![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Apocalyptica
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Убийте ме, но го слушам от вчера нон-стоп. От вокалните парчета има зарибяващи, а от инструменталните всички са си ок. Apocalyptica доста се отдалечиха от корените си, но винаги са ми били любима група и след този албум ще продължат да бъдат. Спрямо предишния албум не мога да кажа, че е крачка напред. Не е и назад, по скоро - настрани
![]() ![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Спрямо предишния албум си е огромна крачка напред, ако питаш мен. Иначе и аз го слушам яко. Доста е интересен. Само дето почвам да се чудя, не са ли вкарали китари...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
За мен това е най-слабият им албум до момента, с усилие го дослушах. От група с уникално звучене се превърнаха в поредната, експлоатираща добре познати стереотипи. Нейсе, да са живи и здрави.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Е, чак пък толкова... както казах в един друг форум, това е поп-метъл. Ама е направен яко
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Нещо хич не ме грабна албума. Харесах парчето Stroke, но като изключим него, всички ми се струват много далеч от характера на Apocalyptica.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Почна много добре, само дето ми писна на третото парче (това с Кори биде превъртяно, става въпрос за следващото). С нищо няма да запомня този албум освен с факта, че нямам желание да си го пусна пак.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Кой въобще се интересува от Apocalyptica? Бяха интересни като свиреха песни на Metallica, Sepultura и Pantera с чела. После решиха, че са голямото име и могат сами, без да свирят кавъри. И загинаха.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ С албуми като "Cult" и "Reflections" доказаха, че могат да правят и много качествена, оригинална авторска музика. Проблемът е в това, че наистина станаха голямо име, подписаха с мейджър лейбъл и решиха да звучат по-мейнстрийм...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
абе принципно ме кефеха, въпреки че още ги търся за кавъра на рефюуз резист...и ако ги намеря ще ги заколя
новият албум е просто едно голямо НЕ.... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Споделям мнението на Ицо. Мъка ми е, че направиха такъв албум, а очаквах нещо доста по-голямо. Дори не успях да го дослушам. Еднообразен, недомислен...не знам какво да кажа. Дори новия HIM ми хареса в пъти повече, по дяволите!
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 183 Регистриран: 16-August 07 Потребител N: 2288 ![]() |
На мен също не ми харесва албума и изобщо посоката, в която се развиват!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Par4eto s Kori si e 4ista krajba. Ina4e ot trun ta na glog...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
въобще не ми хареса.
![]() поп-метъл си е мн точно казано за албума. -------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Кой въобще се интересува от Apocalyptica? Бяха интересни като свиреха песни на Metallica, Sepultura и Pantera с чела. После решиха, че са голямото име и могат сами, без да свирят кавъри. И загинаха. + 1!! Не съм го слушала, ама като гледам отрицателните мнения, може и така да си остане ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
"Worlds Collide" не е някакъв съвсем ужасен албум, но е много далече от класата на споменатите шедьоври "Cult" и "Reflections". И колкото и да е тъжно, заглавието на темата стои съвсем на място. Обезличиха се и станаха поредната банда, която претендира да прави нещо уникално...
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 02:41 PM |