![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Изключително хуманна идея
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Цитат две турчета се сбили и едното пукнало. Честито! Цитат Еми да продължават в същи дух, че поне малко да им се отрегулира популацията. Болни сте ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Вие като сте толкова здрави, ще пребъдете дълги години и ще имате удоволствието да видите как на мястото на българското знаме изгрява полумесеца като мангалите и турците станат 2 пъти повече от българите.
-------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
То още сега тайно зад герба ни се подават полумесец и звезда.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Днес в Разград в някво училище две турчета се сбили и едното пукнало. Честито! Еми да продължават в същи дух, че поне малко да им се отрегулира популацията. Тва е глупост.Няма смисъл така да се радваме за смъртта на 14 годишно момче.Просто е гадно,каквито и да са...хич не ги харесвам тия хора,но не мога да се зарадвам за такова нещо... ![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Абе спамерчо той не го казва, защото се радва за случая, просто бързо и сигурно мръсните и мързеливи цигани претопяват нацията ни
![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Да,гелчо,на мене го кажи...
-------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Нима турците и циганите са виновни, за това, че скоро те ще станат повечето от българите? Пък дори циганин, турчин или какъвто и да е.... не трябва да се радваме на ничия смърт ! Глупаво е. Има и много нормални турци, за циганите не съм компетентен да се изкажа.
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
той не го казва, защото се радва за случая Кой каза, че не се радвам? Няма значение че е на 14, малкият боклук пораства и става голям боклук. След което гласува за ДПС. След което ДПС командва в политическо отношение всяко БГ правителство след промените. В някои краища на България протича насилствена турцизация. В следствие от всичко това родното село на баба ми край Бургас само в рамките на моя живот се напълни с турска измет. Затова се радвам, всяка отрепка по-малко е щастие за мен! -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Нима турците и циганите са виновни, за това, че скоро те ще станат повечето от българите? Пък дори циганин, турчин или какъвто и да е.... не трябва да се радваме на ничия смърт ! Глупаво е. Съгласен съм Още повече дете, мамка му. Ексхуматоре, сеш се що в селото на баба ти са останали турците. Щото българите са заминали в София ![]() П.С. И как по точно се провежда "насилствена турцизация"? ![]() ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Има и много нормални турци В България няма. В Турция може би. И, да, радвам се че е пукнало. Сега ме нареждайте че съм хейтър, расист или там както му викате. Все едно познаваш турци... е аз познавам някои и да, сред тях има много нормални. Има и боклуци. То не, че и сред българите няма и боклуци, и стойностни хора. Но ти, понеже си ЕБАСИ патриота, реши, че е супер яко да се изкажеш по този начин. -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе няма кво да спорим, няма да се убедим един друг...нека си мълчим, нека ни газят, това е типично българско.
А относно довода че е дете, дете е временно, после става възрастен, долен, гаден турски плазмодий! -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Exhumator, как според теб ще се реши най-лесно проблемът с циганите и турците, и с намаляващото българско население? Неща като " Да ги избием", не звучат реалистично... Кажи едно реално решение на проблема...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Exhumator, как според теб ще се реши най-лесно проблемът с циганите и турците... С напалм... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Говорех за нормално решение. Не за изтребление...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това е много труден въпрос...понеже газовите камери вече веднъж са се провалили в мисията си, е доста трудно да се каже, но според мен кастрацията е логично решение. Както и при бездомните кучета, ще си измрат след време. Но за съжаление и това не е реалистично знам. Но поне мога да мечтая за решението с напалма нали...
-------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Оф...през 2 секунди умират хора и все някой се сеща да ги коментира все едно кой знае кво станало.
![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Все едно познаваш турци... е аз познавам някои и да, сред тях има много нормални. Има и боклуци. То не, че и сред българите няма и боклуци, и стойностни хора. Но ти, понеже си ЕБАСИ патриота, реши, че е супер яко да се изкажеш по този начин. 1/2 от рода ми е от Кърджали. Ходя там 2 пъти годишно. Как мислиш, дали познавам турци? Сред българите има много боклуци, но поне не са всичките. Сред турците в България ВСИЧКИ са боклуци ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе боклуци да искаш, сред българите не са по-малко, но поне са "родни". Турчолята нямат право да живеят тук, или дори да имат, не да играят такава роля в обществото! Айде нека прекратим темата, че някои се дразнят там.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Цитат Ученик пострада във войната ”метъл vs чалга” 15 декември 2007 / News.dir.bg Седмокласник от Варна бе набит от по-големи момчета заради музиката, която слуша. Никола Станев от училище ”Добри Чинтулов” предполага, че саморазправата е поръчана от четири негови съученички, с които спорят за музика, съобщи БНТ. Никола слуша метъл, а момичетата - чалга. Полицията открила насилниците и те си признали за побоя. Инцидентът станал след края на учебните часове в четвъртък, когато Никола чакал майка си пред училището. Тогава две по-големи момчета го нападнали в гръб и започнали да го бият. ”Те казват, че ме познавали от няколко години и ми били ядосани от доста време, а аз никога не съм ги виждал”, разказва битото момче. Децата от класа на Никола потвърдиха, че между метълите и "чалгарите" често възникват конфликти. Класната Кремена Иванова обаче не знаела да има такава "война". Момичетата, с които Никола е имал конфликт, заявиха, че нямат нищо общо със случая. Те потвърдиха, че познават побойниците. "Въобще не са такива. Не можех да повярвам, че са го направили", разказва едно от момичетата. Майката на Никола - Валентина Дандерс, няма да търси възмездие в съда. ”Искам държавата, училището, педагогическият съвет да проумеят, че не трябва да стане най-лошото, като с Халил от Разград”, призовава жената. 14-годишният Халил Хасанов почина след училищен бой в Разград на 11 декември. Два дни по-късно 12-годишно момче бе ранено с джобно ножче от приятел заради спор за прякори. Aлооу, Варната, къде сти ваа ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Инцидентът станал след края на учебните часове в четвъртък, когато Никола чакал майка си пред училището. Бе тоя в седми клас майка му го прибира след училище. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това училище е точно над баба ми. Знам го що за стока е. Не е зарад метълите и чалгарите. Просто учениците там са ретардирали.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Абе боклуци да искаш, сред българите не са по-малко, но поне са "родни". Желязна логика. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Спрете кеча по GTV или цялата телевизия Има един канал, който се рекламира като Комедийната телевизия. По него във време, когато съвременните деца още са будни или пък винаги могат да си пуснат телевизора в стаята без звук, върви кеч. Осмокласникът Хюсеин уби с удар съученика си Халил. И двамата са били не само запалени фенове, но и последователи на горилите от екрана. Също като хиляди и хиляди техни връстници из цялата страна. Ако един възрастен зрител още от първата секунда може да прозре жалкия фарс, който представлява кеча, то за децата това си е триумф на силата. Те се опитват да бъдат като анаболните си и амфетаминни идоли, да прилагат техните хватки с красноречиви имена като ”удушвач”, ”разбивач” и какви ли не още дивотии. След като хлапетата непрекъснато са облъчвани с подобен тип шоу, странна ли е ескалацията на детското насилие?! Защо дреме и смятаният за основател на телевизията Красимир Гергов, чието фамилно име дава G-то на GTV - колко още деца трябва да пострадат в името на някоя рейтинг точка отгоре? Къде е СЕМ, който трябва адекватно да реагира на налагането на подобни отвратителни модели? Ако след поредния смъртен случай излъчването на това криворазбрано шоу не бъде спряно, дали няма да е най-добре медийните надзорници да дръпнат шалтера на цялата телевизия, която волно или неволно пропагандира насилие?!!! Ъъъ... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе боклуци да искаш, сред българите не са по-малко, но поне са "родни". Желязна логика. ![]() ![]() ![]() Какво те притеснява??? Не можем да разкараме родните боклуци, но защо трябва да се затрупваме и с чуждестранни, какво търсят те тук? -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Все едно познаваш турци... е аз познавам някои и да, сред тях има много нормални. Има и боклуци. То не, че и сред българите няма и боклуци, и стойностни хора. Но ти, понеже си ЕБАСИ патриота, реши, че е супер яко да се изкажеш по този начин. 1/2 от рода ми е от Кърджали. Ходя там 2 пъти годишно. Как мислиш, дали познавам турци? Сред българите има много боклуци, но поне не са всичките. Сред турците в България ВСИЧКИ са боклуци ![]() хаха, ти си боклукът тук! Много си зле, мойто момче! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Умри, пукни, от гъзо ми смукни
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ +1
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Заеби, втори ден не се вясвам на даскало, не мога да разбера защо ваканциите не почват от 15-16 декември. Предколедната седмица е смях пълен.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 12:23 AM |