![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ами ти си я напиши. Моите да не мислиш, че майка ми ми ги пише. ![]() Сега се уча да фалшифицирам подписи.Скоро ще мога без да се усетят ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е че няма такова животно като даскалката ми по математика.
Средно аритметично винаги пише, при което аз имам 5.45, защото тя смята до последната стотна. И сега ще ми преглежда 21 страници домашна работа почти, и ако открие дори 1 грешен пример ще ми остави петица. Отделно прееба няколко души от класа ми и си затвърди позицията като пълна кучка. :> -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Да ,и такъв вариант има,да си научиш ![]() Има го, ама тва е краен вариант.... -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
А аз пропуснах най-важната седмица за този срок
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Аз пък следващата седмица няма да ходя на училище
![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Онзи ден ми беше първият учебен за тази година. Уформиха ме по всички предмвти, че даже и стипендия може да взема.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Надявам се само по български език да не са те уформили за 6.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Ахахаха бележка срещу храна за котки , те тва е далавера
![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Оф, мани ти, аз на същия требе да му измислям и аз какво да му даря. Предложих патка в гъза, ама той не прие
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 20-July 07 Град: Plovdiv Потребител N: 2239 ![]() |
един приател от математи4еската в пловдив реши проблема с униформите като варху униформата слози фанелка на Grave Digger а и си беше наслагал вси4ки вазмозни гривни шипове вериги и подобни
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
T03|/| 6Te дА 3 Г0Лиам П|/|4
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, омръзна ми от учители, търсещи начин как да преебат учениците.
Тая по математика на мен, за да ми пише 5ца при средно 5 и 45 ми е написала от нищото 4 и 5, а на един друг съученик - две х 4 и една петица. По география нямаме нито една 6 срочна в класа ми, а трябва да се има предвид че моите пичове са силно учащи и прилежни хора. Какво по дяволите ги е прихванало тея? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Стягат ви, стягат ви
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^учителите масово са така.Навсякъде където съм бил накрая на срока ужасно много обичат да те изпитват на макс, баш като си поотпуснат.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
6.00
![]() Свърши най-сетне този срок. -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Зубър(ка)
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Най-голямата.
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Браво, Лени! Завещай на мен и Жорко кинтите от стипендия, за да ги изпием
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
@ Aglarana: лилии, комплексираш ме
![]() ![]() Аз все още незнам как ще завърша срока, в последния момент се получават големи обрати... -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
6 oO Браво Лени! Аз вече тотално се отказах да си давам зор за оценки. Вече ми се струва супер безсмислено... Не че пак няма да имам само 5 и 6
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 3-November 06 Град: Nowhere... Потребител N: 1657 ![]() |
Блазя ви на всички...аз все още чакам някой от даскалите да решат да си свършат работата...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Аз като казвам, че електрониката и електротехниката не са полезни за психиката...Но, честно казано, не се учудвам особено.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Боя се, че и аз съм в подобна гимназия
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 7-January 08 Град: Бургас Потребител N: 2521 ![]() |
Абе отървах се с 3 по мат. и немски.....
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днеска не съм на скуул-а, може би и утре.Щяло да има и грипна ваканция, донякъде факта, че и аз съм болен доказва присъствието на грип-обикновено докато целия клас подсмърча, аз си седя и си дишам свободно
|
|
![]()
Коментар
|
|
Chimera, човек трябва да разчита на късмета си. Това е всичко, хаха
![]() Сашко, обещавам дружно ЩЕ ги ![]() Филипе, ти си умен, тъй че оценките не са фактор! ![]() А, бтв, утре сме на даскало с ПЪЛНИ часове.... -------------------- First wish for this night:
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
Аз тоя срок ще имам 6.00 пък съм 11 клас
![]() -------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Абе хора седнали ли сте някога да помислите докато викате на някой "гаден зубар. залухар" и кой знае какви още тъпотии , че този човек в един прекрасен момент може да откачи ?
Нещо случката в Пловдив ви се вижда нормална ли, що ли? -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Надявам се само по български език да не са те уформили за 6. ![]() Аз български език не уча. Което обяснява доста неща. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 10:48 PM |