Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мангустите нещо се правят на интересни
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
pa®tci
Цитат(НетИнфо 15.08.2007)
Отново ромски размирици в столичния квартал "Красна поляна"

Въоръжени с колове трошиха автомобили

Роми предизвикаха инциденти в столичния квартал "Красна поляна" във вторник вечерта. Масов бой с участието на роми в квартала имаше и предната нощ.

БГНЕС съобщи, че около 21,30 ч. големи групи роми са започнали да се събират до виетнамските общежития в квартала. Ромите са били въоръжени с прътове и хвърляли камъни.

Сблъсъци е имало на няколко места в квартала. Най-сериозно е било положението пред бл.7.

Група от около 150 роми с брадви и прътове е преследвала три коли, в които се предполага, че е имало скинари.

Около 22 ч за първи път възникнал проблем за движението на трамваи по линиите 6 и 10, каза зам.-кметът на София Велизар Стоилов, цитиран от БТА.

По-късно управителят на "Столичен - електротранспорт" Йордан Василев уточни, че в 22,20 ч по полицейско разпореждане е било отклонено движението на трамвайна линия 10 към кв. Захарна фабрика. Заради вълненията в района на бул. "Ал. Стамболийски" е имало забавяне и на движението на трамвайна линия номер 8.

Полиция е отцепила района на бул. Александър Стамболийски и околните улици в квартала. Свидетели разказват за пострадали автомобили по време
на вълненията, отбелязва БТА.

Репортер на БНР съобщи от мястото, че няколкостотин роми, въоръжени с всякакви твърди предмети и колове са скандирали "Смърт на българите" и са чупили автомобили и прозорци в района на виетнамските общежития. По-късно те се насочили към сградата на 28-о училище.

Според БГНЕС кварталът е блокиран от всички страни от силите на реда, за да няма разрастване на напрежението. Малко преди 23.00 ч. ситуацията в квартала се е нормализирала. На място са изпратени и сили на жандармерията.

На мястото на инцидента са зам.-министърът на вътрешните работи Камен Пенков, ръководството на полицията, столичният кмет Бойко Борисов, лидерът на Евророма Цветелин Кънчев.

По първоначална информация в инцидента са участвали и скинари, но зам.-министър Камен Пенков заяви, че за размириците са отговорни местни ромски банди, които създават напрежение и отрече в квартала да е имало скинари.

В интервю за БНР малко след полунощ Камен Пенков каза, че ситуацията е овладяна.

Късно снощи четирима души пострадаха при сбиване в кафене недалеч от виетнамските общежития. По последна информация четиримата пострадали са били клиенти на кафенето и са били с бръснати глави, но не са били скинари, отбелязва БГНЕС. Те били нападнати от около 150 роми, които са ги взели за скинари.

Ден преди това при сбиване между скинари и роми в квартала са били пребити трима роми, от които един е в тежко състояние.

Мама ви мръсна мангалска! Нема ли некой да мине да ги поръси с наплмец или леко антракс да уврите, шибана утайка mad.gif mad.gif
traektoriq
Правят се понеже им е малко боя.
Е за това уважавам Бай Тошо. Берковица в гетото, това е. А не да им строим мезонети да си вкарват конете. censored2.gif
Имат ебаси и привилегиите в тази държава. Като се почне от факта че пътуват гратис в градският транспорт и никой нищо не им казва, та до социалните им помощи, които са в размерите на холяди левове директно от нашия джоб. После и в него бъркат докато си ходиш по улицата да ти вземат каквото е останало. Няма такова гадно племе. И безредици ще правят, нарушени им били правата... censored2.gif
Virgin_Steel
Как да ги интегрираме:

Цитат("колега от друг форум")
Живея в Младост.Днес сутринта пред блока се изсипа каруца с цигани.3-ма възрастни и 7-8 деца,не ги броих.Привечер изчезнаха.Вижте как изглеждаше след тях пейзажа.Първата е сутринта,втората е вечерта.
http://img521.imageshack.us/img521/149/telefonpics096nw8.jpg

http://img521.imageshack.us/img521/5927/dsc00028gh0.jpg

ВИНОВНИЦИ: Всички, които подтикват циганите да гласуват за тях и после правят какво ли не за интеграцията им, за да може пак да гласуват.

ВЪЗМОЖНОСТИ: Границите са отворени, да се разхвърлят из Еуропата, но това няма да стане тук те са сплотени и навсякъде са нещо повече от българите, движат се на тумби, ако стане въргал се събират по-бързо от най-елитните бойни групировки , само в България има повече облекчаващи закони и компромиси за мангалите отколкото има закони за българина!!! (това е факт)

РЕШЕНИЕТО Е САМО ЕДНО: ЦЪК !
Wolfheart
Цитат(Virgin_Steel @ Aug 15 2007, 09:37 AM) *
РЕШЕНИЕТО Е САМО ЕДНО: ЦЪК !

Хубаво е като решение, само по-трудното е да се намери някой да го приложи. Всъщност не е трудно да се приготви от налични средства, но нали нашите скинари имат мозък, колкото на личинки и едва ли ще се сетят.

А с тази интеграция нищо няма да стане. Колкото повече ги интегрираме, толкова повече почват да си позволяват и да си вдигат критериите за права.

Всъщност най-хуманното решение е да ги упоят, след което да ги натоварят на един кораб и да ги разтоварят на безлюден осторв, сами да се оправят. Там няма да има от кого да искат помощи и ще свикнат сами да се оправят smile.gif
Dragontear
Вчера беше страшно ... живея точно на Стамболийски до Красна поляна и се прибирах от там към 11-12 часа.. чудих се каква е тая тарапана и си помислих че пак е станал някакъв бой.. но като видях Жандрамерията ми стана ясно че е по-сериозно....

Впрочем оня ден пак се прибирах от там по това време и видях група от около 50 мангала да ходят по улицата ... а после по надолу едно от заведенията бе6е почупено и там имаше линейкли и патрулки....Едва вчера от новините разбрах че въпросните роми са връхлетяли някакви момчета и момичета който седят в кафето. Нищо чудно от там да е тръгнало всичко. Аз лично не видях никакви скинари . В Красна поляна не съм виждал скинари вече от близо 10 години.

А трябва

Няма вечер когато да се прибирам от там и да са се събрали мангусти на групички и да се правят на интересни на които минава.
Онази вечер явно някой е предприел мерки и резултата е следния... събират се на по 130 човека защото така са по силни

Друг случай. Преди близо седмица на спирката на 11 и 83 в Красна Поляна . Групичка от около 20-30 "добре сложени момечета" поразчистиха някаква друга групичка мангали която пак се беше събрала и се заждаше. 20 минути по-късно на тази спирка имаше още към 30 мангала .. които баха нахъсани да се бият. Единя дори демонстративно показваше какъв пистолет е купил баща му. Най забавното в тази история е че патрулката седеше точно от другата страна на тротоара до стоянката на такситата. Просто нямам думи

Очаквайте подробности rolleyes.gif
Nikola Bathory
Цитат(Dragontear @ Aug 15 2007, 09:55 AM) *
Вчера беше страшно ... живея точно на Стамболийски до Красна поляна

лол живееш на супер място! icon_headbang[1].gif
Killers
Нещо страшно са тия мангали гадни откъде се пръкват незнам ама имам чувството че на ден виждам повече мангали и мангали дето твърдят че са турци а са си чисти цигани отколкото Българи .

Най-гадното е че вече се чувстват някак си като нас как да кажа със самочувствие са ебат българки което е най-жалкото Оня ден на спирката гледам некфо хубаво момиче бяло и се мляска с некъф черен шибан гнусен цуганин и си точат лигите деба и курвата смотана brickwall.gif

и такива заговарят заглеждат се по българки абе майкати деба циганска седи си у катуните там и си еби гнусните ти циганки dry.gif

имах един колега Турчин от тия турци смесени със цигани дет са (гадост и зараза) и жена му си е чиста циганка и минават от време на време българки а то българките от 5, 3 са хубави и го гледам тоя точи лиги и аз викам щи изпаднат очите бе кфо гледаш толко и той: Много искам да еба българки много са яки и ме гледа с мазната си циганска физиономия аз му викам ти ли бе: коя ша си легне с тебе бе един път у месеца по не къпеш ли се виж че вониш и ония ми вкара некъф кървав поглед и оттогава не ми говори и по-добре не съм се затърчал whistle.gif

ся в Красна поляна там на спирката при даскалото една приятелка ми каза как двама роми пребили некфо момче и изпаднало в безсъзнание щото го питали колко е часа и той им казал незнам и те е така за спорта го очистили censored2.gif там е нещо страшно некфи банди групировки ебало си е майката censored2.gif

Лошото е че се интегрират и незнам кфи данни бех чел некъде че ша станат повече от нас 2030 г.

Цитат
Най забавното в тази история е че патрулката седеше точно от другата страна на тротоара до стоянката на такситата. Просто нямам думи

тфа не е ли за една друга тема whistle.gif
Blashyrkh

мама им деба...
usmif
Е, айде да не е точно това България... ако може devil.gif
Virgin_Steel
Цитат(Killers @ Aug 15 2007, 10:46 AM) *
ся в Красна поляна там на спирката при даскалото една приятелка ми каза как двама роми пребили некфо момче и изпаднало в безсъзнание щото го питали колко е часа и той им казал незнам и те е така за спорта го очистили censored2.gif там е нещо страшно некфи банди групировки ебало си е майката censored2.gif

Лошото е че се интегрират и незнам кфи данни бех чел некъде че ша станат повече от нас 2030 г.

Грешни са ти смятанията, с тоя прираст е дадено да сме 9-10 млн - поне 5 млн цигани + турци до 2017!!!

А куките нищо не правят, защото и тях ги е страх от циганите, защото са по-малко, защото ако се направи въоражена акция срещу тях ония мангалите ще почнат да свидетелстват един за друг, че полицаите са ги нападнали без причина на основа разсизъм!!!
scion_of_storm
Raze them... ;>

мамка им даеа...
SteelDragon
Aaaa напалма е твърде хуманно решение. Трабва ни ето това ->
Killers
да бе тия в такъв случай могат да земат превез no.gif

Нейпалма си е Нейпалм rolleyes.gif

Ol' Skull
Нека отбележим и призрачното присъствие на ушева, която бие стари жени и пезпомощни хипари, но когато трябва да се върши истинска работа се обръща и дава гъза. Всяка един от тия своличи, майка им да еба, трябваше да напълни столичните арести, трябваше да ги натъпчат дотолкова, че да нямат място да си изкарат рязаните пишки, а за последния да изцедят място с шутове, никой обаче дори не повдигнат подобен въпрос, било то репортери, кметове, уши и темподобни утрепки, всички бяха доволни "че ромите се разотивали по домовете си" и незнам си ко.
InsArtTure
Етническите конфликти продължават да са най-страшният проблем на човечеството.

Аз лично много се страхувам за близките си. Толкова по темата.
SharondenAdel
Представете си в каква държава живеем... че дори за всичко това няма наказание.. и ще видите как пак ще се повтори след време... pinch.gif
SepulTeraHead
V kva dyrjava be kaput nihilisti4en?! A vyv franciq kakvo stana, kato paliha koli, a? Nekoi francuzin da e kazal "v kva dyrjava jiveem, basi". Tva syvsem mejdu drugoto.

Problemyt s cigynite 6te stava vse po seriozen i ni6to ne se pravi za nego. Ne znam kvo tolko piskate 4e se integrirat. Smisyl gadni rasisti ste si i tva e. Eto primerno sega se namiram v STOLICATA NA VSELENATA Kavarna, kydeto si4ki ste vijdali za kakvo stava vypros. Conko si im e postroil super mahala, mirni i krotki sa, rabotqt si navsqkyde. I si4ko e OK. Az tva iskam da stane. A ne napalm.

edit: i sorry, ama v stolicata na kosmosa nqma kirilica
Nikola Bathory
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 15 2007, 12:47 PM) *
Smisyl gadni rasisti ste si i tva e.
Az tva iskam da stane. A ne napalm.

Да, расизъм руулз лол лол лолз

Аз пък не искам! А напалма е за аматьори. Умните хора са измислили работата - Аушвиц, Треблинка. Такива готини местенца rolleyes.gif
Virgin_Steel
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 15 2007, 12:47 PM) *
V kva dyrjava be kaput nihilisti4en?! A vyv franciq kakvo stana, kato paliha koli, a? Nekoi francuzin da e kazal "v kva dyrjava jiveem, basi". Tva syvsem mejdu drugoto.

Problemyt s cigynite 6te stava vse po seriozen i ni6to ne se pravi za nego. Ne znam kvo tolko piskate 4e se integrirat. Smisyl gadni rasisti ste si i tva e. Eto primerno sega se namiram v STOLICATA NA VSELENATA Kavarna, kydeto si4ki ste vijdali za kakvo stava vypros. Conko si im e postroil super mahala, mirni i krotki sa, rabotqt si navsqkyde. I si4ko e OK. Az tva iskam da stane. A ne napalm.

edit: i sorry, ama v stolicata na kosmosa nqma kirilica

Ти изобщо във Франция не си наясно какво е станало, бедна информация - трай си!

Щом казваш, че е проблем, защо казваш , че 'пискаме', противоречиш си, а и ние 'пискаме', затова че НЕ се интегрират и не искат!

В Каварна са им опряли пистолета в гъзъ и хората работят и изкарват пари, някой им е показал, че има логика в това! Отново - Цонко bowdown.gif

ЕДИТ: Тая маймуница има на хиляда места където да я оправиш, трябва само сив разтвор... и той ще ти свърши работа!
SteelDragon
Моята картинка изразяваше метода - Кръстоносен поход, а не средството - мечове и щитове. Напалма също е средство, което може да се използва от кръстоносците, тий като въпросните винаги са използвали най-модерните военно-технически открития. Напалма бтв е твърде неефективен защото мангалите са мангали, ако знаете какво значи думата мангал, издържат на висока температура и радиация, химически и биологични оръжия. Затова оръжия с физическо поражение.
Nikola Bathory
Само не забравай факта, че кръстоносците са просто банда крадци, които искат да плячкосат всичко по пътя си, нищо повече. whistle.gif
Virgin_Steel
^ По пътя си, или в края на пътя си?
SteelDragon
Щом така смятате, няма кво да ви убеждавам.
Nikola Bathory
Цитат(Virgin_Steel @ Aug 15 2007, 02:50 PM) *
^ По пътя си, или в края на пътя си ?

и по пътя, и в края му /където и да се окаже този край/.
Virgin_Steel
Прочетете петицията и ако мислите по този начин просто я подкрепете !

http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html
Rodd1ck
В малките градове е много зле. Излизаш някъде на по бира, в заведенията - мангали, в дискотеката - мангали. Някои дори доста скъпо облечени, доста занимаващи се с изнасяне на момичета. Те не искат да се интегрират. А колкото и свестни да познавам от тях.. циганинът си е циганин и винаги трябва да си имаш едно наум.
Virgin_Steel
Да, затова продължавам да твърдя, че предразсъдаците към циганите, НЕ са разсизъм !!!
TerminalFrost
Мамицата им копанарска, толкова са противни. Ето това им трябва на тях - Action T4. Винаги съм недоумявал как може мързеливите циганя да имат повече права от нормалните хора. Откъде накъде полицията може да бие всеки друг, но не и циганин? Откъде-накъде ще позволяват на мангала Цветелин Кънчев да се появява по медиите? След като не може да има интеграция, копанарите трябва да бъдат поставени на място със сила, а не да им се наливат пари от 1000 фондации, включително и от Отворено Общество на Сорос.
traektoriq
Цветелин Кънчев не е циганин между другото. И тук идва един интересен въпрос, как може човек лежал в затвора (не помня за какво) да бъде в парламента.
Killers
Цитат(Virgin_Steel @ Aug 15 2007, 04:23 PM) *
Да, затова продължавам да твърдя, че предразсъдаците към циганите, НЕ са разсизъм !!!

как бе те са толкова добри хора ти па Расисt такъф rolleyes.gif

ония (ега умре) Първанов беше казал: Какво искате от бедното ромско население?

я си еби майката бе турска подлого suicide.gif

traekotriq:не е само тфа а Ахмед Доган, човека който е уличен като инициатор на атентата в Буново където умират майки и деца ша ни управлява и нещастника първанов ша му дава орден Стара Планина а?
Black_Shadow
Всички цигани са си един дол дрени... някои могат да твърдят че имало и добри цигани ама нали са си цигани,начи са си едни лайна....

Ако някой от тези шибани,мазни същества ми потроши колата,смятайте,че ще платя на някого ама да убие поне 3-4 мангала мазни.... suicide.gif

Дее*а.... Не мога да ги понасям,смао като ги видя и се разтрепервам от злоба.... suicide.gif

То не са хора му Уруди.,нещастни лайна.... Природни недоразумения....

Кат им се яде бой на тея мастии ph34r.gif дай и ние ще ги трепем бе... купуваме си едни бухалки и да излизаме на улицата да се трепем..... ph34r.gif
Мамицата им е*авам мазна,вунлива,черна,смотана.... evil2.gif
Може да ги направим всички мангали роби на българите.... Примерно върви си някой българин по улицата и вижда свободноразхождащ се циганин и да може да прави каквото иска с него... Българите да сме господари на циганите... Аз лично си бих взел циганин за да го язда и да го бия с камшик като се ядосам... Мисля да си взема и един да ми чисти тоалетната и още много мизерии с тях devil.gif !

МОЖЕ да си изпрося БАН с това мнение,но поне казах каквото мисля...
stage
Бан едва ли... но показваш своето малоумие достойно!
Killers
е сега гледах новините по Нова и некъф мангал с мотика вика къде видя българин там ша го оставя евала на пичовете от Красна Поляна дет се събират против тая сган brickwall.gif

тая вечер ша се виждам с едни френдове ша се поразходиме малко whistle.gif

а на Цветелин Кънчев ега измре целата му рода майка му дееба българин ша защитава циганите ега се скашка suicide.gif
TerminalFrost
Абе, хора, никой не се събира, никой не е бил копанарите. Предстоят избори, всичко това са мангалски предизборни машинации. Мангала има мозък като аспирин - едната половина служи да се ожени за братовчедка си, другата - да бъде получовек, за да получава помощи. Не е ли ясно колко е лесно да накараш един безпътен и неграмотен катун да извади колове и вили и да се бие???
Aglarana
Цитат(traektoriq @ Aug 15 2007, 05:10 PM) *
Цветелин Кънчев не е циганин между другото. И тук идва един интересен въпрос, как може човек лежал в затвора (не помня за какво) да бъде в парламента.

Този е бил осиновен и отгледан от циганско семейство.

И един друг случай... на К.Величков. Возя си се в 11 рейс и някакви цигани почнаха да хвърлят дървета (бяха си бая големички) по рейса. За малко да счупят предното стъкло, а малко по-надолу една пътрулка си седи и нищо не прави. brickwall.gif
Morticia Dickinson
Цитат(Aglarana @ Aug 15 2007, 11:09 PM) *
И един друг случай... на К.Величков. Возя си се в 11 рейс и някакви цигани почнаха да хвърлят дървета (бяха си бая големички) по рейса. За малко да счупят предното стъкло, а малко по-надолу една пътрулка си седи и нищо не прави. brickwall.gif

И аз бях свидетелка на подобна случка..вървя си по К.Величков и гледам на отсрещният тротоар малки циганета мятат пиратки на улицата....в 5 следобяд...коли минават,рейсове.....не ми се мисли,ако някой му гръмне пиратката под колата какво ще е последствието,ако се стресне може до катастрофа да се стигне.
Beerzebub
Само аз ли чух изказвания, относно зачестили напоследък случаи на пребити цигани включая малки деца, бременни жени и възрастни? Защо всички сякаш нарочно подминават подобни съобщения? Затова пък случаи с пострадали българи добиват колосален отзвук. Защо в пресата се наблюдава абсолютно същото явление (което съвсем не е от вчера или миналата седмица)? Някой от вас някога задавал ли сие този шибан въпрос? Не, нали. Че и защо... Къде-къде по-лесно е да мразиш някакво си малцинство там и да го обвиняваш за всички подблеми, комплекси и едва ли не лични несгоди. Защото точно това се наблюдава в момента. Ще го кажа за пореден път: Съгласен съм, че циганите СА проблем, но опредлено не смятам, че той е чак толкова голям, колкото се опитват да го изкарат определени кръгове. Положението с тях излиза от контрол поради факта, че вече години наред е усърдно избягван от държавата и май единственото внимание се свежда до дискриминационни нападки, в случаи като този. По дяволите шибаната сграда, дето се срути, на оживена улица, на пъпа на европейската ни столица, преди време, май беше по-малка сензация от случващото се в момента!!
И престанете с тия глупости за нецивилизованите мангусти. Били мръсни, носели зарази... Давали им безплатни къщи, които те унищожавали. Непростимо! Античовешко!! ХАХА!! Нямате представа на какви места съм попадал, покрай работата си. И все обитавани от белички българи, носители на цивилизацията и кулурата, някои са БЕЗПЛАТНИ общински жилища. То не са скъсани канализационни тръби и буквално разпилени лайна по мазетата, разнебитени апартаменти, то не е чудо.
Българите били дискриминирани... Ае стига тъпанарщини, бе!! Да се родиш циганин е чиста проба доживотна присъда. Просто нямаш шанс за абсолютно нищо. Аз лично далеч предпочитам да съм беличко българче, макар и с "ощетени права".

ПП. Съгласен съм напълно със Sep.
Virgin_Steel
^ поне едно нещо верно да беше казал no.gif
cunt
Word, Beerzebub!
SepulTeraHead
Цитат(Virgin_Steel @ Aug 15 2007, 01:13 PM) *
В Каварна са им опряли пистолета в гъзъ и хората работят и изкарват пари, някой им е показал, че има логика в това! Отново - Цонко bowdown.gif

С колегите ми всъщност правихме репортаж точна за това вчера. Говорихме с ЙМартин едисикойси, известен като "ромския кмет" и "дясната ръка на цонко". Разказа интересни неща, които ще ги има в списание ТЯ в вследващия брой. Не с епраи, знам, че си го купуваш tongue.gif Човека така и не намери отговор на зададения му 10 пъти въпрос "добре бе, защо навсякъде другаде са изроди"...
Blashyrkh
Цитат(Beerzebub @ Aug 16 2007, 12:08 AM) *
И престанете с тия глупости за нецивилизованите мангусти. Били мръсни, носели зарази... Давали им безплатни къщи, които те унищожавали. Непростимо! Античовешко!! ХАХА!! Нямате представа на какви места съм попадал, покрай работата си. И все обитавани от белички българи, носители на цивилизацията и кулурата, някои са БЕЗПЛАТНИ общински жилища. То не са скъсани канализационни тръби и буквално разпилени лайна по мазетата, разнебитени апартаменти, то не е чудо.

По повод на това преди година с един приятел спорехме дали на думата "циганин" се придава повече речниковото и зачение на етноним или това на културоним. Чесно казано, аз смятам че в доста случай е второто, но колкото и изтъркано да звучи просто трябва да видим пропорцийте на българи и етнически цигани във "културонима" циганин.

баси кво написах....
Danny47
Аз знам, че е правилно да им се казва цигани, а не роми, защото ром е думата за циганин на ЦИГАНСКИ! smile.gif Иначе на въпросните "хора" от подобни събития им казвам просто шибани мангали! dry.gif Те никога няма да се интегрират... може би 1, 2 поколения след тях, но пак ме съмнява. Аз ще взема да гласувам за Волен! whistle.gif
DAEMONAXIA
Пълен абсурд...No Comment censored2.gif suicide.gif
Откога станахма расистка държава....ние към другите и те към нас...това е...нямам думи.
Съгласна съм с Beerzebub...Да ромите са проблем,но това ли е начина да се оправяме с проблемите..с насилие
ами немисля че това е начина.Насилието поражда единствено и само насилие..
Virgin_Steel
^ Що не хванеш да им го проповядваш на тях?
Такива като вас живеете в ПРАВИЛНИЯ свят където 8 милиона са яко заблудени!
azoteccccc
що не се избият вс пънкари,скинари,цигани,турци,арменци,българи та да останат само...хъм...2-3 човека в тая държава
Virgin_Steel
Сигурно защото те превъзхождат по нещо? wink.gif

Още по темата:
http://www.dnes.bg/article.php?id=40029 - Държавата я е страх от етническо напрежение

http://www.dnes.bg/article.php?id=39991 - Циганската вендета заради вербуван да пласира дрога ром

Леко по-леко пак почват да ни изкарват нас агресорите !!!
Blashyrkh
Баси тоя гейзер мръсен Кънчев ако не прехвърли вината на скинари или пласьори няма как да е!! Как ли пък не.
ManOwaRadO
Най-якото е, че жандармерията като е дошла просто си е седяла и е гледала докато покрай нея вилнеят тълпи от въоръжени мангали. Представям си какво ще стане ако група българи направи такова нещо - веднага ще дойде полицията, ще им сложат белезниците, ще ги спукат от бой в районното, съд, глоби, затвор... Но мангалите имат правото и да трошат и бият масово съвсем безнаказано.

Отношението на държавата към населението (имам предвид само човешкото население) е най-откровен тероризъм. Няма по-абсурдна държава! Да видим българинът още колко ще търпи, така както изглежда сякаш ще е безкрайно...
scion_of_storm
Каквото и да говорите, адаша е прав. Даже почвам да се плаша как с него мислим по един и същ начин в доста от случаите tongue.gif

Но изпитвам неприязън към циганите. Което е нормално, предвид повечето неща, които съм виждал/чувал през досегашния си живот. Има го и влиянието на медиите, което е преувеличено понякога, но фактите са си факти. Но пък като си спомня как един идиот от стария ми клас щеше да утрепе един циганин като го набута в една кофа и тръгна да я пали, се отвращавам и от ответната реакция.

Цигани идиоти и разрушители бол, да. Но дали и известна част от нас, българите, не сме такива?

Take a look around.
stage
Take a look in the mirror.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.