![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Много добра банда. От първата песен (като изключим края) си помислих, че е Унгарска музика с фънк елементи... цялата тая работа почти във всяка песен избруталява на метъл и с характерни за дет/екстремен метъл барабани. На места има и джаз елементи. Просто правят нещо уникално и много добре са съчетали стиловете. Пичовете ще издават ДВД и ще си го взема с автограф!
![]() ![]() ![]() ![]() П.С. Уориър Ъф Айс, не намерих тема за групата... надявам се, че не дублирам нещо! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Quadropus мисля, че съм им слушал. Честно казано слушам някои подобни неща, но тук мешавицата ми дойде в повече, а и не ме впечатли с нещо кой знае какво. Може да не съм бил и в настроение за такава музика, но принципно след като едвам изслушвам албум до края, направо го трия. ;]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Хах... да, манджъ с грозде е, но е мн яко... поне за мен. Особено как няква Унгарска музика избруталява в метъл... мн добро изграждане!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 183 Регистриран: 16-August 07 Потребител N: 2288 ![]() |
На мен това много ми допада - хората са професионалисти и умело смесват различни стилове - по-скоро мисля, че свирят нещо като етно музика, а аз доста харесвам и нея, еее, не бих си купила нещо тяхно, но са ми приятни за слушане!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 183 Регистриран: 16-August 07 Потребител N: 2288 ![]() |
А между другото ще можеш ли да ми кажеш от къде да си сваля техни mp3 - особено The Return?
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 01:08 AM |