pa®tci
Aug 15 2007, 07:11 AM
Цитат(НетИнфо 15.08.2007)
Отново ромски размирици в столичния квартал "Красна поляна"
Въоръжени с колове трошиха автомобили
Роми предизвикаха инциденти в столичния квартал "Красна поляна" във вторник вечерта. Масов бой с участието на роми в квартала имаше и предната нощ.
БГНЕС съобщи, че около 21,30 ч. големи групи роми са започнали да се събират до виетнамските общежития в квартала. Ромите са били въоръжени с прътове и хвърляли камъни.
Сблъсъци е имало на няколко места в квартала. Най-сериозно е било положението пред бл.7.
Група от около 150 роми с брадви и прътове е преследвала три коли, в които се предполага, че е имало скинари.
Около 22 ч за първи път възникнал проблем за движението на трамваи по линиите 6 и 10, каза зам.-кметът на София Велизар Стоилов, цитиран от БТА.
По-късно управителят на "Столичен - електротранспорт" Йордан Василев уточни, че в 22,20 ч по полицейско разпореждане е било отклонено движението на трамвайна линия 10 към кв. Захарна фабрика. Заради вълненията в района на бул. "Ал. Стамболийски" е имало забавяне и на движението на трамвайна линия номер 8.
Полиция е отцепила района на бул. Александър Стамболийски и околните улици в квартала. Свидетели разказват за пострадали автомобили по време
на вълненията, отбелязва БТА.
Репортер на БНР съобщи от мястото, че няколкостотин роми, въоръжени с всякакви твърди предмети и колове са скандирали "Смърт на българите" и са чупили автомобили и прозорци в района на виетнамските общежития. По-късно те се насочили към сградата на 28-о училище.
Според БГНЕС кварталът е блокиран от всички страни от силите на реда, за да няма разрастване на напрежението. Малко преди 23.00 ч. ситуацията в квартала се е нормализирала. На място са изпратени и сили на жандармерията.
На мястото на инцидента са зам.-министърът на вътрешните работи Камен Пенков, ръководството на полицията, столичният кмет Бойко Борисов, лидерът на Евророма Цветелин Кънчев.
По първоначална информация в инцидента са участвали и скинари, но зам.-министър Камен Пенков заяви, че за размириците са отговорни местни ромски банди, които създават напрежение и отрече в квартала да е имало скинари.
В интервю за БНР малко след полунощ Камен Пенков каза, че ситуацията е овладяна.
Късно снощи четирима души пострадаха при сбиване в кафене недалеч от виетнамските общежития. По последна информация четиримата пострадали са били клиенти на кафенето и са били с бръснати глави, но не са били скинари, отбелязва БГНЕС. Те били нападнати от около 150 роми, които са ги взели за скинари.
Ден преди това при сбиване между скинари и роми в квартала са били пребити трима роми, от които един е в тежко състояние.
Мама ви мръсна мангалска! Нема ли некой да мине да ги поръси с наплмец или леко антракс да уврите, шибана утайка
traektoriq
Aug 15 2007, 07:17 AM
Правят се понеже им е малко боя.
Е за това уважавам Бай Тошо. Берковица в гетото, това е. А не да им строим мезонети да си вкарват конете.
Имат ебаси и привилегиите в тази държава. Като се почне от факта че пътуват гратис в градският транспорт и никой нищо не им казва, та до социалните им помощи, които са в размерите на холяди левове директно от нашия джоб. После и в него бъркат докато си ходиш по улицата да ти вземат каквото е останало. Няма такова гадно племе. И безредици ще правят, нарушени им били правата...
Virgin_Steel
Aug 15 2007, 08:37 AM
Как да ги интегрираме:
Цитат("колега от друг форум")
Живея в Младост.Днес сутринта пред блока се изсипа каруца с цигани.3-ма възрастни и 7-8 деца,не ги броих.Привечер изчезнаха.Вижте как изглеждаше след тях пейзажа.Първата е сутринта,втората е вечерта.
http://img521.imageshack.us/img521/149/telefonpics096nw8.jpghttp://img521.imageshack.us/img521/5927/dsc00028gh0.jpgВИНОВНИЦИ: Всички, които подтикват циганите да гласуват за тях и после правят какво ли не за интеграцията им, за да може пак да гласуват.
ВЪЗМОЖНОСТИ: Границите са отворени, да се разхвърлят из Еуропата, но това няма да стане тук те са сплотени и навсякъде са нещо повече от българите, движат се на тумби, ако стане въргал се събират по-бързо от най-елитните бойни групировки , само в България има повече облекчаващи закони и компромиси за мангалите отколкото има закони за българина!!! (това е факт)
РЕШЕНИЕТО Е САМО ЕДНО:
ЦЪК !
Wolfheart
Aug 15 2007, 08:47 AM
Цитат(Virgin_Steel @ Aug 15 2007, 09:37 AM)

РЕШЕНИЕТО Е САМО ЕДНО:
ЦЪК !Хубаво е като решение, само по-трудното е да се намери някой да го приложи. Всъщност не е трудно да се приготви от налични средства, но нали нашите скинари имат мозък, колкото на личинки и едва ли ще се сетят.
А с тази интеграция нищо няма да стане. Колкото повече ги интегрираме, толкова повече почват да си позволяват и да си вдигат критериите за права.
Всъщност най-хуманното решение е да ги упоят, след което да ги натоварят на един кораб и да ги разтоварят на безлюден осторв, сами да се оправят. Там няма да има от кого да искат помощи и ще свикнат сами да се оправят
Dragontear
Aug 15 2007, 08:55 AM
Вчера беше страшно ... живея точно на Стамболийски до Красна поляна и се прибирах от там към 11-12 часа.. чудих се каква е тая тарапана и си помислих че пак е станал някакъв бой.. но като видях Жандрамерията ми стана ясно че е по-сериозно....
Впрочем оня ден пак се прибирах от там по това време и видях група от около 50 мангала да ходят по улицата ... а после по надолу едно от заведенията бе6е почупено и там имаше линейкли и патрулки....Едва вчера от новините разбрах че въпросните роми са връхлетяли някакви момчета и момичета който седят в кафето. Нищо чудно от там да е тръгнало всичко. Аз лично не видях никакви скинари . В Красна поляна не съм виждал скинари вече от близо 10 години.
А трябва
Няма вечер когато да се прибирам от там и да са се събрали мангусти на групички и да се правят на интересни на които минава.
Онази вечер явно някой е предприел мерки и резултата е следния... събират се на по 130 човека защото така са по силни
Друг случай. Преди близо седмица на спирката на 11 и 83 в Красна Поляна . Групичка от около 20-30 "добре сложени момечета" поразчистиха някаква друга групичка мангали която пак се беше събрала и се заждаше. 20 минути по-късно на тази спирка имаше още към 30 мангала .. които баха нахъсани да се бият. Единя дори демонстративно показваше какъв пистолет е купил баща му. Най забавното в тази история е че патрулката седеше точно от другата страна на тротоара до стоянката на такситата. Просто нямам думи
Очаквайте подробности
Nikola Bathory
Aug 15 2007, 09:12 AM
Цитат(Dragontear @ Aug 15 2007, 09:55 AM)

Вчера беше страшно ... живея точно на Стамболийски до Красна поляна
лол живееш на супер място!
Killers
Aug 15 2007, 09:46 AM
Нещо страшно са тия мангали гадни откъде се пръкват незнам ама имам чувството че на ден виждам повече мангали и мангали дето твърдят че са турци а са си чисти цигани отколкото Българи .
Най-гадното е че вече се чувстват някак си като нас как да кажа със самочувствие са ебат българки което е най-жалкото Оня ден на спирката гледам некфо хубаво момиче бяло и се мляска с некъф черен шибан гнусен цуганин и си точат лигите деба и курвата смотана
и такива заговарят заглеждат се по българки абе майкати деба циганска седи си у катуните там и си еби гнусните ти циганки
имах един колега Турчин от тия турци смесени със цигани дет са (гадост и зараза) и жена му си е чиста циганка и минават от време на време българки а то българките от 5, 3 са хубави и го гледам тоя точи лиги и аз викам щи изпаднат очите бе кфо гледаш толко и той: Много искам да еба българки много са яки и ме гледа с мазната си циганска физиономия аз му викам ти ли бе: коя ша си легне с тебе бе един път у месеца по не къпеш ли се виж че вониш и ония ми вкара некъф кървав поглед и оттогава не ми говори и по-добре не съм се затърчал
ся в Красна поляна там на спирката при даскалото една приятелка ми каза как двама роми пребили некфо момче и изпаднало в безсъзнание щото го питали колко е часа и той им казал незнам и те е така за спорта го очистили

там е нещо страшно некфи банди групировки ебало си е майката
Лошото е че се интегрират и незнам кфи данни бех чел некъде че ша станат повече от нас 2030 г.
Цитат
Най забавното в тази история е че патрулката седеше точно от другата страна на тротоара до стоянката на такситата. Просто нямам думи
тфа не е ли за една друга тема
Blashyrkh
Aug 15 2007, 10:09 AM

мама им деба...
usmif
Aug 15 2007, 10:11 AM
Е, айде да не е точно това България... ако може
Virgin_Steel
Aug 15 2007, 10:15 AM
Цитат(Killers @ Aug 15 2007, 10:46 AM)

ся в Красна поляна там на спирката при даскалото една приятелка ми каза как двама роми пребили некфо момче и изпаднало в безсъзнание щото го питали колко е часа и той им казал незнам и те е така за спорта го очистили

там е нещо страшно некфи банди групировки ебало си е майката
Лошото е че се интегрират и незнам кфи данни бех чел некъде че ша станат повече от нас 2030 г.
Грешни са ти смятанията, с тоя прираст е дадено да сме 9-10 млн - поне 5 млн цигани + турци до 2017!!!
А куките нищо не правят, защото и тях ги е страх от циганите, защото са по-малко, защото ако се направи въоражена акция срещу тях ония мангалите ще почнат да свидетелстват един за друг, че полицаите са ги нападнали без причина на основа разсизъм!!!
scion_of_storm
Aug 15 2007, 10:15 AM
Raze them... ;>
мамка им даеа...
SteelDragon
Aug 15 2007, 10:56 AM
Aaaa напалма е твърде хуманно решение. Трабва ни ето това ->
Killers
Aug 15 2007, 11:07 AM
да бе тия в такъв случай могат да земат превез
Нейпалма си е Нейпалм
Ol' Skull
Aug 15 2007, 11:10 AM
Нека отбележим и призрачното присъствие на ушева, която бие стари жени и пезпомощни хипари, но когато трябва да се върши истинска работа се обръща и дава гъза. Всяка един от тия своличи, майка им да еба, трябваше да напълни столичните арести, трябваше да ги натъпчат дотолкова, че да нямат място да си изкарат рязаните пишки, а за последния да изцедят място с шутове, никой обаче дори не повдигнат подобен въпрос, било то репортери, кметове, уши и темподобни утрепки, всички бяха доволни "че ромите се разотивали по домовете си" и незнам си ко.
InsArtTure
Aug 15 2007, 11:21 AM
Етническите конфликти продължават да са най-страшният проблем на човечеството.
Аз лично много се страхувам за близките си. Толкова по темата.
SharondenAdel
Aug 15 2007, 11:24 AM
Представете си в каква държава живеем... че дори за всичко това няма наказание.. и ще видите как пак ще се повтори след време...
SepulTeraHead
Aug 15 2007, 11:47 AM
V kva dyrjava be kaput nihilisti4en?! A vyv franciq kakvo stana, kato paliha koli, a? Nekoi francuzin da e kazal "v kva dyrjava jiveem, basi". Tva syvsem mejdu drugoto.
Problemyt s cigynite 6te stava vse po seriozen i ni6to ne se pravi za nego. Ne znam kvo tolko piskate 4e se integrirat. Smisyl gadni rasisti ste si i tva e. Eto primerno sega se namiram v STOLICATA NA VSELENATA Kavarna, kydeto si4ki ste vijdali za kakvo stava vypros. Conko si im e postroil super mahala, mirni i krotki sa, rabotqt si navsqkyde. I si4ko e OK. Az tva iskam da stane. A ne napalm.
edit: i sorry, ama v stolicata na kosmosa nqma kirilica
Nikola Bathory
Aug 15 2007, 12:00 PM
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 15 2007, 12:47 PM)

Smisyl gadni rasisti ste si i tva e.
Az tva iskam da stane. A ne napalm.
Да, расизъм руулз лол лол лолз
Аз пък не искам! А напалма е за аматьори. Умните хора са измислили работата - Аушвиц, Треблинка. Такива готини местенца
Virgin_Steel
Aug 15 2007, 12:13 PM
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 15 2007, 12:47 PM)

V kva dyrjava be kaput nihilisti4en?! A vyv franciq kakvo stana, kato paliha koli, a? Nekoi francuzin da e kazal "v kva dyrjava jiveem, basi". Tva syvsem mejdu drugoto.
Problemyt s cigynite 6te stava vse po seriozen i ni6to ne se pravi za nego. Ne znam kvo tolko piskate 4e se integrirat. Smisyl gadni rasisti ste si i tva e. Eto primerno sega se namiram v STOLICATA NA VSELENATA Kavarna, kydeto si4ki ste vijdali za kakvo stava vypros. Conko si im e postroil super mahala, mirni i krotki sa, rabotqt si navsqkyde. I si4ko e OK. Az tva iskam da stane. A ne napalm.
edit: i sorry, ama v stolicata na kosmosa nqma kirilica
Ти изобщо във Франция не си наясно какво е станало, бедна информация - трай си!
Щом казваш, че е проблем, защо казваш , че 'пискаме', противоречиш си, а и ние 'пискаме', затова че
НЕ се интегрират и не искат!
В Каварна са им опряли пистолета в гъзъ и хората работят и изкарват пари, някой им е показал, че има логика в това! Отново - Цонко
ЕДИТ: Тая маймуница има на хиляда места където да я оправиш, трябва само сив разтвор... и той ще ти свърши работа!
SteelDragon
Aug 15 2007, 01:18 PM
Моята картинка изразяваше метода - Кръстоносен поход, а не средството - мечове и щитове. Напалма също е средство, което може да се използва от кръстоносците, тий като въпросните винаги са използвали най-модерните военно-технически открития. Напалма бтв е твърде неефективен защото мангалите са мангали, ако знаете какво значи думата мангал, издържат на висока температура и радиация, химически и биологични оръжия. Затова оръжия с физическо поражение.
Nikola Bathory
Aug 15 2007, 01:47 PM
Само не забравай факта, че кръстоносците са просто банда крадци, които искат да плячкосат всичко по пътя си, нищо повече.
Virgin_Steel
Aug 15 2007, 01:50 PM
^ По пътя си, или в края на пътя си?
SteelDragon
Aug 15 2007, 01:53 PM
Щом така смятате, няма кво да ви убеждавам.
Nikola Bathory
Aug 15 2007, 01:54 PM
Цитат(Virgin_Steel @ Aug 15 2007, 02:50 PM)

^ По пътя си, или в края на пътя си ?
и по пътя, и в края му /където и да се окаже този край/.
Virgin_Steel
Aug 15 2007, 03:14 PM
Прочетете петицията и ако мислите по този начин просто я подкрепете !
http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html
Rodd1ck
Aug 15 2007, 03:21 PM
В малките градове е много зле. Излизаш някъде на по бира, в заведенията - мангали, в дискотеката - мангали. Някои дори доста скъпо облечени, доста занимаващи се с изнасяне на момичета. Те не искат да се интегрират. А колкото и свестни да познавам от тях.. циганинът си е циганин и винаги трябва да си имаш едно наум.
Virgin_Steel
Aug 15 2007, 03:23 PM
Да, затова продължавам да твърдя, че предразсъдаците към циганите, НЕ са разсизъм !!!
TerminalFrost
Aug 15 2007, 03:55 PM
Мамицата им копанарска, толкова са противни. Ето това им трябва на тях -
Action T4. Винаги съм недоумявал как може мързеливите циганя да имат повече права от нормалните хора. Откъде накъде полицията може да бие всеки друг, но не и циганин? Откъде-накъде ще позволяват на мангала
Цветелин Кънчев да се появява по медиите? След като не може да има интеграция, копанарите трябва да бъдат поставени на място със сила, а не да им се наливат пари от 1000 фондации, включително и от Отворено Общество на Сорос.
traektoriq
Aug 15 2007, 04:10 PM
Цветелин Кънчев не е циганин между другото. И тук идва един интересен въпрос, как може човек лежал в затвора (не помня за какво) да бъде в парламента.
Killers
Aug 15 2007, 04:11 PM
Цитат(Virgin_Steel @ Aug 15 2007, 04:23 PM)

Да, затова продължавам да твърдя, че предразсъдаците към циганите, НЕ са разсизъм !!!
как бе те са толкова добри хора ти па Расисt такъф
ония (ега умре) Първанов беше казал: Какво искате от бедното ромско население?
я си еби майката бе турска подлого
traekotriq:не е само тфа а Ахмед Доган, човека който е уличен като инициатор на атентата в Буново където умират майки и деца ша ни управлява и нещастника първанов ша му дава орден Стара Планина а?
Black_Shadow
Aug 15 2007, 06:05 PM
Всички цигани са си един дол дрени... някои могат да твърдят че имало и добри цигани ама нали са си цигани,начи са си едни лайна....
Ако някой от тези шибани,мазни същества ми потроши колата,смятайте,че ще платя на някого ама да убие поне 3-4 мангала мазни....
Дее*а.... Не мога да ги понасям,смао като ги видя и се разтрепервам от злоба....
То не са хора му Уруди.,нещастни лайна.... Природни недоразумения....
Кат им се яде бой на тея мастии

дай и ние ще ги трепем бе... купуваме си едни бухалки и да излизаме на улицата да се трепем.....
Мамицата им е*авам мазна,вунлива,черна,смотана....
Може да ги направим всички мангали роби на българите.... Примерно върви си някой българин по улицата и вижда свободноразхождащ се циганин и да може да прави каквото иска с него... Българите да сме господари на циганите... Аз лично си бих взел циганин за да го язда и да го бия с камшик като се ядосам... Мисля да си взема и един да ми чисти тоалетната и още много мизерии с тях

!
МОЖЕ да си изпрося БАН с това мнение,но поне казах каквото мисля...
stage
Aug 15 2007, 06:11 PM
Бан едва ли... но показваш своето малоумие достойно!
Killers
Aug 15 2007, 06:20 PM
е сега гледах новините по Нова и некъф мангал с мотика вика къде видя българин там ша го оставя евала на пичовете от Красна Поляна дет се събират против тая сган
тая вечер ша се виждам с едни френдове ша се поразходиме малко

а на Цветелин Кънчев ега измре целата му рода майка му дееба българин ша защитава циганите ега се скашка
TerminalFrost
Aug 15 2007, 06:39 PM
Абе, хора, никой не се събира, никой не е бил копанарите. Предстоят избори, всичко това са мангалски предизборни машинации. Мангала има мозък като аспирин - едната половина служи да се ожени за братовчедка си, другата - да бъде получовек, за да получава помощи. Не е ли ясно колко е лесно да накараш един безпътен и неграмотен катун да извади колове и вили и да се бие???
Aglarana
Aug 15 2007, 10:09 PM
Цитат(traektoriq @ Aug 15 2007, 05:10 PM)

Цветелин Кънчев не е циганин между другото. И тук идва един интересен въпрос, как може човек лежал в затвора (не помня за какво) да бъде в парламента.
Този е бил осиновен и отгледан от циганско семейство.
И един друг случай... на К.Величков. Возя си се в 11 рейс и някакви цигани почнаха да хвърлят дървета (бяха си бая големички) по рейса. За малко да счупят предното стъкло, а малко по-надолу една пътрулка си седи и нищо не прави.
Morticia Dickinson
Aug 15 2007, 10:21 PM
Цитат(Aglarana @ Aug 15 2007, 11:09 PM)

И един друг случай... на К.Величков. Возя си се в 11 рейс и някакви цигани почнаха да хвърлят дървета (бяха си бая големички) по рейса. За малко да счупят предното стъкло, а малко по-надолу една пътрулка си седи и нищо не прави.

И аз бях свидетелка на подобна случка..вървя си по К.Величков и гледам на отсрещният тротоар малки циганета мятат пиратки на улицата....в 5 следобяд...коли минават,рейсове.....не ми се мисли,ако някой му гръмне пиратката под колата какво ще е последствието,ако се стресне може до катастрофа да се стигне.
Beerzebub
Aug 15 2007, 11:08 PM
Само аз ли чух изказвания, относно зачестили напоследък случаи на пребити цигани включая малки деца, бременни жени и възрастни? Защо всички сякаш нарочно подминават подобни съобщения? Затова пък случаи с пострадали българи добиват колосален отзвук. Защо в пресата се наблюдава абсолютно същото явление (което съвсем не е от вчера или миналата седмица)? Някой от вас някога задавал ли сие този шибан въпрос? Не, нали. Че и защо... Къде-къде по-лесно е да мразиш някакво си малцинство там и да го обвиняваш за всички подблеми, комплекси и едва ли не лични несгоди. Защото точно това се наблюдава в момента. Ще го кажа за пореден път: Съгласен съм, че циганите СА проблем, но опредлено не смятам, че той е чак толкова голям, колкото се опитват да го изкарат определени кръгове. Положението с тях излиза от контрол поради факта, че вече години наред е усърдно избягван от държавата и май единственото внимание се свежда до дискриминационни нападки, в случаи като този. По дяволите шибаната сграда, дето се срути, на оживена улица, на пъпа на европейската ни столица, преди време, май беше по-малка сензация от случващото се в момента!!
И престанете с тия глупости за нецивилизованите мангусти. Били мръсни, носели зарази... Давали им безплатни къщи, които те унищожавали. Непростимо! Античовешко!! ХАХА!! Нямате представа на какви места съм попадал, покрай работата си. И все обитавани от белички българи, носители на цивилизацията и кулурата, някои са БЕЗПЛАТНИ общински жилища. То не са скъсани канализационни тръби и буквално разпилени лайна по мазетата, разнебитени апартаменти, то не е чудо.
Българите били дискриминирани... Ае стига тъпанарщини, бе!! Да се родиш циганин е чиста проба доживотна присъда. Просто нямаш шанс за абсолютно нищо. Аз лично далеч предпочитам да съм беличко българче, макар и с "ощетени права".
ПП. Съгласен съм напълно със Sep.
Virgin_Steel
Aug 15 2007, 11:15 PM
^ поне едно нещо верно да беше казал
cunt
Aug 16 2007, 07:46 AM
Word, Beerzebub!
SepulTeraHead
Aug 16 2007, 07:48 AM
Цитат(Virgin_Steel @ Aug 15 2007, 01:13 PM)

В Каварна са им опряли пистолета в гъзъ и хората работят и изкарват пари, някой им е показал, че има логика в това! Отново - Цонко

С колегите ми всъщност правихме репортаж точна за това вчера. Говорихме с ЙМартин едисикойси, известен като "ромския кмет" и "дясната ръка на цонко". Разказа интересни неща, които ще ги има в списание ТЯ в вследващия брой. Не с епраи, знам, че си го купуваш

Човека така и не намери отговор на зададения му 10 пъти въпрос "добре бе, защо навсякъде другаде са изроди"...
Blashyrkh
Aug 16 2007, 08:19 AM
Цитат(Beerzebub @ Aug 16 2007, 12:08 AM)

И престанете с тия глупости за нецивилизованите мангусти. Били мръсни, носели зарази... Давали им безплатни къщи, които те унищожавали. Непростимо! Античовешко!! ХАХА!! Нямате представа на какви места съм попадал, покрай работата си. И все обитавани от белички българи, носители на цивилизацията и кулурата, някои са БЕЗПЛАТНИ общински жилища. То не са скъсани канализационни тръби и буквално разпилени лайна по мазетата, разнебитени апартаменти, то не е чудо.
По повод на това преди година с един приятел спорехме дали на думата "циганин" се придава повече речниковото и зачение на етноним или това на културоним. Чесно казано, аз смятам че в доста случай е второто, но колкото и изтъркано да звучи просто трябва да видим пропорцийте на българи и етнически цигани във "културонима" циганин.
баси кво написах....
Danny47
Aug 16 2007, 12:12 PM
Аз знам, че е правилно да им се казва цигани, а не роми, защото ром е думата за циганин на ЦИГАНСКИ!

Иначе на въпросните "хора" от подобни събития им казвам просто шибани мангали!

Те никога няма да се интегрират... може би 1, 2 поколения след тях, но пак ме съмнява. Аз ще взема да гласувам за Волен!
DAEMONAXIA
Aug 16 2007, 03:06 PM
Пълен абсурд...No Comment

Откога станахма расистка държава....ние към другите и те към нас...това е...нямам думи.
Съгласна съм с Beerzebub...Да ромите са проблем,но това ли е начина да се оправяме с проблемите..с насилие
ами немисля че това е начина.Насилието поражда единствено и само насилие..
Virgin_Steel
Aug 16 2007, 04:14 PM
^ Що не хванеш да им го проповядваш на тях?
Такива като вас живеете в ПРАВИЛНИЯ свят където 8 милиона са яко заблудени!
azoteccccc
Aug 16 2007, 04:33 PM
що не се избият вс пънкари,скинари,цигани,турци,арменци,българи та да останат само...хъм...2-3 човека в тая държава
Virgin_Steel
Aug 16 2007, 04:37 PM
Сигурно защото те превъзхождат по нещо?

Още по темата:
http://www.dnes.bg/article.php?id=40029 - Държавата я е страх от етническо напрежение
http://www.dnes.bg/article.php?id=39991 - Циганската вендета заради вербуван да пласира дрога ром
Леко по-леко пак почват да ни изкарват нас агресорите !!!
Blashyrkh
Aug 16 2007, 04:46 PM
Баси тоя гейзер мръсен Кънчев ако не прехвърли вината на скинари или пласьори няма как да е!! Как ли пък не.
ManOwaRadO
Aug 16 2007, 05:58 PM
Най-якото е, че жандармерията като е дошла просто си е седяла и е гледала докато покрай нея вилнеят тълпи от въоръжени мангали. Представям си какво ще стане ако група българи направи такова нещо - веднага ще дойде полицията, ще им сложат белезниците, ще ги спукат от бой в районното, съд, глоби, затвор... Но мангалите имат правото и да трошат и бият масово съвсем безнаказано.
Отношението на държавата към населението (имам предвид само човешкото население) е най-откровен тероризъм. Няма по-абсурдна държава! Да видим българинът още колко ще търпи, така както изглежда сякаш ще е безкрайно...
scion_of_storm
Aug 16 2007, 06:03 PM
Каквото и да говорите, адаша е прав. Даже почвам да се плаша как с него мислим по един и същ начин в доста от случаите

Но изпитвам неприязън към циганите. Което е нормално, предвид повечето неща, които съм виждал/чувал през досегашния си живот. Има го и влиянието на медиите, което е преувеличено понякога, но фактите са си факти. Но пък като си спомня как един идиот от стария ми клас щеше да утрепе един циганин като го набута в една кофа и тръгна да я пали, се отвращавам и от ответната реакция.
Цигани идиоти и разрушители бол, да. Но дали и известна част от нас, българите, не сме такива?
Take a look around.
stage
Aug 16 2007, 06:05 PM
Take a look in the mirror.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.