прекрасна страна...с все пак добри хора...не е скучно и еднообразно никога...дори тъпканицата в рейса е нещо хубаво...нови запознанства...и т.н. Не бих напуснала страната за дълго...ще ми липсва прекалено много...всичко тук...патриотче си падам...а т'ва за Холандия е друго...мерак ми е да ида
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Защо точно Холандия? Иска ти се да пафкаш на воля?
^^Доста време ще мине, докато заработи закона за защита на потребителя. Все-пак не сме полицейска държава а и винаги намираме начин да заобикаляме законите. За открит дефект на примерно слушалки за 15 лева ще ти се наложи да израходиш много повече пари и време да съдиш търговеца, отколкото да си купиш нови от друг. А и винаги може да се намери оправдание, че дефекта е придобит в следствие на експлоатация или транспорт до вкъщи. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност вече работи. Ако някой търговец ти направи проблем - пускаш една жалба до комисията и това е, те се заемат. Никакви пари за адвокати няма да даваш.
Точно днес отидох в ДЕКОМ и си взех парите за дефектния МП3 плеър, който ми бяха продали. Без и 'гък' да кажат. ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Ще ги видим колко ще се заемат, ама както и да е. И на мене ми се е случвало да връщам нещо дефектно, така че това не е нищо ново. Преди няколко години се наложи да връщам обувки, които след няколко дена разбрах, че ми убиват. При големи търговци винаги ще ти е по-лесно да върнеш някоя стока, отколкото при сергия на Илиянци. Големите търговци се опитват да запазят добро име, за разлика от някой неизвестен на илианци, дето утре ще се измести на друга сергия и кой го помни, кой - не.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Какво мислите за нашата велика страна? Ще останете ли или ще заминете след като влезем в Евро Съюза като паднат визите? Мразим да мислим чак толкова ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Уел, като гледам доста добра дискусия се завърта. Тъй, значи аз все пак съм изтърпял (цели) петнадесет години в тази държава, скапана или не, и съм свикнал да живея тук. Пък и съм оптимистичен към бъдещето - все пак медиите в България едва ли не декларират, че след лизането в Европейската общност нещата ще се оправят и тук ще стане рай. Вярно или не - аз възнамерявам да остана и да уча тук. Все пак, това е родината ми и е в интерес на самата държава да остана тук, защото едва ли ще просперира, ако цялото и население взема да емигрира.
Има ли светлина в края на тунела? ... Хмм, ... зависи от гледната точка. Според мен, след време, когато наистина се приобщим към Европа, нещата ще се подобрят, но България никога няма да бъде...примерна европейска държава, може би само заради адски странната политика, която (до колкото съм запознат с политика) става от зле, по-зле. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
офф/^^ незнам защо. Непуша треваи не е това причинатахората там са готини ...много искам и във Франция да ида...искам да вляза в готическа катедрала...много работи искам...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Уел, като гледам доста добра дискусия се завърта. Тъй, значи аз все пак съм изтърпял (цели) петнадесет години в тази държава, скапана или не, и съм свикнал да живея тук. Пък и съм оптимистичен към бъдещето - все пак медиите в България едва ли не декларират, че след лизането в Европейската общност нещата ще се оправят и тук ще стане рай. Вярно или не - аз възнамерявам да остана и да уча тук. Все пак, това е родината ми и е в интерес на самата държава да остана тук, защото едва ли ще просперира, ако цялото и население взема да емигрира. Има ли светлина в края на тунела? ... Хмм, ... зависи от гледната точка. Според мен, след време, когато наистина се приобщим към Европа, нещата ще се подобрят, но България никога няма да бъде...примерна европейска държава, може би само заради адски странната политика, която (до колкото съм запознат с политика) става от зле, по-зле. Все политиците са му виновни на този народ... В манталитета е проблема, не в политиците ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 05:27 AM |