![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
И кое е толкова "смисловото" в това да ми показват разни нещастни сомалийчета - нещо, което толкова банди вече са правили? Намирам клипа за крайно плосък.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Смислово обвързан е с текста на песента, както и трябва да е. Ти го намирай за какъвто си искаш, това хич не ме засяга.
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Нещо и на мен клипът ми идва в повече. Като нямат добра идея и не могат да докарат поне силна визия, какъв е смисълът да снимат изобщо... Да не говорим, че и самата песен не ми допада, но това вече е друг въпрос.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
То песента и мен не ме кефи, но пък клипа ми хареса. Все пак човек може да оплюе абсолютно всеки клип или песен, така че... въпрос на вкус.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Поредната гавра с името хелоуин. Аз лично смятам, че тези селяни трябва да си сменят името, защото само петнят името на тази велика група. Киске и Хансен направиха тази група световноизвестна, а вече повече от 15 години Дерис и компания издават издънки със жалките си опити да направят нещо на нивото на двата кийпъра. Аз се съмнявам, че някога Хансен и Киске ще се върнат в хелоуин, така че мога да кажа само едно: Helloween (1985-1993) R.I.P.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ентусиаст ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 27-January 09 Град: Враца Потребител N: 3227 ![]() |
Да, тази тема за световният глад е засегната още през 1992 година, ако не ме лъже паметта.
Групата е "Brutal Truth", а албумът се казва "Extreme Conditions Demand Extreme Responses". ![]() Това по-въпроса дали концепцията е оригинална, а за Helloween с "естрадната певица" ще си мълча, защото от хеви метъл музиката слушам само Mercyful Fate, King Diamond, W.A.S.P. и старите "Iron Maiden". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Many lols were had докато четях мненията след поста с клипа. Песента си е доста добра.
"Helloween (1985-1993) R.I.P." хах |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^^ В състава не виждам да има "естрадна певица", но виж - глас като на Дерис само можеш да си мечтаеш да имаш.
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 28-February 09 Град: Аз съм от дом Потребител N: 3277 ![]() |
Точно така! Добър глас но нищо повече. Нищо в сравнение с великия Киске
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Специален или не, нямате такива гласове.
Писна ми от сравнения, братче, то бива дъвкане на едно и също нещо, но чак пък толкова.. -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Видеоклипа на "Paint A New World" можете да гледате тук. Доста ми харесва това парче. Хубав ритъм, китари, припев, вокала ми харесва с това, че не е писклив, а пее много сериозно и изчистено, клипа е страхотен... ще взема да им чуя последния албум. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Гласът на Дерис не много по-уникален от примерно на Хансен/Киске. Много по-специфичен и отличаващ се от поредния вокал с широк диапазон от края на 80те. Добре са гласа и песните му, че да се разграничат от Мейдън клонинги.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Специален или не, нямате такива гласове. Писна ми от сравнения, братче, то бива дъвкане на едно и също нещо, но чак пък толкова.. Анди ми е любимият вокал евър!!! Този клип за сметка на предният (мисля) е доста добър. А иначе не виждам смисъл да се занимаваш с хора живеещи в '80те. Мисля, че е излишно да се сравняват Киске и Дерис (както музиканти и вокалисти като цяло), но по принцип нещата на Киске са подходящи повече за него, както и обратното. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^ В състава не виждам да има "естрадна певица", но виж - глас като на Цашо само можеш да си мечтаеш да имаш. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() Дерис не може да ти стъпи и на малкия пръст по пискане! -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
О, но благодаря вам,
мадам! :Д -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
Истината е че Дерис е бездарен, вреслив педераст. Останалото е бошлаф.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
that's what she said
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
R.I.P. Helloween
Албумите с Роланд и Ули ставаха за слушане.След като напуснаха хелоуин тази група започна да запада.Друг е въпроса, че страничния проект на Роланд и Ули-Masterplan е десетократно по-добър от всичко,което хелоуин са издавали след напускането на Kai Hansen. -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
като гледам само плюете албума, аз съм 50/50, смея да твърдя че Sascha е доста добър китарист и имам чуството че повечето рифчета са негови (модерните елементи също), най-смешното ми е че плюете албума, хубаво плюйте го, няма лощо ама поне се обосновете какво не ви харесва, аз досега само чета "тоя бил педераст, оня гей, албума бил насран", има двама хейтърчета единия с аватар на Saxon, ами ще ти кажа че в интрото го има Biff Byford (ot аватарската ти бандичка, които също лежат на стари лаври
![]() -------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Тая група бъзди хаха
![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
След като преслушах бумчетата с Анди по-добре, мога да кажамче имат доста незаслужено подценявани албуми като Master of Rings, The Time Of The Oath, Better than raw, Rabbit's dont come on easy...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 15-December 09 Потребител N: 3669 ![]() |
Някой слуша ли Unarmed? Е няма такава гавра!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не звучи никак лошо. Никой не те кара да слушаш насила, нали? Приеми го като ремикс и това е.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
Helloween са влезли в студиото за да записват нов албум, който няма да има нищо общо с "Unarmed"
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 219 Регистриран: 8-November 07 Потребител N: 2415 ![]() |
Каква чудесна новина
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Малко ме е страх да си представя какво са записали пак. Ще гледам да съм оптимист, но тази банда отдавна не ме е изненадвала приятно.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 15-December 09 Потребител N: 3669 ![]() |
Аз очаквам пореден провал.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
За жалост и аз. Само се излагат напоследък.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 01:22 PM |