![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
за пръв път напипах голо женско дупе в детската градина, сигурно съм бил на 3, останалите спяха а ние с момиченцето се пипахме
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Сефтето ми в програмирането беше през 1990-a на езика BASIC, на един ужасно стар Правец 82 (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^На мене сефтето ми в това отношение беше малко по-късно...началото на 1996-та.
Компютъра беше Правец 16. ХТ, Процесора не се сещам 80086 или 80088 беше, 640kb RAM, 20MB HDD. И езика беше майкрософтски QBasic. Малко по-късно, същата година направих и сефтето на Pascal. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Ама наистина всеки се скатава на тема SEX кво толкова са притеснявате никоиняма да ви лапне ![]() ![]() Хайде аз ще отворя темата дано има и други кдито не ги е "срам" от СЕКСА. Моя пръв път беше много хубав тогава бях на 17. Момчето(с което и до ден днешен сме заедно) така ме предразположи (де да бяха всички така нежни и мили, но уви има и изключения за съжаление на нежния пол) в смисъл, че беше мил, докосваше ме нежно, абе с две беше незабравимо ![]() ![]() ![]() Другия вариант е да те беше счупил от бой... пак щеше да си вземе своето ахах ![]() ![]() За първи път хванах китара на 16 години... и от тогава съм влюбен в нея ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Емм първия ми път на река Васка секса (ако някой е идвал по тия краища значи я познава
![]() бех почи на 14 ![]() За пръв път правих секс...миналата година. И не стана ![]() Врещяла си като приклещена нали ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Не си спомням да си ме ебал, че да знаеш.
-------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
^ :getting_horny:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Сефтето на планина беше на Рила преди 8 години... Първия връх беше Еленин - на 20 минути от Мальовица
![]() Това бяха времената ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Аз вече не си спомням къде за първи път отидох на планина
![]() Иначе бях на 5 годинки...а как ми се ходи отново, дано другата година да се организира нещо ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Е то и мен са ме водили нашите на Витоша като съм бил на 5, но това си беше "голяа планина" - 8 нощувки и преходи. Ако тогава знаех само на къде ще потръгнат нещата...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз говоря за походи като бях на 5-6 годинки, тогава почнах
![]() ![]() А като бях на 5 какви какички се грижеха за мееен ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Брей, ти си вече дрт планинар...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе не...някъде като бях на 13 спряха походите, нещо се разми работата...иначе беше доста яко, но съм им досаждал доста на горките сигурно, бях най-малкия, и си спомням как в хижа Безбог ги врънках да играем на "Не се сърди човече"
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Не си спомням да си ме ебал, че да знаеш. Хех на човек му стигат точно 3 бройки за да са му ясни още много неща освен това. А за ебането ти повдигна въпроса ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Много си тру бе, троянски
|
|
![]()
Коментар
|
|
Епа не бе ама си е така
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
хехееее, видело се куче у чешире, па се уфатило у оро
![]() всъщност си трайках културно -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
За първи път хванах китара на 16 години... и от тогава съм влюбен в нея ![]() ![]() ![]() А аз през зимата на 2006 на 12 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Сигурно съм била на 3 години...В службата на майка ми...Е, там за пръв път видях компютър, даже и някаква игра с едни човечета дето ядат череши имаше:P
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Като се спомена за игри, се сетих за първата ми среща с тях. Годината беше 1996-та, а играта беше Prince of Persia. Същата година хванах и Heretic, която все още ми е една от любимите игри.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Друго си е обаче да ги откриеш с "Дракончето Спиро" на Плейстейшън \m/
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Първата ми игра на Плейстейшън беше Херкулес.. и бях много добра
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
на 13 за пръв път си дръпнах от цигара..не ми хареса
на 14 се напих с червено вино на 15 си купих първите барабани...Амати....комшийте ме намразиха на 14 си записах първата метъл касета, по 30 мин Manowar "Sign of the Hammer" & Twisted Sister "Come Out and play" на 16 за пръв правих секс или нещо подобно......абе секс си беше на 21 ми се роди първия син на 28 за пръв път седнах зад PC....справих се зле на 13 се научих да карам колело е, това е горе долу -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
на 15 си купих първите барабани...Амати....комшийте ме намразиха Наборе, и аз мисля да купя на малкия барабани, щото го влече детето, а комшиите така или иначе си ме мразят. Наздраве. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Направо му вземай, не мисли, кефа е голям, пък и ако има и талант е мерак супер !!! айде по едно за децата
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просто виждам как в бъдещето децата на Асен, Милен, Веси и Телия ще направят една яка банда
![]() Разпределяйте им инструментите, да не стават фалове XD -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Даааа, а ние ще сме им менаджери и ще им прибираме парите!
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Михаил ще го правя вокал, има най-малко да мъкне по концерти...знам аз, мамата ми ебаваха тея барабани !!!!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 21-January 09 Град: София Потребител N: 3215 ![]() |
Тази година за пръв път бях на "Цвете за Гошо " беше ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() А колкото до въпрсаа с секца - ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
^ Оо, и аз за първи път тая година. ;р
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 12:12 PM |