![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
...и там ще си останеш. То така стават хубавите работи...
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Добре, а защо се включвате с оправдателните си мнения, като единствените цигани, които сте виждали предимно са в градския транспорт, да просят някъде или да тършуват из кофите за боклук?
Не може всички да са такива, сигурно има и еди какви си, сигурно няма.. поне да знаете за какво говорите, а не да четете лекции за хуманност и толерантност. С доста мангали съм се сблъсквал, общувал съм, работил съм с тях. Повечето са особено прости. Циганският манталитет си присъства на всяко ниво. А по-богатите от тях са толкова заблудени и с такова самочувствие, че си мислят, че им завиждаме и какво ли още не.. Циганинът си е циганин, точка! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Знам че написах много тъп коментар по-надолу,ама и аз мразя циганите.Днеска двама приятели ми разказват че като искали да влезнат в една от дискотеките в града,и те започнали да ги гонят с боксове и други такива щото влезли в "тяхната" чалга дискотека,и били близо до момичетата...
-------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Ако разрешите, ще вмъкна един малко ОФФтопик-коментар: противно на общоприетото мнение копанарите не са цигани. Оставете кво пише в интернет. Копанарите са съвсем друго нещо...
-------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Да, знам на какво се делят циганите, но копанар най-добре кореспондира с погнусата ми от... копанарите (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Добре, а защо се включвате с оправдателните си мнения, като единствените цигани, които сте виждали предимно са в градския транспорт, да просят някъде или да тършуват из кофите за боклук? Aбе пич, не ме карай да ти казвам неща от които ме е срам, брат ми е женен за циганка! Вярно, става въпрос за богати цигани и доста културни като начин на живот, но мога да ти кажа, че манталитета си им е абсолютно същия дразнещ ме цигански! Не можеш да си представиш какво ми е като си представя, че ще съм чичо на полу-мангалчета... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
офтопик: Майка ми ми разправяше че в университета и имало и един циганин студент. Мързелив и не учил много - тоест съвсем нормален. Сигурно за него говореха преди време по новините - новината на деня ебаси - "Циганин влиза в университет"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Аз незнам как не са измислили още облекчения за мангалите да влизат по университетите! Сигурно щото циганите още не са се сетили да съдят Министерството на Образуванието , че не ги приемали поради расистки предубеждения.Една приятелка в НБУ каза, че плаща 1200 лв на семестър, циганките в нейната специалност 800 !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
По принцип за циганите висшето образование в държавни университети е безплатно (поема се от държавата), стига да искат да учат и да успеят да докарат успех за влизане в университета... Тъй че прави си сам заключенията дали имат облекчения или не...
-------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 155 Регистриран: 24-July 06 Град: София Потребител N: 1474 ![]() |
Баце аз съм съгласен и пари да им дават, само да се образоват, щото простотията е най-голямото тегло! Ако 90% от циганите имаха средно образование, нещата щяха да са по-други.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Те не искат да работят , кво остава да седнат да учат... При тях единствената перспектива е цял живот да взимат помощи и да крадат квото могат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Цитат Аз незнам как не са измислили още облекчения за мангалите да влизат по университетите! Сигурно щото циганите още не са се сетили да съдят Министерството на Образуванието , че не ги приемали поради расистки предубеждения.Една приятелка в НБУ каза, че плаща 1200 лв на семестър, циганките в нейната специалност 800 !!! Как може да се сърдиш, че копанарите плащат по-малко за университет? Нали са направили огромната жертва да учат? А от друга страна, нали трябва да се пестят пари, че когато Айше стане на 20 да ожени 10-годишната си дъщеря и да направи тридневна сватба с целия катун мърлячи. Аз дори съм твърдо убеден, че циганите трябва официално да бъдат обявени, че са над закона. Тогава, и да се сърдим и да не се сърдим, ще можем да ги издържаме съвсем законно, докато те се ебат като кучета, за да могат да поддържат копанарията си многолюдна. Да еба и държавата ни скапана, да еба и етническия ни модел. Хубаво беше през татово време, когато ги смазваха от бой в милицията и не ги пускаха да излизат от гетата. Как може всички други общности в България да са се интегрирали по един или друг начин, а мангалите - не? Всеки трябва да си знае мястото. Както повечето от нас го знаят и се стараят да живеят по някакви норми. Баце аз съм съгласен и пари да им дават, само да се образоват, щото простотията е най-голямото тегло! Ако 90% от циганите имаха средно образование, нещата щяха да са по-други. Те и да учат, пак си остават малоумни. Кажи ми как може да вирее интелект в едно ендогамно общество, в което се женят роднини. Естествено, че само след няколко поколения това дава отражение. А при тях това е така откакто са станали цигани. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Странно нещо са обаче хората,а?
Всички сме надъхани да требим циганите с напалм, мечове, брадви, лайна и прочие... а когато Максим Стависки оня ден утрепа един, ревнахме обратно. Щото не знам дали сте забелязали, ама Петър Петров си беше чиста проба цигане, просто няма начин да не сте забелязали. Относно образованието нямам особено мнение, въпреки че НБУ като цяло ми се вижда доста съмнително заведение, тъй че кво ли да му е наред... -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^ WTF !!! Говорим за краставици, тя си знае микропроцесор Marvell....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Напротив, просто прочетох малко по-старичките постове. Проблем нещо?!
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просто двете теми нямат НИЩО общо
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Току-що изтъкнах, че имат.
-------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 183 Регистриран: 16-August 07 Потребител N: 2288 ![]() |
В никакъв случай не трябва да се води някаква война срещу циганите или те срещу нас, да се избиват хора, не трябва да има разсизъм! Не одобрявам това и би трябвало всички да разбират, че това е така, а за тези, които смятат обратното и нарушават обществения ред просто трябва да има закони и те да се спазват! Тъпо, грозно и съвсем ненужно нещо е саморазправата (говоря за всички страни - и "мангусти", и българи, и всички останали етноси и хора), а когато се случват тези неща, както казах има кой да се грижи за тях, или поне би трябвало!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Колко пъти да обяснявам, че това НЕ е расизъм ? А колко пъти да обяснявам, че има само на думи кой да се 'грижи' за тях!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
^ И ще се върнеш напред с краката
![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Колкото и да избия, все ще е полезно ! Май забравих да кажа , че няма да мине и без Морфин !!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
После на паметника ти ше напишем "Закла цели 5 мангала преди да го пребият с мотики".
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
And a warrior of Christ shall come down to the earth, to purify the masses.
Amen. Не става така ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
вие не разбирате
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 128 Регистриран: 23-July 07 Град: dolni dubnik obl. Pleven Потребител N: 2245 ![]() |
Ама наистина не разбират по голяма напаст от тях няма. Толкова са тъпи и ограничени може да са човешки същества ама са си напаст.
![]() Преди няколко години един мангофаец уби българин и кво? мангалите извадиха парата платиха на ченгетата и нищо не им направиха, а трябваше да ги изселят. -------------------- miroslava dinova
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 183 Регистриран: 16-August 07 Потребител N: 2288 ![]() |
Ама наистина не разбират по голяма напаст от тях няма. Толкова са тъпи и ограничени може да са човешки същества ама са си напаст. ![]() Аха, определено това е така, подкрепям на 100%!!! ![]() Преди няколко години един мангофаец уби българин и кво? мангалите извадиха парата платиха на ченгетата и нищо не им направиха, а трябваше да ги изселят. И това е вярно, подкрепям на 200% ![]() ![]() Ама, добре де кажете какво мислите, че трябва да направим и самите вие какво бихте направили? Да се бием с тях и да се борим срещу тях? - Добре, ама хора, не ви ли стана ясно, че никога ние българите няма да победим и надвием който и да било (пък да не говорим за ЦИГАНИТЕ, които въпреки че са неграмотни, неморални, винаги ще се подкрепят и ще ни отупат много повече от здраво)-доста сме неорганизирани, не се подкрепяме, а и всеки мисли, че той е прав и по-важното - не зачита и не приема мнението на другите! П.П. Да ви кажа ли май от каране и спорене по форумите по тоя въпрос полза не се забелязва. Самите ние не виждам какво бихме могли да направим, ако имате предложения, споделете! И не ми се сърдете де, нямам нищо лично против някой! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 149 Регистриран: 6-August 07 Потребител N: 2269 ![]() |
В София не ви блазя,тука рядко излизат даже вечерно време.
![]() Даже вече се чудя да не са се изселили нанякъде. ![]() То че ги трепаха,биха ги,после ги забрайха.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искаш решението да дойде по форумите ли? Лъжеш се, не е това идеята на дискусията.Истината е че доста хора не са се срещали с този проблем и не го възприемат сериозно.Някои от вас са малки, някои по-големи...един ден някои от нас ще заемат важни места, защо не и в политиката? Защо не и някъде другаде сред държавните постове...пак ли ще си казваме 'нищо не можем да направим'.И ние ли ще вдигаме рамене нерешително и само ще си траем докато едно крадливо, смръдливно, кирливо племе ни прави на клоуни в собствената ни страна? Докато ние работим половин живот за апартамент, те ше го получават даром !? Докато ние работим за 300 лв, те ще взимат 400 помощи, детски и тн ? Докато ние се трудим за насъщния ни, те ще ходят по рейсове и тн и ще крадат? Докато ние се борим за да управим движението по пътя, те ще си карат каручките и ще хвърлят лайна...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Много полиция в София тази вечер. Нека пазим реда и спокойствието на мирните жители на квартал факултето
![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
За интеграцията съм като цяло но в момента манталитетът на циганите въобще не предразполага към такова решение. Другият важен фактор е правителството. С направо благото си отношение трудно ще се постигне нещо, щото той, нашият си знае, че според сегашното положение в китната ни родина ще помпа деца на килограм и ще взима помощи, съди наред за расова дискриминация и т.н. Днес даваха по новините как се процедира с циганите в Италия. Забранява им се правото да получат гражданство, съответно не могат и да гласуват, не им е позволено да имат постояно местоживеене. Подобен вариант го смятам за най-подходящ, но за съжаление сме доста далеч от жабите, че политиците ни да се хванат да предприемат подобни мерки.
-------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 07:42 PM |