Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

 Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
22 страници V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Мангустите нещо се правят на интересни
pa®tci
коментар Aug 15 2007, 07:11 AM
Коментар #1


Serpent Moves
********

Група: Приятели
Коментари: 5893
Регистриран: 20-May 07
Град: parc des partcalence
Потребител N: 2094



Цитат(НетИнфо 15.08.2007)
Отново ромски размирици в столичния квартал "Красна поляна"

Въоръжени с колове трошиха автомобили



Роми предизвикаха инциденти в столичния квартал "Красна поляна" във вторник вечерта. Масов бой с участието на роми в квартала имаше и предната нощ.

БГНЕС съобщи, че около 21,30 ч. големи групи роми са започнали да се събират до виетнамските общежития в квартала. Ромите са били въоръжени с прътове и хвърляли камъни.

Сблъсъци е имало на няколко места в квартала. Най-сериозно е било положението пред бл.7.

Група от около 150 роми с брадви и прътове е преследвала три коли, в които се предполага, че е имало скинари.

Около 22 ч за първи път възникнал проблем за движението на трамваи по линиите 6 и 10, каза зам.-кметът на София Велизар Стоилов, цитиран от БТА.

По-късно управителят на "Столичен - електротранспорт" Йордан Василев уточни, че в 22,20 ч по полицейско разпореждане е било отклонено движението на трамвайна линия 10 към кв. Захарна фабрика. Заради вълненията в района на бул. "Ал. Стамболийски" е имало забавяне и на движението на трамвайна линия номер 8.

Полиция е отцепила района на бул. Александър Стамболийски и околните улици в квартала. Свидетели разказват за пострадали автомобили по време
на вълненията, отбелязва БТА.

Репортер на БНР съобщи от мястото, че няколкостотин роми, въоръжени с всякакви твърди предмети и колове са скандирали "Смърт на българите" и са чупили автомобили и прозорци в района на виетнамските общежития. По-късно те се насочили към сградата на 28-о училище.

Според БГНЕС кварталът е блокиран от всички страни от силите на реда, за да няма разрастване на напрежението. Малко преди 23.00 ч. ситуацията в квартала се е нормализирала. На място са изпратени и сили на жандармерията.

На мястото на инцидента са зам.-министърът на вътрешните работи Камен Пенков, ръководството на полицията, столичният кмет Бойко Борисов, лидерът на Евророма Цветелин Кънчев.

По първоначална информация в инцидента са участвали и скинари, но зам.-министър Камен Пенков заяви, че за размириците са отговорни местни ромски банди, които създават напрежение и отрече в квартала да е имало скинари.

В интервю за БНР малко след полунощ Камен Пенков каза, че ситуацията е овладяна.

Късно снощи четирима души пострадаха при сбиване в кафене недалеч от виетнамските общежития. По последна информация четиримата пострадали са били клиенти на кафенето и са били с бръснати глави, но не са били скинари, отбелязва БГНЕС. Те били нападнати от около 150 роми, които са ги взели за скинари.

Ден преди това при сбиване между скинари и роми в квартала са били пребити трима роми, от които един е в тежко състояние.

Мама ви мръсна мангалска! Нема ли некой да мине да ги поръси с наплмец или леко антракс да уврите, шибана утайка mad.gif mad.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
traektoriq
коментар Aug 15 2007, 07:17 AM
Коментар #2


Hero Of Sand
****

Група: Потребители
Коментари: 760
Регистриран: 20-June 07
Град: у нас
Потребител N: 2153



Правят се понеже им е малко боя.
Е за това уважавам Бай Тошо. Берковица в гетото, това е. А не да им строим мезонети да си вкарват конете. censored2.gif
Имат ебаси и привилегиите в тази държава. Като се почне от факта че пътуват гратис в градският транспорт и никой нищо не им казва, та до социалните им помощи, които са в размерите на холяди левове директно от нашия джоб. После и в него бъркат докато си ходиш по улицата да ти вземат каквото е останало. Няма такова гадно племе. И безредици ще правят, нарушени им били правата... censored2.gif


--------------------
Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 15 2007, 08:37 AM
Коментар #3


King of Loss
*****

Група: Потребители
Коментари: 1374
Регистриран: 11-February 06
Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯)
Потребител N: 1155



Как да ги интегрираме:

Цитат("колега от друг форум")
Живея в Младост.Днес сутринта пред блока се изсипа каруца с цигани.3-ма възрастни и 7-8 деца,не ги броих.Привечер изчезнаха.Вижте как изглеждаше след тях пейзажа.Първата е сутринта,втората е вечерта.
http://img521.imageshack.us/img521/149/telefonpics096nw8.jpg

http://img521.imageshack.us/img521/5927/dsc00028gh0.jpg

ВИНОВНИЦИ: Всички, които подтикват циганите да гласуват за тях и после правят какво ли не за интеграцията им, за да може пак да гласуват.

ВЪЗМОЖНОСТИ: Границите са отворени, да се разхвърлят из Еуропата, но това няма да стане тук те са сплотени и навсякъде са нещо повече от българите, движат се на тумби, ако стане въргал се събират по-бързо от най-елитните бойни групировки , само в България има повече облекчаващи закони и компромиси за мангалите отколкото има закони за българина!!! (това е факт)


РЕШЕНИЕТО Е САМО ЕДНО: ЦЪК !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Wolfheart
коментар Aug 15 2007, 08:47 AM
Коментар #4


Я свободен
*******

Група: Приятели
Коментари: 4327
Регистриран: 16-March 04
Потребител N: 429



Цитат(Virgin_Steel @ Aug 15 2007, 09:37 AM) *
РЕШЕНИЕТО Е САМО ЕДНО: ЦЪК !

Хубаво е като решение, само по-трудното е да се намери някой да го приложи. Всъщност не е трудно да се приготви от налични средства, но нали нашите скинари имат мозък, колкото на личинки и едва ли ще се сетят.

А с тази интеграция нищо няма да стане. Колкото повече ги интегрираме, толкова повече почват да си позволяват и да си вдигат критериите за права.

Всъщност най-хуманното решение е да ги упоят, след което да ги натоварят на един кораб и да ги разтоварят на безлюден осторв, сами да се оправят. Там няма да има от кого да искат помощи и ще свикнат сами да се оправят smile.gif


--------------------

Broken hearts are for assholes!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dragontear
коментар Aug 15 2007, 08:55 AM
Коментар #5


Антихрист
*******

Група: Metal World Conclave
Коментари: 3615
Регистриран: 13-March 06
Град: София
Потребител N: 1211



Вчера беше страшно ... живея точно на Стамболийски до Красна поляна и се прибирах от там към 11-12 часа.. чудих се каква е тая тарапана и си помислих че пак е станал някакъв бой.. но като видях Жандрамерията ми стана ясно че е по-сериозно....

Впрочем оня ден пак се прибирах от там по това време и видях група от около 50 мангала да ходят по улицата ... а после по надолу едно от заведенията бе6е почупено и там имаше линейкли и патрулки....Едва вчера от новините разбрах че въпросните роми са връхлетяли някакви момчета и момичета който седят в кафето. Нищо чудно от там да е тръгнало всичко. Аз лично не видях никакви скинари . В Красна поляна не съм виждал скинари вече от близо 10 години.

А трябва

Няма вечер когато да се прибирам от там и да са се събрали мангусти на групички и да се правят на интересни на които минава.
Онази вечер явно някой е предприел мерки и резултата е следния... събират се на по 130 човека защото така са по силни

Друг случай. Преди близо седмица на спирката на 11 и 83 в Красна Поляна . Групичка от около 20-30 "добре сложени момечета" поразчистиха някаква друга групичка мангали която пак се беше събрала и се заждаше. 20 минути по-късно на тази спирка имаше още към 30 мангала .. които баха нахъсани да се бият. Единя дори демонстративно показваше какъв пистолет е купил баща му. Най забавното в тази история е че патрулката седеше точно от другата страна на тротоара до стоянката на такситата. Просто нямам думи

Очаквайте подробности rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nikola Bathory
коментар Aug 15 2007, 09:12 AM
Коментар #6


Прогресиращ
****

Група: Потребители
Коментари: 955
Регистриран: 12-June 04
Потребител N: 516



Цитат(Dragontear @ Aug 15 2007, 09:55 AM) *
Вчера беше страшно ... живея точно на Стамболийски до Красна поляна

лол живееш на супер място! icon_headbang[1].gif


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Killers
коментар Aug 15 2007, 09:46 AM
Коментар #7


Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 107
Регистриран: 13-June 07
Потребител N: 2136



Нещо страшно са тия мангали гадни откъде се пръкват незнам ама имам чувството че на ден виждам повече мангали и мангали дето твърдят че са турци а са си чисти цигани отколкото Българи .

Най-гадното е че вече се чувстват някак си като нас как да кажа със самочувствие са ебат българки което е най-жалкото Оня ден на спирката гледам некфо хубаво момиче бяло и се мляска с некъф черен шибан гнусен цуганин и си точат лигите деба и курвата смотана brickwall.gif

и такива заговарят заглеждат се по българки абе майкати деба циганска седи си у катуните там и си еби гнусните ти циганки dry.gif

имах един колега Турчин от тия турци смесени със цигани дет са (гадост и зараза) и жена му си е чиста циганка и минават от време на време българки а то българките от 5, 3 са хубави и го гледам тоя точи лиги и аз викам щи изпаднат очите бе кфо гледаш толко и той: Много искам да еба българки много са яки и ме гледа с мазната си циганска физиономия аз му викам ти ли бе: коя ша си легне с тебе бе един път у месеца по не къпеш ли се виж че вониш и ония ми вкара некъф кървав поглед и оттогава не ми говори и по-добре не съм се затърчал whistle.gif


ся в Красна поляна там на спирката при даскалото една приятелка ми каза как двама роми пребили некфо момче и изпаднало в безсъзнание щото го питали колко е часа и той им казал незнам и те е така за спорта го очистили censored2.gif там е нещо страшно некфи банди групировки ебало си е майката censored2.gif

Лошото е че се интегрират и незнам кфи данни бех чел некъде че ша станат повече от нас 2030 г.



Цитат
Най забавното в тази история е че патрулката седеше точно от другата страна на тротоара до стоянката на такситата. Просто нямам думи

тфа не е ли за една друга тема whistle.gif


--------------------







Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blashyrkh
коментар Aug 15 2007, 10:09 AM
Коментар #8


Демон
******

Група: Потребители
Коментари: 2148
Регистриран: 14-December 04
Потребител N: 693





мама им деба...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
usmif
коментар Aug 15 2007, 10:11 AM
Коментар #9


just a dreamer
****

Група: Потребители
Коментари: 679
Регистриран: 18-September 06
Град: ...в облаците...
Потребител N: 1574



Е, айде да не е точно това България... ако може devil.gif


--------------------
Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 15 2007, 10:15 AM
Коментар #10


King of Loss
*****

Група: Потребители
Коментари: 1374
Регистриран: 11-February 06
Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯)
Потребител N: 1155



Цитат(Killers @ Aug 15 2007, 10:46 AM) *
ся в Красна поляна там на спирката при даскалото една приятелка ми каза как двама роми пребили некфо момче и изпаднало в безсъзнание щото го питали колко е часа и той им казал незнам и те е така за спорта го очистили censored2.gif там е нещо страшно некфи банди групировки ебало си е майката censored2.gif

Лошото е че се интегрират и незнам кфи данни бех чел некъде че ша станат повече от нас 2030 г.

Грешни са ти смятанията, с тоя прираст е дадено да сме 9-10 млн - поне 5 млн цигани + турци до 2017!!!

А куките нищо не правят, защото и тях ги е страх от циганите, защото са по-малко, защото ако се направи въоражена акция срещу тях ония мангалите ще почнат да свидетелстват един за друг, че полицаите са ги нападнали без причина на основа разсизъм!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
scion_of_storm
коментар Aug 15 2007, 10:15 AM
Коментар #11


Рицар на върховен дом Сянка
**********

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Град: София
Потребител N: 1041



Raze them... ;>

мамка им даеа...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SteelDragon
коментар Aug 15 2007, 10:56 AM
Коментар #12


Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 155
Регистриран: 24-July 06
Град: София
Потребител N: 1474



Aaaa напалма е твърде хуманно решение. Трабва ни ето това ->
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Killers
коментар Aug 15 2007, 11:07 AM
Коментар #13


Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 107
Регистриран: 13-June 07
Потребител N: 2136



да бе тия в такъв случай могат да земат превез no.gif

Нейпалма си е Нейпалм rolleyes.gif




--------------------







Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ol' Skull
коментар Aug 15 2007, 11:10 AM
Коментар #14


Просветен
***

Група: Потребители
Коментари: 436
Регистриран: 27-August 04
Град: Пловдив
Потребител N: 599



Нека отбележим и призрачното присъствие на ушева, която бие стари жени и пезпомощни хипари, но когато трябва да се върши истинска работа се обръща и дава гъза. Всяка един от тия своличи, майка им да еба, трябваше да напълни столичните арести, трябваше да ги натъпчат дотолкова, че да нямат място да си изкарат рязаните пишки, а за последния да изцедят място с шутове, никой обаче дори не повдигнат подобен въпрос, било то репортери, кметове, уши и темподобни утрепки, всички бяха доволни "че ромите се разотивали по домовете си" и незнам си ко.


--------------------
Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
InsArtTure
коментар Aug 15 2007, 11:21 AM
Коментар #15


Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е
*******

Група: Потребители
Коментари: 3402
Регистриран: 29-October 03
Потребител N: 317



Етническите конфликти продължават да са най-страшният проблем на човечеството.

Аз лично много се страхувам за близките си. Толкова по темата.


--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SharondenAdel
коментар Aug 15 2007, 11:24 AM
Коментар #16


Метъл
*****

Група: Потребители
Коментари: 1015
Регистриран: 27-December 06
Потребител N: 1750



Представете си в каква държава живеем... че дори за всичко това няма наказание.. и ще видите как пак ще се повтори след време... pinch.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Aug 15 2007, 11:47 AM
Коментар #17


Facepalmer
**********

Група: Приятели
Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63



V kva dyrjava be kaput nihilisti4en?! A vyv franciq kakvo stana, kato paliha koli, a? Nekoi francuzin da e kazal "v kva dyrjava jiveem, basi". Tva syvsem mejdu drugoto.

Problemyt s cigynite 6te stava vse po seriozen i ni6to ne se pravi za nego. Ne znam kvo tolko piskate 4e se integrirat. Smisyl gadni rasisti ste si i tva e. Eto primerno sega se namiram v STOLICATA NA VSELENATA Kavarna, kydeto si4ki ste vijdali za kakvo stava vypros. Conko si im e postroil super mahala, mirni i krotki sa, rabotqt si navsqkyde. I si4ko e OK. Az tva iskam da stane. A ne napalm.

edit: i sorry, ama v stolicata na kosmosa nqma kirilica


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nikola Bathory
коментар Aug 15 2007, 12:00 PM
Коментар #18


Прогресиращ
****

Група: Потребители
Коментари: 955
Регистриран: 12-June 04
Потребител N: 516



Цитат(SepulTeraHead @ Aug 15 2007, 12:47 PM) *
Smisyl gadni rasisti ste si i tva e.
Az tva iskam da stane. A ne napalm.

Да, расизъм руулз лол лол лолз

Аз пък не искам! А напалма е за аматьори. Умните хора са измислили работата - Аушвиц, Треблинка. Такива готини местенца rolleyes.gif


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 15 2007, 12:13 PM
Коментар #19


King of Loss
*****

Група: Потребители
Коментари: 1374
Регистриран: 11-February 06
Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯)
Потребител N: 1155



Цитат(SepulTeraHead @ Aug 15 2007, 12:47 PM) *
V kva dyrjava be kaput nihilisti4en?! A vyv franciq kakvo stana, kato paliha koli, a? Nekoi francuzin da e kazal "v kva dyrjava jiveem, basi". Tva syvsem mejdu drugoto.

Problemyt s cigynite 6te stava vse po seriozen i ni6to ne se pravi za nego. Ne znam kvo tolko piskate 4e se integrirat. Smisyl gadni rasisti ste si i tva e. Eto primerno sega se namiram v STOLICATA NA VSELENATA Kavarna, kydeto si4ki ste vijdali za kakvo stava vypros. Conko si im e postroil super mahala, mirni i krotki sa, rabotqt si navsqkyde. I si4ko e OK. Az tva iskam da stane. A ne napalm.

edit: i sorry, ama v stolicata na kosmosa nqma kirilica

Ти изобщо във Франция не си наясно какво е станало, бедна информация - трай си!

Щом казваш, че е проблем, защо казваш , че 'пискаме', противоречиш си, а и ние 'пискаме', затова че НЕ се интегрират и не искат!

В Каварна са им опряли пистолета в гъзъ и хората работят и изкарват пари, някой им е показал, че има логика в това! Отново - Цонко bowdown.gif

ЕДИТ: Тая маймуница има на хиляда места където да я оправиш, трябва само сив разтвор... и той ще ти свърши работа!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SteelDragon
коментар Aug 15 2007, 01:18 PM
Коментар #20


Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 155
Регистриран: 24-July 06
Град: София
Потребител N: 1474



Моята картинка изразяваше метода - Кръстоносен поход, а не средството - мечове и щитове. Напалма също е средство, което може да се използва от кръстоносците, тий като въпросните винаги са използвали най-модерните военно-технически открития. Напалма бтв е твърде неефективен защото мангалите са мангали, ако знаете какво значи думата мангал, издържат на висока температура и радиация, химически и биологични оръжия. Затова оръжия с физическо поражение.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nikola Bathory
коментар Aug 15 2007, 01:47 PM
Коментар #21


Прогресиращ
****

Група: Потребители
Коментари: 955
Регистриран: 12-June 04
Потребител N: 516



Само не забравай факта, че кръстоносците са просто банда крадци, които искат да плячкосат всичко по пътя си, нищо повече. whistle.gif


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 15 2007, 01:50 PM
Коментар #22


King of Loss
*****

Група: Потребители
Коментари: 1374
Регистриран: 11-February 06
Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯)
Потребител N: 1155



^ По пътя си, или в края на пътя си?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SteelDragon
коментар Aug 15 2007, 01:53 PM
Коментар #23


Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 155
Регистриран: 24-July 06
Град: София
Потребител N: 1474



Щом така смятате, няма кво да ви убеждавам.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nikola Bathory
коментар Aug 15 2007, 01:54 PM
Коментар #24


Прогресиращ
****

Група: Потребители
Коментари: 955
Регистриран: 12-June 04
Потребител N: 516



Цитат(Virgin_Steel @ Aug 15 2007, 02:50 PM) *
^ По пътя си, или в края на пътя си ?

и по пътя, и в края му /където и да се окаже този край/.


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 15 2007, 03:14 PM
Коментар #25


King of Loss
*****

Група: Потребители
Коментари: 1374
Регистриран: 11-February 06
Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯)
Потребител N: 1155



Прочетете петицията и ако мислите по този начин просто я подкрепете !

http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rodd1ck
коментар Aug 15 2007, 03:21 PM
Коментар #26


Метъл
*****

Група: Потребители
Коментари: 1117
Регистриран: 11-September 05
Потребител N: 931



В малките градове е много зле. Излизаш някъде на по бира, в заведенията - мангали, в дискотеката - мангали. Някои дори доста скъпо облечени, доста занимаващи се с изнасяне на момичета. Те не искат да се интегрират. А колкото и свестни да познавам от тях.. циганинът си е циганин и винаги трябва да си имаш едно наум.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 15 2007, 03:23 PM
Коментар #27


King of Loss
*****

Група: Потребители
Коментари: 1374
Регистриран: 11-February 06
Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯)
Потребител N: 1155



Да, затова продължавам да твърдя, че предразсъдаците към циганите, НЕ са разсизъм !!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TerminalFrost
коментар Aug 15 2007, 03:55 PM
Коментар #28


Метъл
*****

Група: Потребители
Коментари: 1106
Регистриран: 28-April 06
Потребител N: 1315



Мамицата им копанарска, толкова са противни. Ето това им трябва на тях - Action T4. Винаги съм недоумявал как може мързеливите циганя да имат повече права от нормалните хора. Откъде накъде полицията може да бие всеки друг, но не и циганин? Откъде-накъде ще позволяват на мангала Цветелин Кънчев да се появява по медиите? След като не може да има интеграция, копанарите трябва да бъдат поставени на място със сила, а не да им се наливат пари от 1000 фондации, включително и от Отворено Общество на Сорос.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
traektoriq
коментар Aug 15 2007, 04:10 PM
Коментар #29


Hero Of Sand
****

Група: Потребители
Коментари: 760
Регистриран: 20-June 07
Град: у нас
Потребител N: 2153



Цветелин Кънчев не е циганин между другото. И тук идва един интересен въпрос, как може човек лежал в затвора (не помня за какво) да бъде в парламента.


--------------------
Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Killers
коментар Aug 15 2007, 04:11 PM
Коментар #30


Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 107
Регистриран: 13-June 07
Потребител N: 2136



Цитат(Virgin_Steel @ Aug 15 2007, 04:23 PM) *
Да, затова продължавам да твърдя, че предразсъдаците към циганите, НЕ са разсизъм !!!

как бе те са толкова добри хора ти па Расисt такъф rolleyes.gif


ония (ега умре) Първанов беше казал: Какво искате от бедното ромско население?

я си еби майката бе турска подлого suicide.gif

traekotriq:не е само тфа а Ахмед Доган, човека който е уличен като инициатор на атентата в Буново където умират майки и деца ша ни управлява и нещастника първанов ша му дава орден Стара Планина а?


--------------------







Go to the top of the page
 
+Quote Post

22 страници V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

 



Олекотена версия Час: 18th April 2024 - 12:14 PM