![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Когато бях на 3 за пръв път играх на Нинтендо. Ще да е било през 1994. А и тогава някъде за пръв път чух металика и много ме изкефиха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
За първи път се влюбих на 12. Седяхме на един чин и живееше в отсрещния блок. Обаче първият ми път не беше тогава и с въпросния.
![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
За първи път чух "Crack the Skye" на 1-ви март 2009. От тогава всеки ден го слушам.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Набих маймунката за пръв път на 15.
Цитат От тогава всеки ден... Гагагага... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
За първи път чух "Crack the Skye" на 1-ви март 2009. От тогава всеки ден го слушам. Хах. Това като оня дето 2 години слушал всеки ден Нострадамус на Джудас. И един ден замалко да не успее щото бил за риба, та се прибирал на бегом ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
На 2 години за първи път ме заведоха на моренце.
На 4 години за първи път играх билярд. На 6 години за пръв път яздих конче. На 8 за първи път запалих цигара, бях с тате. Първия пиърсинг си го направих на 12. На 13-14 за първи път замъкнах момче в нас да го запозная с наще. Хах, тая вечер все някакви стари снимки гледам и за такива неща се сещам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Само за пушенето те бия, бързо се развиваш, моме
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
Голяма ли хвалба ще да е, ако се сетя за това, и просто го спомена? За мен е равносилно с това, че за първи път обух кубинки на 5 или че първата ми тренировка по баскет беше 2004.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 16-June 09 Град: Plovdiv Потребител N: 3458 ![]() |
А ние откъде да знаем за теб на какво е равносилно? На мен не ми изглеждаше и не ми звучеше добре, откъдето и да го погледна. Моят син (да е жив и здрав), ако запали цигара на 8 и аз разбера (да не говорим ако присъствам (то всъщност няма как да стане, ако присъствам)... дупе да му е яко!!!)
-------------------- It can't rain all the time.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Само дето вуйчо като ми набута цигара на 10 в устата, пална я и аз се задавих и я изплюх, той каза - виждаш ли колко е гадно, да не пушиш сега!
И има ефект - не пропуших до 17... поради разни причини. Въпроса е не в хвалбата на колко си запалил първата цигара, защото от нея до същинското пристрастяване може да има интервал от години. Недейте да скачате като опарени, това е просто ПЪРВАТА цигара, а не началото на периода от по две кутии на ден... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Хахаха, четейки си спомних кога за пръв път носих кубинки - на 6, и бяха някакви мини-мини, правени специално за деца
![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
за пръв път осъзнах нинджитсу аурата на град Бургас преди 2 дни.
оттогаз насам всеки ден се уверявам в нея О.о -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Нищо не съм правил за пръв път, всичко ми е е старо.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Те, днеска за сефте си качил Linux на компа и сега съм като индианец пред пишеща машина
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
първото ми изпикаване е било върху медицинската сестра, която ме е поела от корема на майка ми
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Офтопик - изпикал си се преди първата си самостоятелна глътка въздух?
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Това вероятно обяснява защо се опитва да пише ревюта преди да е слушал музиката.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 27-March 06 Потребител N: 1243 ![]() |
Набих маймунката за пръв път на 15. Много късно бе! Аз на 10-11 някъде. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 22-January 08 Град: Varna Потребител N: 2552 ![]() |
13
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Преди три години за пръв път пипнах китара.
![]() Първата песен,по която буквално полудях беше Smells like teen spirit. Наскоро се издъних на концерт,също за пръв път. ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Друго си е да си признаеш на маса от 20 набора, че си девствен ;д
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Голям си :Р
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 3-November 09 Потребител N: 3614 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
На първия си концерт с първата банда преди 6 години си забравих всичките сола от притснение
![]() Първия ми бой със съученици беше в 4-ти клас. Поспрях се чак в 11-ти, където 3 момчета ме набиха бая здраво.... Първата ми (и да се надяваме последната) катастрофа (миналата година) беше с камион на МВР в София на Красно село ![]() Първия пост, който видях в този форум беше на blood относно представянето на някоя съфорумка ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
На първия си концерт с първата банда преди 6 години си забравих всичките сола от притснение ![]() Импровизации ли вкара? ![]() -------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Наложи се
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 6-July 09 Град: The dark lake. Потребител N: 3490 ![]() |
За първи път ударих някого на 5 - с флумастер по главата едно дете от детската. Още помня как стоварвам онзи червен флумастер върху невинната му главичка. ужасна съм била!
За първи път се напих преди 3 години - на 16... от половин наливна бира. За първи път се влюбих в човека, с когото бях като се напих за първи път. За първи път се смях на песен от началото до края преди 5 дни. ![]() Aй стига толкоз! I feel stripped! ![]() -------------------- Aliis laetus, sibi sapiens...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 04:06 AM |