Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
22 страници V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Мангустите нещо се правят на интересни
луда`калинка
коментар Aug 16 2007, 10:18 PM
Коментар #61

Просветен

Група: Потребители
Коментари: 496
Регистриран: 30-May 07
Град: Царевичака
Потребител N: 2116

...и там ще си останеш. То така стават хубавите работи... dry.gif

--------------------
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
Go to the top of the page

+Quote Post
Rodd1ck
коментар Aug 16 2007, 10:27 PM
Коментар #62

Метъл

Коментари: 1117
Регистриран: 11-September 05
Потребител N: 931

Добре, а защо се включвате с оправдателните си мнения, като единствените цигани, които сте виждали предимно са в градския транспорт, да просят някъде или да тършуват из кофите за боклук?
Не може всички да са такива, сигурно има и еди какви си, сигурно няма.. поне да знаете за какво говорите, а не да четете лекции за хуманност и толерантност.
С доста мангали съм се сблъсквал, общувал съм, работил съм с тях. Повечето са особено прости. Циганският манталитет си присъства на всяко ниво. А по-богатите от тях са толкова заблудени и с такова самочувствие, че си мислят, че им завиждаме и какво ли още не.. Циганинът си е циганин, точка!

+Quote Post
azoteccccc
коментар Aug 16 2007, 10:36 PM
Коментар #63

Просветен

Коментари: 341
Регистриран: 25-July 07
Град: Видин
Потребител N: 2249

Знам че написах много тъп коментар по-надолу,ама и аз мразя циганите.Днеска двама приятели ми разказват че като искали да влезнат в една от дискотеките в града,и те започнали да ги гонят с боксове и други такива щото влезли в "тяхната" чалга дискотека,и били близо до момичетата...

--------------------
С.М.Р.Т.

+Quote Post
луда`калинка
коментар Aug 16 2007, 10:49 PM
Коментар #64

Просветен

Ако разрешите, ще вмъкна един малко ОФФтопик-коментар: противно на общоприетото мнение копанарите не са цигани. Оставете кво пише в интернет. Копанарите са съвсем друго нещо...

--------------------
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

+Quote Post
TerminalFrost
коментар Aug 16 2007, 10:58 PM
Коментар #65

Метъл

Коментари: 1106
Регистриран: 28-April 06
Потребител N: 1315

Да, знам на какво се делят циганите, но копанар най-добре кореспондира с погнусата ми от... копанарите (:

+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 17 2007, 08:12 AM
Коментар #66

King of Loss

Коментари: 1374
Регистриран: 11-February 06
Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯)
Потребител N: 1155

Цитат(Rodd1ck @ Aug 16 2007, 11:27 PM) *
Добре, а защо се включвате с оправдателните си мнения, като единствените цигани, които сте виждали предимно са в градския транспорт, да просят някъде или да тършуват из кофите за боклук?

Aбе пич, не ме карай да ти казвам неща от които ме е срам, брат ми е женен за циганка! Вярно, става въпрос за богати цигани и доста културни като начин на живот, но мога да ти кажа, че манталитета си им е абсолютно същия дразнещ ме цигански! Не можеш да си представиш какво ми е като си представя, че ще съм чичо на полу-мангалчета... suicide.gif

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Aug 17 2007, 09:16 AM
Коментар #67

Демон

Коментари: 2148
Регистриран: 14-December 04
Потребител N: 693

офтопик: Майка ми ми разправяше че в университета и имало и един циганин студент. Мързелив и не учил много - тоест съвсем нормален. Сигурно за него говореха преди време по новините - новината на деня ебаси - "Циганин влиза в университет"

+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 17 2007, 09:26 AM
Коментар #68

King of Loss

Аз незнам как не са измислили още облекчения за мангалите да влизат по университетите! Сигурно щото циганите още не са се сетили да съдят Министерството на Образуванието , че не ги приемали поради расистки предубеждения.Една приятелка в НБУ каза, че плаща 1200 лв на семестър, циганките в нейната специалност 800 !!!

+Quote Post
usmif
коментар Aug 17 2007, 09:28 AM
Коментар #69

just a dreamer

Коментари: 679
Регистриран: 18-September 06
Град: ...в облаците...
Потребител N: 1574

По принцип за циганите висшето образование в държавни университети е безплатно (поема се от държавата), стига да искат да учат и да успеят да докарат успех за влизане в университета... Тъй че прави си сам заключенията дали имат облекчения или не...

--------------------
Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат!

+Quote Post
SteelDragon
коментар Aug 17 2007, 09:30 AM
Коментар #70

Прослушващ метъл
**

Коментари: 155
Регистриран: 24-July 06
Град: София
Потребител N: 1474

Баце аз съм съгласен и пари да им дават, само да се образоват, щото простотията е най-голямото тегло! Ако 90% от циганите имаха средно образование, нещата щяха да са по-други.

+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 17 2007, 09:33 AM
Коментар #71

King of Loss

Те не искат да работят , кво остава да седнат да учат... При тях единствената перспектива е цял живот да взимат помощи и да крадат квото могат!

+Quote Post
TerminalFrost
коментар Aug 17 2007, 09:59 AM
Коментар #72

Метъл

Коментари: 1106
Регистриран: 28-April 06
Потребител N: 1315

Цитат
Аз незнам как не са измислили още облекчения за мангалите да влизат по университетите! Сигурно щото циганите още не са се сетили да съдят Министерството на Образуванието , че не ги приемали поради расистки предубеждения.Една приятелка в НБУ каза, че плаща 1200 лв на семестър, циганките в нейната специалност 800 !!!

Как може да се сърдиш, че копанарите плащат по-малко за университет? Нали са направили огромната жертва да учат? А от друга страна, нали трябва да се пестят пари, че когато Айше стане на 20 да ожени 10-годишната си дъщеря и да направи тридневна сватба с целия катун мърлячи. Аз дори съм твърдо убеден, че циганите трябва официално да бъдат обявени, че са над закона. Тогава, и да се сърдим и да не се сърдим, ще можем да ги издържаме съвсем законно, докато те се ебат като кучета, за да могат да поддържат копанарията си многолюдна. Да еба и държавата ни скапана, да еба и етническия ни модел. Хубаво беше през татово време, когато ги смазваха от бой в милицията и не ги пускаха да излизат от гетата. Как може всички други общности в България да са се интегрирали по един или друг начин, а мангалите - не? Всеки трябва да си знае мястото. Както повечето от нас го знаят и се стараят да живеят по някакви норми.

Цитат(SteelDragon @ Aug 17 2007, 10:30 AM) *
Баце аз съм съгласен и пари да им дават, само да се образоват, щото простотията е най-голямото тегло! Ако 90% от циганите имаха средно образование, нещата щяха да са по-други.

Те и да учат, пак си остават малоумни. Кажи ми как може да вирее интелект в едно ендогамно общество, в което се женят роднини. Естествено, че само след няколко поколения това дава отражение. А при тях това е така откакто са станали цигани.

+Quote Post
луда`калинка
коментар Aug 17 2007, 10:26 AM
Коментар #73

Просветен

Странно нещо са обаче хората,а?
Всички сме надъхани да требим циганите с напалм, мечове, брадви, лайна и прочие... а когато Максим Стависки оня ден утрепа един, ревнахме обратно. Щото не знам дали сте забелязали, ама Петър Петров си беше чиста проба цигане, просто няма начин да не сте забелязали.
Относно образованието нямам особено мнение, въпреки че НБУ като цяло ми се вижда доста съмнително заведение, тъй че кво ли да му е наред...

--------------------

+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 17 2007, 10:48 AM
Коментар #74

King of Loss

^ WTF !!! Говорим за краставици, тя си знае микропроцесор Marvell....

+Quote Post
луда`калинка
коментар Aug 17 2007, 10:53 AM
Коментар #75

Просветен

Напротив, просто прочетох малко по-старичките постове. Проблем нещо?! huh.gif

--------------------

+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 17 2007, 11:03 AM
Коментар #76

King of Loss

Просто двете теми нямат НИЩО общо wink.gif

+Quote Post
луда`калинка
коментар Aug 17 2007, 11:08 AM
Коментар #77

Просветен

Току-що изтъкнах, че имат.

--------------------

+Quote Post
\\m//
коментар Aug 17 2007, 04:48 PM
Коментар #78

Прослушващ метъл
**

Коментари: 183
Регистриран: 16-August 07
Потребител N: 2288

В никакъв случай не трябва да се води някаква война срещу циганите или те срещу нас, да се избиват хора, не трябва да има разсизъм! Не одобрявам това и би трябвало всички да разбират, че това е така, а за тези, които смятат обратното и нарушават обществения ред просто трябва да има закони и те да се спазват! Тъпо, грозно и съвсем ненужно нещо е саморазправата (говоря за всички страни - и "мангусти", и българи, и всички останали етноси и хора), а когато се случват тези неща, както казах има кой да се грижи за тях, или поне би трябвало!

--------------------

+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 17 2007, 04:55 PM
Коментар #79

King of Loss

^ Колко пъти да обяснявам, че това НЕ е расизъм ? А колко пъти да обяснявам, че има само на думи кой да се 'грижи' за тях!!!

+Quote Post
FallenAngel
коментар Aug 17 2007, 05:03 PM
Коментар #80

Ала Бала

Коментари: 613
Регистриран: 21-October 06
Град: Бургас
Потребител N: 1634

^ И ще се върнеш напред с краката no.gif dry.gif

--------------------

Endless rain, fall on my heart In this wounded soul.
Let me forget all of the hate, all of the sadness

+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 17 2007, 06:30 PM
Коментар #81

King of Loss

Колкото и да избия, все ще е полезно ! Май забравих да кажа , че няма да мине и без Морфин !!!!

+Quote Post
луда`калинка
коментар Aug 17 2007, 06:35 PM
Коментар #82

Просветен

После на паметника ти ше напишем "Закла цели 5 мангала преди да го пребият с мотики". no.gif Ти 5 мангала ли струваш?

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Aug 17 2007, 06:36 PM
Коментар #83

Рицар на върховен дом Сянка

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Потребител N: 1041

And a warrior of Christ shall come down to the earth, to purify the masses.
Amen.

Не става така wink.gif

--------------------

+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 17 2007, 06:44 PM
Коментар #84

King of Loss

вие не разбирате no.gif

+Quote Post
miroslava_dinova
коментар Aug 17 2007, 06:58 PM
Коментар #85

Прослушващ метъл
**

Коментари: 128
Регистриран: 23-July 07
Град: dolni dubnik obl. Pleven
Потребител N: 2245

Ама наистина не разбират по голяма напаст от тях няма. Толкова са тъпи и ограничени може да са човешки същества ама са си напаст. suicide.gif
Преди няколко години един мангофаец уби българин и кво? мангалите извадиха парата платиха на ченгетата и нищо не им направиха, а трябваше да ги изселят.

--------------------
miroslava dinova

+Quote Post
\\m//
коментар Aug 17 2007, 09:05 PM
Коментар #86

Прослушващ метъл
**

Коментари: 183
Регистриран: 16-August 07
Потребител N: 2288

Цитат(miroslava_dinova @ Aug 17 2007, 07:58 PM) *
Ама наистина не разбират по голяма напаст от тях няма. Толкова са тъпи и ограничени може да са човешки същества ама са си напаст. suicide.gif

Аха, определено това е така, подкрепям на 100%!!! yes.gif

Цитат(miroslava_dinova @ Aug 17 2007, 07:58 PM) *
Преди няколко години един мангофаец уби българин и кво? мангалите извадиха парата платиха на ченгетата и нищо не им направиха, а трябваше да ги изселят.

И това е вярно, подкрепям на 200% yes.gif Би трябвало, както споменах, да има кой да следи стриктно за спазването на законите, ама за сега май няма! mad.gif
Ама, добре де кажете какво мислите, че трябва да направим и самите вие какво бихте направили?
Да се бием с тях и да се борим срещу тях? - Добре, ама хора, не ви ли стана ясно, че никога ние българите няма да победим и надвием който и да било (пък да не говорим за ЦИГАНИТЕ, които въпреки че са неграмотни, неморални, винаги ще се подкрепят и ще ни отупат много повече от здраво)-доста сме неорганизирани, не се подкрепяме, а и всеки мисли, че той е прав и по-важното - не зачита и не приема мнението на другите!

П.П. Да ви кажа ли май от каране и спорене по форумите по тоя въпрос полза не се забелязва. Самите ние не виждам какво бихме могли да направим, ако имате предложения, споделете!
И не ми се сърдете де, нямам нищо лично против някой! smile.gif

--------------------

+Quote Post
eternal_eyes
коментар Aug 17 2007, 09:21 PM
Коментар #87

Прослушващ метъл
**

Коментари: 149
Регистриран: 6-August 07
Потребител N: 2269

В София не ви блазя,тука рядко излизат даже вечерно време. happy.gif
Даже вече се чудя да не са се изселили нанякъде. blink.gif
То че ги трепаха,биха ги,после ги забрайха.. evil.gif

+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 17 2007, 09:22 PM
Коментар #88

King of Loss

Искаш решението да дойде по форумите ли? Лъжеш се, не е това идеята на дискусията.Истината е че доста хора не са се срещали с този проблем и не го възприемат сериозно.Някои от вас са малки, някои по-големи...един ден някои от нас ще заемат важни места, защо не и в политиката? Защо не и някъде другаде сред държавните постове...пак ли ще си казваме 'нищо не можем да направим'.И ние ли ще вдигаме рамене нерешително и само ще си траем докато едно крадливо, смръдливно, кирливо племе ни прави на клоуни в собствената ни страна? Докато ние работим половин живот за апартамент, те ше го получават даром !? Докато ние работим за 300 лв, те ще взимат 400 помощи, детски и тн ? Докато ние се трудим за насъщния ни, те ще ходят по рейсове и тн и ще крадат? Докато ние се борим за да управим движението по пътя, те ще си карат каручките и ще хвърлят лайна...

+Quote Post
traektoriq
коментар Aug 17 2007, 09:37 PM
Коментар #89

Hero Of Sand

Коментари: 760
Регистриран: 20-June 07
Град: у нас
Потребител N: 2153

Много полиция в София тази вечер. Нека пазим реда и спокойствието на мирните жители на квартал факултето censored2.gif

--------------------
Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих.

+Quote Post
Bleak
коментар Aug 17 2007, 09:40 PM
Коментар #90

Прослушващ метъл
**

Коментари: 160
Регистриран: 25-February 07
Потребител N: 1920

За интеграцията съм като цяло но в момента манталитетът на циганите въобще не предразполага към такова решение. Другият важен фактор е правителството. С направо благото си отношение трудно ще се постигне нещо, щото той, нашият си знае, че според сегашното положение в китната ни родина ще помпа деца на килограм и ще взима помощи, съди наред за расова дискриминация и т.н. Днес даваха по новините как се процедира с циганите в Италия. Забранява им се правото да получат гражданство, съответно не могат и да гласуват, не им е позволено да имат постояно местоживеене. Подобен вариант го смятам за най-подходящ, но за съжаление сме доста далеч от жабите, че политиците ни да се хванат да предприемат подобни мерки.

--------------------
The ego drama unfolds
hopeless intrusion
where nothing can be found
strewn, the seeds were wasted
on the innocent in awe

+Quote Post

22 страници V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 6th July 2025 - 07:42 PM