Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мангустите нещо се правят на интересни
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
I Like Scat Porn
^Полицията и съдилищата са две напълно отделни институции... Това първо. Второ, ако нещо не е наред със изпълнителната и съдебната власт, това едва ли са циганите.
ludspamer
То това е пределно ясно, тъкмо във въпросните изпълнителни или едикакви си власти е проблема, щото не обръщат внимание.Или по-скоро обръщат ама много ги бОли....ако бяхме нормална държава, циганите нямаше да си позволяват такива волности.

И ето - пак ме излъгаха че ше ме придружат на протеста....щото като цяло, колкото на управляващите им дреме - толкова и на народа
Thrashard
Цитат(I Like Scat Porn @ Oct 1 2011, 08:34 AM) *
^Мисля, че за въпросните престъпления си има закони и съдебна система. Истински страшното става когато тълпите започнат да се имат за правно компетентни и вземат правосъдието в свои ръце - не си ти този който решава кой да живее и умира и с кого трябвало да се разправим и тъй нататък.

Tи си на кафево, законите и съдебната система компетентни ли са ??? Адекватни ли са ??? Еднакви ли са за всички ???
Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!!! Искаме или не, погроми трябва да има, за да има ответна реакция от "компетентните" горе изброени + медиите...
I Like Scat Porn
Къде й е проблемът на съдебната система?
Megadeth
Мани го тоя червей, не вижда надалеч
Thrashard
Само знаеш да обиждаш, типично по столипиновски. А един качествен аргумент не си ми изтъкнал, форумен боец жалък... Зачети се хубаво в това, което съм написал и кажи, че не съм прав...
HateBreeder
Еххх, да можехме да управляваме държавата си на ниво, друго щеше да е. Злетаци сме и позволяваме да се гаврят с нас. Това ме изкарва извън нерви.
Sile
Цитат
Това, че ще гласуваш ти прави чест. Защото тези които купуват гласове разчитат на това, глупавите българи да не гласиват. Тогава ще им струва по-ефтино, защото и по-малко гласове ще са им достатъчни за да спечелят. Сметката е проста, ако гласуват един милион души и на мен ми трябват 10% за да спечеля. То трябва да купя 100 000 души. А ако гласуват десет милиона. За десетте процента ми трябват 1 000 000 души. Т. е. Десет пъти повече. Затова тези които са на власт нямат интерес да гласиват много хора. Техните си хора, понеже са платени си ходят да гласуват и това им е достатъчно. Но ако се мобилизира целият народ, то тогава техните хора изведнъж ще се превърнат в малцинство. Така ще загубят. От друга страна тези които не са на власт, за да съборят властимащите трябва да мобилизират големи маси от хора. Тъй като нямат пари, защото не са на власт. Те трябва да инсценират нещо мащабно с което да зарибят хората ефтино. Например инцидента с циганите. Тези са може би по-опасни и вредни, защото са непредвидими. За пример мога да посоча Волен Сидеров – Атака. Това са фашисти и комунистически методи. Методи на екстремистите, които под лозунга на революционери и националисти не се интересуват от жертвите, който ще дадат хората, за да спечелят те. Следователно тях ми махам моментално. От самосебеси се разбира, че тези които са на власт са най-компрометирани. Защото щом има нужда от избори, следователно хората са недоволни и тези които управляват сега нямат никакво оправдание за лошото състояние на хората. Щом ще гласуваш, значи искаш промяна. Ето и Росен Плевнелиев – ГЕРБ отпада.
Меглена Кунева – независим е национална предателка. Тя уж подписва, по времето на управлението на царя, приемните клаузи за влизането ни в Европа. Всичко в загуба на българския народ. Но поради медийна реклама и се създаде абсолютно противоположен имидж. А тя е – извинявам се за израза – долна курва в прекият и преносният смисъл на думата. Тя категорично е най-противната личност от всички. И това го казвам при положение, че съм на страната на жените. В случая тя за съжаление, е единствената жена от всичките. Това е разбираемо, защото България поради това, че дълго време е било под турско робство, си остава, все още повече източна държава. Всички родолюбиви българи се борим да стане България западна държава. Та паради източният ни манталитет, за жалосто жената при нас е пренебрегната и подтисната. Поради това всяка пробила в България жена е със съмнително реноме. Искам да кажа, че всяка достойна и доблестна, качествана жана поради казаното по-горе не може да получи достойно място. Така всяка пробила при нас жена е протеже на някого. И въобще е далеч от какъвто и да е морал. Тук не нито Германие с Меркел, нито Франция или Англия с Маргарет Тачер. Това го казвам със съжаление. Но го имай в предвид за себе си, а и ще го преживееш в действителност. А имам предчуствие, че точно тази долна жена ще спечели. Това ми го подсказва, че от дълго време се лансира тази личност. Каето ми говари също, че изборите не ги решава българският гласоподавател, а накой друг дърпа конците. И този някой отдавна е решил да възнагради тази личност за предидущи услуги, които Кунева извърши във вреда на българите. Ако тя спечели, прочети пак какво съм ти писъл. И тава ще е доказателство, че не ние решаваме бъдещето на нашата страна. Което не значи, че спрем да се борим. Как, аз не знам, но времето си разда хората. Както е имало Левски и Ботев, така ще ги има пак.
Алексей Петров – независим – полицай. Коментара е излишен. Всеки полицай от предишното комунистическо управление трябваше да пребива, тероризира, малтретира, унижава българският нород в името на малка клика управляващи Убиици. Като прочетеш историята – първата комунистическа революция в Русия избива около 50 милиона души. През Втората световна война Русия загуби 20. Сама си направи извода кое е по-кръвопролитно. Следващата революция в Китай редуцира населението наполовина. В България при окупацията на руската – съветска армия за три години са избити във всяко село и град – кмет, учител и поп, всички грамотни, учени и интелигентни хора. Диктатора Тодор Живков който след това управлява България. Преди да дойдат комунистите на власт е бил агент на царската полиция и е предавал своите. Като идва съветската армия той оглавява полицията, тогава наречена по комунистически милиция. Така има възможност да унищожи всички уличаващи документи, да избие противниците си. Естествено от собствената си партия, т. е. Свои другари. Всичко това в борбата за власт. Винаги става за заемане на власт. Но се говори в името на народа.
Простият човек, който сега ни управлява Бойко Борисов. От пожарникар, по време на мутренските години, като мутра направи малко пари и по-важното си създаде подходящи връзки. Пример – един друг човек преди него създал охранителна фирма, разбирай мутри – биячи на невинни български граждани. Та този човек е изпреварил бат Бойко. И е първи охранител на Тодор Живков след падането му от власт. Ама падане, падане пък той пак си беше тартор – така наречен тато на народа. Но по уж неизвестни причини тази мутра бива убит и мястото му заема Бойко. Така че Бойко взема преки уроци от Живков. И по същият начин се добира до властта. Чрез убийства на свойте бивши съратници. Същото копие като Живков, който уж сме свалили. Та толкова за полицайте – милиционери. Аман от тях, няма отърване.
Зад името независим също се крие нещо скрито и недобро. Аз бих махнал всеки независим. Това е все едно да криеш националността си, да се срамуваш да кажеш, че си българин. Как така нямаш идеали и си независим. Те такова животно нема.
Атанас Семов – РЗС, Ивайло Калфин – БСП, Красимир Каракачанов – ВМРО – за тези тримата аз не бих гласувал.
И наистина остава само Румен Христов - Синята Коалиция. Не го познавам. Само ми е сипатично Синя Коалиция. А какво от това, че няма много шансове. Ако въстаницита от Априското въстание се биеха само за това, че са знаели, че имат всички шансове да спечелят. То те никога нямаше да го почват, а без това въстание не се знае кога България щеше да се освободи от турците.
Тук изразявам само мото мнение без желание да ти повлиявам. Просто отиди и гласувай.
Beyond the Grave
Тук нещата са написани доста точно.
conguestadors
^Много добро.
t80
средняк
gordost
Класическата формула е проста - боят възпитава и респектира. Боят гради личности. rolleyes.gif
Artillery
В такива моменти ми липсват милиционерските времена от соца, когато районния полицай минава през мангалската махала и всичко живо се изпокрива в кучи гъз.
t80
300
Thrashard
Нормално, който си играе с тока whistle.gif Един паразит по-малко...
Thrashard
Революцията на "Лумпените"
Написано от Андрей Спасов on Вторник, 24 Януари 2012 07:52


"Пияни и дрогирани футболни запалянковци". Така Миролюба Бенатова нарече тези, които без страх от цигански царе и гнева на родната полиция се опълчиха срещу неправдата в Катуница. Феновете на Ботев и Локо обаче успяха да постигнат желания ефект и от вчера Кирил Рашков е с ефективна присъда. Пред "замъгления" поглед на "пияните и дрогирани лумпени" Асеновградският съд нямаше как да не осъди Киро - циганина.

Феновете постигнаха своята победа. Победа в името на България. Победа в името на малките хора. Извоюваха я с много пот и кръв. Кръв хвърлена в десетки неравни битки срещу палките на родната полиция в дните след инцидента. Никой не спомена и за десетките глоби, които се наложи същите тези "лумпени" да платят. Глоби наложени им по районните управления. Стотици арестувани - само защото се включиха в шествията под тепетата, днес имат право да се нарекат горди Българи.
drinks_drunk.gif
Vlad
Аре молим ти се, каква е тая статия. Има още десетки царкировци в България, но никой нищо неправи. Ами ако Цар Киро не беше циганин щеше ли да има такива "революционери", с тъпи шествия и още по тъпи лозунги? Отговорът е не. Защото тия на протестите си клонят по-скоро към лумпени, отколкото към герои, както се опитват да ги изкарат. Защото протестите бяха против циганите, а не против местния феодализъм, което всъщност е проблема в случая.
Thrashard
Много ясно, циганите са от основните проблеми, а ако не бяха "революционерите" оня мангал киро надали щеше да си получи заслуженото, същите тея са будното, гражданско общество на България и ако не бяха те кой щеше да изрази недоволство ??? Понякога не се усещаш, че човека с предрасъдъците си ти, щото онея там в Катуница ако бяха анархисти щеше да ги благославяш, че са изразили позиция, ама нали са фашаги и дай да ги плюем... и това ако не е предрасъдък, не знам бате... ама заеби тея глупости, дай да се видим някъде да пием по бира... drinks_drunk.gif
Vlad
Основно говорех за шествията със скандирания от типа циганите на сапун турците под ножа и подбни глупости. Ясно ти е, че 90 % от присъстващите само това им е в главата, а не отстояване на гражданска позиция, защото просто нямат такава. Само ми отговори, ако Цар Киро беше една изявена българска мутра щяха ли пак да си отстояват позицията? Като са тръгнали да правят революция, има колкото искаш престъпни кланове от всякакъв цвят. Къде е това гражданско общество всеки ден? Къде съм им позициите, къде е недоволството. Или кво Цар Киро получи неква мижава присъда и то изсмукана от пръстите и всичко е наред. Тия същите, будната младеж на нацията, съм сигурен, че метат мазни гюбеци в дискотеки построени от мутри с парите на родителите им. Но на улицата за 1 час есента и 1 час пролетта имаме позиция
ludspamer
Това, което миролюба еди коя-си казала по адрес на запалянковците, е съвсем умишлено и планирано с конкретна цел. В общи линии, медиите се използват, за да се втълпи неусетно определена гледна точка в масовите зрители. Целта е ясна, разбира се - внушаване на омраза в сърцето на българина към различните етноси/групи/организации, които пречат на "работата" в парламента - и хайде да излезем на улицата и да си извадим червата. Звучи приятно, казано по адрес на цигани, но преди това да се има предвид, че средствата за масова информация малко или много изопачават нещата, за да изнесат проблема на улицата и да отклонят вниманието на хората от истинските кръвопийци и изедници - ония двеста и не знам колко говеда, които се събират, за да си чешат дупките и да обсъдят планове за нови данъчни измами. Да пребием стотина циганина звучи хубаво - но не е никакво решение! Напротив - в последствие ще се влоши проблема! Трябва да мислим в по-разширена перспектива и по-голям мащаб! Това е общата цел на потисниците - да ни накарат да се изколим помежду си, да изселят младото, будно, образовано и трезво мислещо население в чужбина чрез идеята за прилично образование някъде си, и чрез лоста на медиите да съсипят духа и националното самосъзнание у всеки човек, за да може той накрая да се примири със ситуацията и да седи всяка вечер пред телевизора, зомбиран в поредната необективно представена новина или поредното циркаджийско предаване биг-мюзик-ексбрадър! Лично аз не съм достатъчно начетен и навътре в нещата, за да предложа по-добро решение (освен масови и може би мирни протести), но агресията вътре в държавата между различните представители на нейното население не би довело до нищо хубаво в тези времена на световна демокрация и засилено наблюдение и критики, особено спрямо нас...
Thrashard
Аз съм казал отдавна още, когато някой предложи ИЗПЪЛНИМО решение по въпроса с циганите да ми се обади, дотогава не ми се правете на много хуманни, щото като ви заколят вашите деца мангалите, ще пеете съвсем друга песен. Етническата омраза се насажда от години, това е факт, но също така е факт, че ние-младите хора, адекватните граждани на републиката НЕ сме сляпи, НЕ сме и тъпи, който ще да ме обвинява в расизъм (което е некоректно употребено спрямо циганите, защото те не са раса), но фактите показват какво трябва да бъде отношението на българина към циганина. Никой дори да не си отваря устата за интеграция, защото знаем, че такова нещо у наше село НЕМА, няма и да има, просто защото управниците ни са достатъчно хитри, за да се правят на неграмотни по тоя въпрос.
Катуница е един от стотиците примери, сполетявали български семейства през последните години и вместо хората да се гордеем, че имаше такива смели и самоотвержени българи, като онези, опожарили циганските къщи, някои от нас седят и ги хранят, че са лумпени, хулигани, кретени, фашаги, олигофрени и к'ви ли не още... Ченге, не гледай българските такива случаи, те са много по-малко, има ги да, но са много по-малко, чети официални криминални статистики, не че оправдавам българите, които вършат такива зверства, напротив, те са за затвор!!! Тук обаче идва тънкият момент, че българите, които правят мизерии отиват в затвора, постоянно и по новините и къде ли не се дават нови и нови дела на престъпници, а на циганите никой нищо не им казва, или прави... разбираш ли сега, защо е цялата работа, защото мангалите имат повече права от нас и по-малко задължения, т'ва ако някой го оспори, може директно да се гръмне. А ти ми говориш за толерантност... бате, приятел си ми, но понякога говориш глупости, замъглен от омраза към замесените, които обикновено са с крайно-десни убеждения... това е погрешно според мен.
ludspamer
Виж сега, разбирам гнева ти и донякъде го подкрепям.Но основния проблем с осъждането на цигани идва от факта, че повечето са родени в някоя порутена къщичка в дадено гето.Те нямат акт за раждане, следователно по документи те НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.Ходи после да ги търсиш из гетото и успех в намирането им, или в доказването дали наистина бачо асен или чичо хасан е убил/изнасилил някого.А и не може да бутнеш гето от 5000 заради престъпленията на 50(говорим за тежки престъпления, не за кражба).В конкретния случай кажи-речи всичко опира до контрол, а по всичко личи, че той е загубен още преди години.Не знам кой е виновен за това, но си е проява на крайно малоумие и безсъвестност да започнат да се трупат хиляди и хиляди необразовани, безработни и неплащащи данъци цигани, а управляващите да не обърнат внимание веднага.Това обсъждахме с един съученик днеска, че поне частично решение е просто да се разселят - да са навсякъде по малко, а не на места и да ходят заедно на дузини, необезпокоявани от закона.Това ще е само начална стъпка, разбира се....що се отнася до тези, които дръзнаха да се опълчат чрез физическа сила, макар и не особено резултатно, имат моето уважение и признателност.Ако не друго, тяхната съпротива ще бъде символ на разпалеността в българското сърце, че все още има хора, които ще се борят за справедливост, че делата на революционерите от турско време не са отминала легенда, а са все още изпълними, поне доколкото е възможно в днешно време.Без текива хора щеше да е в пъти по-трудно, тъй като депутатите ще се изпозабравят съвсем
Последно - до край ще защитавам тезата, че същинският проблем седи в дъното на парламента, и всички отговорни за това са именно там.Само там можем да намерим дългосрочно решение на нашите проблеми, на само с малцинствата, но и с установяване на стабилна икономика, конкурентно способни пазари, прилични заплати, съвестна съдебна и здравна система, както и работа за всички...
Megadeth
Каквото и да си говорим, всичко е въпрос на интереси на едни дебели малоумници, ламтящи за повече пари. Могат да се справят и с шибаните ни ниски заплати, с шибаното ни пропаднало образование, и с неадекватното ни здравеопазване. Могат да се справят и с ромите, било то с интеграция или изселване. Въпросът е, че тези, които дърпат конците нямат интерес от цялата тази история. Квито и да ги дрънкате, нищо няма да промените.
И преди съм го казвал - не е нужно ние да трепим ромите - тва няма да оправи нищо, Номера е да идем в София, там пред правителството, пред БНБ, пред съдебната палата и всички други сгради, че и пред църквата Александър Невски и да ги подпалим. Всичко, което излезе от тия сгради да бъде разтреляно, обесено, обезглавено. Междувременно властта да се даде на народа и на хора, които да треперят, че биха били следващите изтрепани.
Е, тогава смятате ли, че тия управляващи ще оставят мангалите да живеят по този начин.?
Турското робство, драги мои, е просто преходен период в нашата история. Сега е просто робство, животът не изглежда да се е променил. Държат нивото ни толкова ниско, че по цял ден да мислим как да оцелеем. Така нямаме време за организиране на простести или бунтове.
Thrashard
Цитат(ludspamer @ Jan 25 2012, 11:34 PM) *
Виж сега, разбирам гнева ти и донякъде го подкрепям.Но основния проблем с осъждането на цигани идва от факта, че повечето са родени в някоя порутена къщичка в дадено гето.Те нямат акт за раждане, следователно по документи те НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.Ходи после да ги търсиш из гетото и успех в намирането им, или в доказването дали наистина бачо асен или чичо хасан е убил/изнасилил някого.А и не може да бутнеш гето от 5000 заради престъпленията на 50(говорим за тежки престъпления, не за кражба).

Ама чакай малко, за това аз ли съм виновен ???

Цитат(Megadeth @ Jan 26 2012, 12:00 AM) *
Каквото и да си говорим, всичко е въпрос на интереси на едни дебели малоумници, ламтящи за повече пари. Могат да се справят и с шибаните ни ниски заплати, с шибаното ни пропаднало образование, и с неадекватното ни здравеопазване. Могат да се справят и с ромите, било то с интеграция или изселване. Въпросът е, че тези, които дърпат конците нямат интерес от цялата тази история. Квито и да ги дрънкате, нищо няма да промените.
И преди съм го казвал - не е нужно ние да трепим ромите - тва няма да оправи нищо, Номера е да идем в София, там пред правителството, пред БНБ, пред съдебната палата и всички други сгради, че и пред църквата Александър Невски и да ги подпалим. Всичко, което излезе от тия сгради да бъде разтреляно, обесено, обезглавено. Междувременно властта да се даде на народа и на хора, които да треперят, че биха били следващите изтрепани.
Е, тогава смятате ли, че тия управляващи ще оставят мангалите да живеят по този начин.?
Турското робство, драги мои, е просто преходен период в нашата история. Сега е просто робство, животът не изглежда да се е променил. Държат нивото ни толкова ниско, че по цял ден да мислим как да оцелеем. Така нямаме време за организиране на простести или бунтове.

Това може би е най-удачният вариант, но когато просто НЯМА как да стане, много добре се знае, че няма как да се съберем всичките и просто ей така да запалим парламента, а излизащите от вътре да бъдат разстреляни(иска ми се, ама няма как просто) просто е невъзможно. В такъв случай какво да правим, вярно е, че с пребиването на 3 мангала нищо не се променя, но поне има лично облекчение, поне при мен е така, какво друго да правим, да седим вкъщи и вечно да си мрънкаме по форуми ??? Тъжно ми е от цялата работа много и затова се паля така...
Megadeth
Е, що да няма как да стане - Франция, Англия, Италия, Германия - все с кървави революции са се оправяли. История.
И между другото според мен това ще се случи и тук, въпрос на време е.
Thrashard
Времената са други, едно е 1879-та, друго е сега, съвсем различно е... за жалост.
ludspamer
Това е то демокрацията, господа biggrin.gif Всичко се случва изключително неусетно, изглежда тези, които са я въвели, наистина са били хитри люде:Д
t80
Чирпан
t80
Плевен
conguestadors
Мултикултурен Геноцид

Напълно погрешният мултикултурен модел, криворазбраните възприятия за етническа търпимост и дискриминация в България позволяващи на ромското население да съществува спрямо привилегии недостижими за обикновенния български гражданин водят до редица процеси, които реално трансформират т.н. „дискриминирани” в привилегировани. Резултатите от двойните стандарти, които държавата налага над етническите групи в страната ни се проявяват във вътрешното психологическо усещане в ромската общност за безнаказаност ескалирища в свободия и брутално плячкосване, което от своя страна подтиква същата към жаждата за все повече права за сметка на цялото общество. Мръсната игра на редица организации за защита правата на ромите, източващи стотици милиони от многобройните европейски програми за тяхната утопична интеграция допълнително мотивира тяхните действия. Българското общество реално е свидетел на това как цялата социална политика на държавата е насочена главно за улесняване на битието на циганското население за сметка на коректните данъкоплатци. Хроничното рецитиране на мантри за правата на малцинствата и нуждата от тяхната интеграция в обществото спрямо фалшивите и напълно погрешни възгледи за мултикултурна Европа от страна на двулични евро чиновници и висши политици допълнително подсилват нестихващия цигански глад за все повече права за сметка на всички останали индивиди. И докато Европа ни напътства как да се справим с този бич за българското общество, Париж, Амстердам и Хелзинки гонят от територията си същите тези, които очакват да интегрираме, като в този случай малцинствените права просто се изпаряват. В този случай биват забравяни и други неотменими европейски ценности за свободното преминаване и пребиваване на хора в границите на ЕС.
В същото време, българската държава послушно се вслушва в наставленията на Брюксел и строи десетки хиляди домове за бездомните „дискриминирани” и „онеправдани” роми по програмата „Регионално развитие” на ЕС. Кога ли българската държава ще построи дори едно жилище за едно младо етническо българско семейство, което работи на най-ниската заплата в ЕС, плаща данъци, осигуровки, изпраща детето си на училище, живее на ръба на нищетата, спазва законите на страната и живее под наем или изплаща доживотна ипотека ? Ако гореспоменатата програма е насочена единствено и само към циганския етнос би трябвало да си зададем въпроса – кой е дискриминирания ? А дали някой псевдо борец за защитата на човешките права ще защити дискриминирания в този случай, завеждайки дело срещу държавата ?
Тези жилища са предназначени за 12,13, 14 годишни майки и тяхните деца, чиито лица виждаме регулярно по българските медии. Бащите на тези деца не попадат под ударите на Наказателния кодекс, според който педофилията е предизвикване на съвокупление с лица ненавършили 14 годишна възраст. Докато работещото три членно българско семейство едвам успява да задоволи хранителните си нужди, редица роми опустошават нивите на трудещите се и получават безкрайни социални помощи за изхранването на некотролируемо увеличаващите се безработни и неграмотни ромски семейства. Докато държавата поема разходите за транспорт до образователни заведения за ромските деца, за българските деца няма подобни програми. Докато българските семейства биват обезкървявани от енергийните монополисти, т.н дискриминирани нямат разходи за ползваните от тях комунални услуги. Докато циганското население живее под звуците на чалгата за сметка на данъкоплатците, държавата мълчи и дори увеличава правата на паразитно съществуващите. Всички работещи българи издържат неспирно увеличаващото се циганско население, което за благодарност ограбва къщите, нивите и благата, налага тормоз над тези, които всъщност го изхранват. Кой всъщност е дискриминирания ? Закона за защита от дискриминацията бе създаден именно за увеличаване правата на паразитите и развращаването и упадъка на българското общество като цяло. Този закон, който открито стимулира и защитава циганизацията, хомосексуализма, ислямизацията и редица други морално отблъскващи проявления на неправилно разбраната демокрация преливаща в свободия представлява усилията на държавата за интеграцията на едно чергарско общество, което всъщност не се определя като българско, а като циганско такова.
Когато някой се осмели публично да заяви и опише реалния двоен стандарт на българската държава спрямо етническото българско население, то той може да бъде подведен под наказателна отговорност за насаждане на етническа омраза. Финансово обвързаните организации занимаващи се с циганската интеграция и защита на безкрайните им права дамгосват подобни разсъждения с думи като фашизъм, расизъм, дискриминация, етническа нетърпимост и др. и сезират същата тази държава (в лицето на прокуратурата), която използва неграмотния и животинско първичния цигански електорат, продаващ като стока и осакатяващ умишлено своите деца. И когато говорим за електорат, винаги съм си задавал няколко въпроса : – „Как един неграмотен човек може да прочете името на кандидата в тъмната стая”, „Редно ли е напълно неграмотни хора да имат право на глас и да определят бъдещето на цял един народ, без значение на етноса си” ?
Като награда за своя огромен принос към цялото общество, държавата раздава редица детски и социални помощи за ромското население. Вместо да посещават училище и в последствие да се влеят в пазара на труда, 11-14 годишните ромски майки получават следните детски надбавки и помощи за своите деца : Майката получава 100 лв. месечно до навършване на едногодишна възраст на своето дете ( след изтичането на 1-та година, тези 100 лв. продължават да се изплащат на майката, но вече под формата на социални помощи). Държавата изплаща 35лв. месечно до навършване на 18 годишна възраст на детето. Партия „Евророма” изплаща по 20лв. месечно детски помощи за всяко циганско дете. 2,15 лв. месечно, допълнителна помощ за достигане на семейния ДМД (ДМД – Диференциран Минимален Доход по Закона за Социално Подпомагане). Еднократна помощ за бременност – 150лв. Еднократна помощ за раждане на първо дете – 250лв. Еднократна енергийна помощ в размер на 284лв. 325 лв. е максимума на т.н „Кратна Помощ” за посрещане на инцидентни обстоятелства. Четири пъти годишно хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ и от една от БЧК). Само до тук излиза, че по различни програми държавата осигурява приблизително по 160 лв. месечни нетни приходи (без данъци и удръжки) за всяко едно ромско дете, без да отчитаме останалите финансови, енергийни и хранителни еднократни помощи. В същото време етническата българска робиня, работи за минимална работна заплата и получава нетно възнаграждение в размер на 190 лв., след данъци и осигуровки. Докато работещата българка с едно дете и месечен доход в размер на 190 лв. заплаща ток, вода, парно и други, неработещата циганка с едно дете получава месечен доход в размер на 160 лв. без да заплаща вода, ток, парно, данък сгради, данък смет, здравни осигуровки, пенсионни и т.н. Ако ромското дете е с някакви здравословни дефекти (малолетните родилки, раждат масово такива) то на него му се полага добавка от 70 % от МРЗ в брутно изражение. В този случай малолетна ромска майка получава и двойни детски надбавки в размер на 70лв. месечно. Никой не може да каже и колко пари от данъците на работещите българи се раздават по многобройните т.н. Оперативни програми на Социалното министерство. Съществуват общо 70 държавни програми и проекти, които директно подпомагат единствено и само ромското население в България. Оказва се, че на месец, неработещата циганка със само едно дете разполага със сумарно повече финансови средства от една работеща българка с едно дете. Чрез своите програми държавата директно стимулира циганската безработица и издържа всички роми в България с парите на работещите българи, и докато етническите български семейства се радват на едно или две деца, в ромските семейства броят на децата стига и до десет, просто защото циганските деца са бизнес и средство за оцеляване.
Пред тези деца няма възможност за професионална реализация и интеграция в обществото поради тяхната неграмотност и насажданите с поколения семейни, културни и психологически разбирания за държавата в ролята на майка и баща. Същите тези деца съставляват огромна част от криминалния контингент в страната още от най-ранна детска възраст. Те биват използвани за просия, кражби, проституция и всичко останало, което би осигурило по-висок доход за тяхните родители. На по-късен етап от своя живот, момичетата освен с проституция и джебчийство биват продавани като животни на пазарите за булки, докато момчетата вече представляват закоравели престъпници безчинстващи в цели села и градове. Същото се случва и с тяхните деца, в един порочен кръг без изход.
От ЕС ни налагат изисквания за интеграцията на ромското население в България, но не предлагат отговори за тази утопична идея, и не желаят да я приложат на своя територия, гонейки българските цигани обратно в държавата ни. Как може да бъде интегриран един етнос, който е започнал своята миграция през 5-6 век и се е разпръснал по света, и за период от 15 – 16 века не е създал собствена държава и още повече, не е спомогнал с нищо за развитието на човечеството като цяло. Как е възможно да бъде интегриран един етнос, който живее според свои собствени правила и не се съобразява със законите на която и да било държава (визирайки „Мешеретата”) ? Как да бъде интегриран един етнос, който е научен да получава всичко на готово за сметка на всички останали ? По-важните въпроси обаче са свързани с това, докога държавата ще подължава да дискриминира етническите българи за сметка на циганите ? Докога всички работещи в тази страна, без значение на тяхния етнос или религия ще издържат паразитно съществуващите ? Това представлява реалния геноцид над българските трудещи се граждани от страна на собствената ни държава. Геноцид скрит под маската на измамните представи за етническа търпимост и мултукултурно съжителство и развитие оплетени с финансовите интереси на правозащитни организации, борещи се единствено за своите и циганските интереси.
t80
http://news.ibox.bg/news/id_314922004
gordost
Поредното доказателство за циганският технически гений! icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif
Svetyl
Тъкмо щях да я поствам. Ужас.
Slash
Добре бе, без грам злоба, така като ги гледам тези момчета са от Бангладеш, Индия, какво правят тука...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.