![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Такааа... надявам се от името сте разбрали за какво е темата
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() А сега наздраве ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Сефте ревах на песен много много малък, докато слушах на живо изпълнение Hey You - Pink Floyd и после на House of the rising Sun... беше на морето...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Вкарах го. Цък. Историята се изчерпа.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Гледал ли си клипа на The house of the rising sun
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^ +1, не е тех хардъст хяхях ;p
Иначе на 5 годинки за пръв път се треснах с шейна в електрически стълб, оттогава не съм пробвал пак. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
На мене на 5 ми разбиха главата в детската градина на ... пианото ... Сигурно затова съм толкова музикален
![]() На 11 се влюбих в китарата на приятел, та изврънках наш'те за коледен подарък ... На 13 пък обикнах една ... китаристка ![]() На 16 съученик ме открехна за "Колелото на времето", а на 17 за първи път ме заведоха в компютърен клуб. На 21 се сдобих с домашен компютър, а на 22 си взех Елката на изплащане ![]() ![]() EDIT: Еее, за сефте забравих да спомена едно важно събитие ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
То това си е once in a lifetime experience, наистина.
![]() ![]() Аз пък на 22 за първи път написах нещо във форум. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
А кога направи първия фраг?
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Аз за първи път пуших цигара на 6
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
За пръв път пих бира на 5 или 6 годинки. Абе Маги, да не обмисляш да се сефтосаш? Рано ти е...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Такааа... надявам се от името сте разбрали за какво е темата ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() А сега наздраве ![]() Така кат гледам темата нещо неще... като стане въпрос за секс и всеки се скътава... може ти да разкажеш нещо, за да потръгне. ![]() Иначе при мен няма мн за разказване. Стана неочаквано и бързо! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
За пръв път се напих като бях на 4.. с халба бира която дядо ми даде да пия
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 155 Регистриран: 24-July 06 Град: София Потребител N: 1474 ![]() |
За първи път се разписвам в такава тъпа тема
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
за първи път седнах пред компютър, когато бях на 9
за първи път се напих когато бях на 15 (поражения - трудно ходене и бързо заспиване =) ) баних най-добрия си приятел когато бях на 10 о.О ей богу.. за първи път виждам такава тема ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
За пръв път сложих обувки с ток на бала си
![]() ![]() За пръв път ходих на концерт на 13 /на БТР/. Нямам много спомени от него... За пръв път стрелях с пушка на 6 ![]() ![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Така кат гледам темата нещо неще... като стане въпрос за секс и всеки се скътава... може ти да разкажеш нещо, за да потръгне. ![]() Не знам как е със скЪтаването, но в случая, май си е чисто скАтаване. -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Сефте, поправи момичето в тази тема
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За пръв път пих бира на 5 или 6 годинки. Абе Маги, да не обмисляш да се сефтосаш? Рано ти е... Ммм не съм репшила да сефтосвам... ![]() За първи път се зарибих по метъла през ваканцията втори за трети клас (на 9) когато бати ми пуска Brothers Of Metal ![]() За първи път се напих на 5 с чаша вино ![]() Тази година за първи път мечта ми се сбъдва и аз не отивам на концетра ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 18-July 07 Град: Варна Потребител N: 2226 ![]() |
За пръв път си спомям прекрасно, ми беше с дясната ми ръка.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
За пръв път правих секс...миналата година. И не стана
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Сефте чувам правене на секс без да е станало....
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Хахахаха, това ми напомни за първия ми и-мейл - отне ми ПОЛОВИН час да го напиша а не беше кой знае колко дълъг
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^^ Който има желание да направи тема. Ще преместя съответните постове в нея.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
e, ся пък ще ме караш да правя гимнастики в 12:22
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като заговорихме за сефтето с нета , ето извадка от Q-то ми:
Цитат Reg date: Wed Jan 01 1997 00:00:00 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Ахаха, аз за пръв път пих ракия преди да тръгна на детска градина, трябва да разпитан наще на колко години съм бил. PWNGE
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Аз не помня последните пъти, вие за първите ме питате.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
За първи път го направих това лято.Беше на фестивала "Рок и Адреналин"в родния ми град.Спомням си го много добре.Много ми хареса и след това го повторих няколко пъти.Подразни ме че тя беше леко топла...и горчива...дам на 14 за пръв път изпих цяла бира
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() айде сега утрепете мъ с камъни... -------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 128 Регистриран: 23-July 07 Град: dolni dubnik obl. Pleven Потребител N: 2245 ![]() |
Ама наистина всеки се скатава на тема SEX кво толкова са притеснявате никоиняма да ви лапне
![]() ![]() Хайде аз ще отворя темата дано има и други кдито не ги е "срам" от СЕКСА. Моя пръв път беше много хубав тогава бях на 17. Момчето(с което и до ден днешен сме заедно) така ме предразположи (де да бяха всички така нежни и мили, но уви има и изключения за съжаление на нежния пол) в смисъл, че беше мил, докосваше ме нежно, абе с две беше незабравимо ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- miroslava dinova
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За първи път го направих това лято.Беше на фестивала "Рок и Адреналин"в родния ми град.Спомням си го много добре.Много ми хареса и след това го повторих няколко пъти.Подразни ме че тя беше леко топла...и горчива...дам на 14 за пръв път изпих цяла бира ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() айде сега утрепете мъ с камъни... Имаш късмет че не е била разказирана ^ miroslava_dinova късметлийка ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 06:58 PM |