![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Ако си доволен на това което имаш те считат за посредствен.
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Точно така, а правилната схема е да искаш това, което ти трябва.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Е да, но понякога човек иска и неща, които в действителност не му трябват, което само по себе си не е странно.
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
^ Трудно можеш да определш кое ти трябва и кое не докато не го имаш . Поне аз мисля така.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Но пък най-лесната работа е да определиш кое ти трябва и кое не, след като го загубиш
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Ако си доволен на това което имаш те считат за посредствен. Много съм посредствен, значи ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Подчертавам че това е някакво обществено мнение. Много си прав, но все пак не трябва да искаш всичко.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Но пък най-лесната работа е да определиш кое ти трябва и кое не, след като го загубиш ![]() Ей тва е МНОГО вярно!!! -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 30-June 07 Град: ФАНАТА ВЪВ ВОДАТА И ЖИВЕЯ В ГОРАТА Потребител N: 2186 ![]() |
[Жените знаят какво искат-и го постигат.Жените знаят какво искат мъжете от тях -и не го правят.А относно въпроса за властолюбието на мъжете ,за пълководците, войните и пр. -всички знаем ,че тези хора са в по-голямата си част комплексари,не успели в едно или друго поприще-професионално,сексуално и т.н.,после обръщат резбата и почват да "завладяват света" .Така например много ми се ще Хитлер да го изучаваме в часовете по история на изкуството- но уви-а какви акварели е рисувал само...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Аз най-накрая разбрах каква жена търся
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ И защо взе подобно решение!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Не е решение, а осъзнаване на копнежа
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 11:00 PM |