![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Емиии кой с каквато немска се уреди.В нашата си стачкуват учителите, както си му е реда, даже утре никакви часове (пак)
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Oх, на нас така ни се оплеска годината! Цяла седмица почти не сме учили, аз стоя вкъщи, играя Age of Empires II, ходя за по един-два часа и направо се чудя какво ще става за напред. И досега стачкуващите на ден бяха по 20-30, а за понеделник листата включва около 80 преподаватели, същото май и за вторник и... Ама само да аналурат годината и да трябва пак 12 клас да карам! До един ще ги съдя - и от министерството, и от синдикатите!
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Уж, няма да я анулират. Пък не би им и стискало, мисля. Сигурно ще намалят някоя ваканция или пък ще се "отучва" някои съботи. За жалост, наистина, кандидатстващите тази година губят най-много от цялата история. Малоумно е да прецакаш една година на толкова много хора, дано скоро си дадат сметка и за това, все пак. За едни сватба, за други - брадва...
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Абе вие сериозно ли си представяте, че ще анулират годината. И какво точно ще стане тая година? Ще разпуснат всички ли?
И направо не ми се мисли, каква реакция би имало отстрана на родителите. Бабини деветини. -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Абусрд е... По тая логика от догодина децата трябва да тръгват на 8 години на училище... Никога не могат да го направят това...
Иначе кандидатстващите едва ли губят чак толкова, щото те и без тва не се вясват много в училище... ![]() (това, че ние с теб ходехме е друга тема ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
^Коректно е в последното изречение да употребиш "абитуриенти", а не "кандидатстващи". Защото вторите намират за какво да ходят на училище. Хайде това няма да го коментирам.
Обаче ситуацията е следната - само за тази седмица аз имам изгубени 20 учебни часа. За другата - когато явно при нас стачкуващите са 3 пъти повече, не знам колко ще станат. Аз ваканциите си и съботите си няма да губя в наваксване на невзет материал - подготвям се за матури, за сертификат, за кандидатстудентски изпити, отделно, че ходя и на лингвистика. Но ако онези бухали искат да анулират срока или най-малкото да го удължат (а вие знаете на 12 клас колко им е "дълга" учебната година), ще вдигна бойкот! Съвсем сериозно това. И поддръжници ще намеря - като за начало 8-те паралелки, които завършваме от нашето училище. Не може да продължават така нещата. И съм сигурна, че и на учителите не им е никак драго да стачкуват. Но ножа опря в кокала вече. Май единственото, което остава в тази минута, е да се надяваме на по-бързото разрешаване на тази ЛУДНИЦА. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Ами доколкото съм запознат в 99% от училищата в 12 клас или просто не се ходи, или това става изключително рядко!
Нашето бивсше училище с _TNT_ обаче влиза в единия процент, може би и твоето, не знам... Иначе браво за старанието, което полагаш и желанието да учиш! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
От здруга страна пък ако обявят годината за нулева ще имаме 2 години да се подготвим за кандидатстване. Аз може дори да успея да държа и SAT и да си осигуря шанс да отида в Америка.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преди малко чух най-голямата простотия в света! Мисля, че радиото бе Хоризонт, но това няма значение.
Седнали значи да обсъждат в ефир стачката на учителите. Думата взима някакъв професор, не разбрах името му. И казва: "Само да поясним, стачката е продукт на късния капитализъм и основна утеха за учителите, че те имат някаква власт." бла-бла... "Стачката пречи проблемите да бъдат решени адектватно." ![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
E това е било фън за слушане
![]() Само дето, трети ден студент, а още не мога да се почуствам като такъв ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Ъъъъх...
![]() ![]() ![]() ![]() П.С. Смейте ми се на воля... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Phunz.
Праихме контролно по немски, нищо че стачкуваме. Очавкам 2 или 2 и 50, в зависимост от настроението на даскалката. Яко е да се води, че стачкуваме, а всъщност примерно днес да имаме маса часове. От които избягахме де, от единия даже с Георги пред самия даскал си се изметохме ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
при нас в Лайстунга няма такова нещо като пропускане на немския. Ингрид Шлумберген не ще да стачкува, майка й немска щутгардска. Неска 3 часа поред ohne Pause и си е ебало майката.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Schwaben suxieren Schwanze!
Ама те и с немско гражданство официално, не могат да стачкуват. Да ги еба, да си гепят българско, да ги тръшне грип, само да нямам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Немските гимназии сък! В Английската е истината!
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
Ебати наркоманската дупка!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^
![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
пилифе, ако си мислиш че аз по собствено желание уча немски... Аз го ненавиждам тоя език. Затова съм и един от най-слабите в Лайстунга. И все пак лайстунг съм и се мъча да се задържам. Просто когато мама каже "имаш достатъчно висок бал за да влезеш там където е най-елитно, значи ще го направиш", нямам избор.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 14-October 07 Град: София :) Потребител N: 2370 ![]() |
аве хора кво се оплаквате...мен майка ми ме натири в еврейското...БЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Наете ли колко е залупено ве???Пълно с чалгари и евреи които се мислят за голямата работа...пф..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Че и ти сигурно имаш еврейска жилка, защото не става току-така влизането там
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да съм казвал, че мразя да преписвам 15 страници на шрифт 6 или 8 по география
![]() Да им еба и стачката на нашите, както ходим на часове. Идиотщина. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 14-October 07 Град: София :) Потребител N: 2370 ![]() |
Хах няма юм еврейски произхосд..и си нямма и на представа как влезнах там..ма ..е тъпо..
ние също имаме часове..обаче не ходиме повечето от класа....кат сме 5 човека на кръст няма смис...и се отказах още миналия понеденик като почна наща...ама ще се радвам да не спира ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Kill them
![]() ![]() Една приятелка беше там до 7 клас, та със 300 зора въобще я записаха - доказваха арменски и еврейски корени. За кво си говорим .. ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
хахаха повече са от мен иначе с удоволствие..те обожават да ме взимат на подбив за тва,че слушам метъл и се обличам така...последния които направи нещо завърши притиснат до стената от моя милост..избеснях..а иначе аз си влезнах след 8ми клас само по диплума..незнам ...
аве хора има ли шанс да ни анулират годината?? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Реално погледнато - и да, и не. Не вярвам да посмеят да я нулират, но ако не се учи още месец или повече, то каква година ще е, няма да имаме зимна/пролетна/лятна ли, за да наваксаме?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ти си учиш, твоята година няма да я анулират
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Дано да ни махнат матурите.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 30-June 07 Град: ФАНАТА ВЪВ ВОДАТА И ЖИВЕЯ В ГОРАТА Потребител N: 2186 ![]() |
споко!аз съм в редиците на стачкуващите даскали и следя отблизо развоя на събитията-според мен няма да се анулира уч.година,може да се отнемат десетте дни които се полагат за екскурзии,пленери,празници,или учителите да си преструктурират уч.съдържание.А относно размера на заплатите на запад-знам със сигурност,че германския даскал взима 27пъти повече от мен...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво ти време за екскурзии?
В нашето даскало директорката е забранила такива неща ![]() Те еа, Катране, те еа... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
А относно размера на заплатите на запад-знам със сигурност,че германския даскал взима 27пъти повече от мен... ![]() Ам айде бягай на запад тогава... ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 08:30 PM |