![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Всеки друг е за предпочитане.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Почти.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Да си продължим неприятната тема.
Венци, това е от БГ кабеларка, гледай го ако не си: http://vbox7.com/play:96aeb3c7 (последните секунди са +18) Направо не знам къде се намираме. В първите минути на някой калпав американски екшън за терористи все едно... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Мишо, клипчето просто не искам да го коментирам, защото ме боли прекалено много от такива неща.
Само искам да кажа, че да благодариш на Аллаха за това, че е докарал водата ( ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
^ Няма турски, всичко е арабски. Идеята е, защо си чете молитвичките на официално мероприятие? Дали турски министър и турски областен управител биха присъствали на(/разрешили) такова нещо въобще?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Да си продължим неприятната тема. Венци, това е от БГ кабеларка, гледай го ако не си: http://vbox7.com/play:96aeb3c7 (последните секунди са +18) Направо не знам къде се намираме. В първите минути на някой калпав американски екшън за терористи все едно... Това заслужава само едно. Публично бесило. В България официален език е българският. На публични мероприятия би трябвало да се говори на български език. Тези хора наистина посяват ислямизацията в България. А политиците ги защитават (доколкото виждам). Това е жалкото в тази история. Нека поне народът да остане с българско самосъзнание и дано успеем да се опазим от "претопяването". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Тука си говоря с българите на български, нищо че сме чужденци. За мен това е тотална проява на неуважение. Срещнал съм се с 2 3 българи до сега, които говорят на английски с други българи при положение, че има хора, които не говорят езика! Тук никой не ходи с българите и българите са супер некомуникативни и наперени. Дори хора с езикова бариера се мъчат и говорят на английски, когато е международна групата, но ние ТРЯБВА да покажем колко държим на това да не се размени една дума на език друг от българския, когато говорим с чужденци. Или ако говоря на английски на българин реакцията е : "Що ми говориш сега така?" или " Стига си се перчил!". Тотално зле.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ако сте само вие какъв е проблема? Той Венци май това имаше предвид.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Разбира се, че няма проблем, когато сме сами. Говоря за случайте, когато групата е интернационална.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Разбира се, че когато сме сами. Нали това имах предвид с
Ако са се събрали само турци [...] Но дори и в смесена компания ми се е случавало да разменя по някоя и друга дума на български със сънародници. Французите от компанията също много често си шпрехат на френски, когато това, което искат да си кажат, засяга само тях, а не и хората наоколо. Но казаното от теб също е вярно. В това отношение българите тук не се дърпат да говорят на немски помежду си, което, за да бъда докрай откровен, ме учудва много. Бих очаквал съвсем друго поведение от нашенци. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сори не те разбрах правилно
![]() Прав си за французите, но колкото и да е стереотипно голяма част от тия, които знам, не говорят хич добър английски. Статистически, същото се отнася, дори в по-голям мащаб за южно-американците и определено за сърбите (те говорят доста добре, но не искат). Германците обаче им правя евала - 6 дни бях в Германия и дори да бях единствен в група от 5 до един си говорят на англйски и не им прави разлика!!! Огромен срам ме хваща в такива ситуации.... Ти представяш ли си това някога да го видиш в българска компания?? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, това е голяма проява на уважение, наистина. Разбира се, много зависи и от това до каква степен участниците в разговора владеят чуждия език.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Странно как никой не paste-на това. ДПС си правят каквото си искат.
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Тези хора наистина сериозно са се заели да сринат НАРОДА (не държавата, тя отдавна е срината). И лошото в ситуацията е, че няма кой да им се противопостави. След 20 години децата сигурно ще носят фереджета и всички ще говорят на турски.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вижте това (съжалявам за това, че пускам два поредни поста): Ще влизат с фесове в община.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Гади ми се вече от всеки коментарлъ за турскирлъ пропагандирлъ, за горд национализъм/скинаризъм/тракторизъм, за АТАКИ, ДПС-та, ЩУРМ-ове и отстъпления, преди всичко. Пикал съм ви на угрижеността...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Тези хора наистина сериозно са се заели да сринат НАРОДА (не държавата, тя отдавна е срината). И лошото в ситуацията е, че няма кой да им се противопостави. След 20 години децата сигурно ще носят фереджета и всички ще говорят на турски. Ами това е защото младите хора в България не искат да гласуват! Не смятате ли? По-лесно им е да кажат, че не ги интересува, после плюят! Явно турците са много по-сплотени от нас... а това ще доведе бавно и безвъзвратно до обезличаването ни като нация. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз не съм се лишавал от правото ми на глас, няма и да го направя. Ще си гласувам, колкото и да няма за кого. Не искам циганите с кебапчетата и турците с Корана да решават как да живея.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Дойде ред и на Молдова. Евала ЕС, US, продължавайте да разпарчетосвате Европа...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ония там няма да се дадат така лесно на законите, май. Не съм много сигурен, но не смятам, че ще им изтръгнат корените, като на нас.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама най-лошото е, че ние се даваме.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Дойде ред и на Молдова. Евала ЕС, US, продължавайте да разпарчетосвате Европа... Тоест, ти знаеш какво става там реално от двуполюсни източници? Или непослушниците са "душевно замърсени с мисли за демокрация" като протестиращите китайски студенти? Значи да се кротува, когато има съмнения в изборните резултати, само защото са червени, което означава "просперитет за страната и душевна чистота за народа". Недей така, че наскоро даваха по бТВ за една тайно разпространявана книга из Родопите, където се споменава, че които не приемат аллаха ще станат спинозни и деградирали ![]() А и какво си се загрижил за Европата, преди време е имало една стена, която е разделяла Трабант и Вартбург от Мерцедес и БМВ, образно казано. По-зле не може да стане. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мишо, четох преди да пиша тук. Разгледах три (реално гледните точки са две) - тези на западните медии, българските медии и руските. На изборите е имало западноевропейски наблюдатели, които са потвърдили, че изборите са справедливи. И кажи ми според теб колко добро видя Украйна след "оранжевата" революция и Грузия след като им сложиха Саакашвили? Според теб тези "революции" са спонтанни така ли? И замисълът е благото на съответната страна? Не мисля така. Интересно защо не споменават какви аджеба са били тези "негодуващи студенти, които не виждат бъдеще при комунистическото управление". Дали не са били румънци? Хм.
![]() -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, заяждам се с хора които не харесвам. С теб искам да сме в градивна опозиция
![]() Ако искаш да разгледаме процеса на отделяне на страни от СССР ще трябва заедно да хвърлим едно око и на процеса на присъединяване. И тъй като аз не живея с историята на СССР ще падне едно дълго търсене и фермани на исторически факти. Но и без да съм запознат с историята в детайли знам, че началото и края на такива съюзи са еднакво неестествени. Териториалната цялост на Балканите е разтегливо понятие. Има много унгарци в Румъния, румънци в Молдова, българи в Сърбия, Македония, Бесарабия и преди да бъдат изселени в Беломорие и Добруджа (дядо ми е от вторите). Ако опасенията ти са за сравнения между румънците в Молдова и турците в България - не е съвсем така. Точния пример според много хора е Македония = Молдова за България и Румъния. Ти можеш ли да го опровергаеш, при положение, че Македония е сърбокомунистическо отроче, а Молдова - Сталинско? Балканите са страдали от Османската империя до 20-ти век, а след това от Югославия и СССР, чисто исторически, без да е нужно да слагам според мен |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много държави (по-скоро граници) могат да се нарекат комунистически отрочета. Но, ако погледнеш от гледната точка на СССР, въпросните граници са били не особено значителни. Докато сега става въпрос за страни вътре и вън от ЕС. Балканите са страдали, но защо трябва да страдат и сега? Нали сме по европейци вече?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точния пример според много хора е Македония = Молдова за България и Румъния. Ти можеш ли да го опровергаеш, при положение, че Македония е сърбокомунистическо отроче, а Молдова - Сталинско? Това не е така. Въпреки че има много допирни точки, като например етнически конфликти и прочие, ако погледнем от 3то лице и си оставим патриотичното си его да се пъчи на друго се вижда основната и голяма разлика. Нито македонците говорят български (и нека не започваме все пак), нито твърдят че го говорят, за разлика от молдовците и румънския. В Молдова националистите (и тия които протестират сега) са про-румънски и про-ЕС, докато в Македония са си нормални про-македонски и анти Гърция/Сърбия/България/Албания. Не голословя, това са думи които са ми ги казали молдовци. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много държави (по-скоро граници) могат да се нарекат комунистически отрочета. Но, ако погледнеш от гледната точка на СССР, въпросните граници са били не особено значителни. Докато сега става въпрос за страни вътре и вън от ЕС. Балканите са страдали, но защо трябва да страдат и сега? Нали сме по европейци вече? Юри, ЕС не е някакво световно изключение от всички съществували съюзи и империи в историята. Винаги ще има голям брат, в случая Франция, Британия, Германия. Поне не е един и това е много важно според мен. Друго което е, в историята на ЕС е нямало случай в който страна, от страните членки на този етап, да е била разпокъсана от автономия. Това е силен коз. Не казвам, че слабите държави в този съюз са застраховани от това, но е факт, че не се е случвало. Друг е въпроса, че едно евентуално влизане на Турция в ЕС ще е нарушаване на цивилизационни принципи и ще бъде пирон в ковчега. Македония са си нормални про-македонски и анти Гърция/Сърбия/България/Албания. Ти сам го написа! Не ти ли ВОНИ на национален комплекс и абсурд, от обективната ти гледна точка, без грам патриотично его?? Как може нова страна да не е към никой ли съседите си? Тогава няма история! Защото не е станала от пепелта! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега, на мен национализма, без значение какъв е и от къде идва, ми ВОНИ на говна, а национален комплекс имат всички националисти, включително и българските. Няма никаква разлика между сръбския, македонския и нашия, освен че сърбите сега малко са луднали, но това е друга тема. Кой български националист храни добри чувства към нашите съседи, бе човек? Румънците са шибани цигани мамалигари, гърците са тъпи копелета, които ни мразят, със Сърбите имаме териториални претенции и войни, Турция и Македония няма да споменавам даже. Много лицемерно е от твоя страна да оправдаваш едно идиотско мислене със друго.
Във всеки случай, това го казах за да опровергая твърденито ти, че може да съпостави Молдова с Македония. Колкото до големия брат, сравявайки ЕС със тоталитарна система е мако казано смешно. Разбира се не отричам, че има много лицемерие и там, но ако видиш ситуацията с мисленето и възприятието на европейците сега и преди 30 години едва ли ще си толкова скептичен. Само още 1 2 поколения трябват, за да почне да работи както е замислено. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само още 1 2 поколения трябват, за да почне да работи както е замислено. Според теб как е замислено да работи? -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 01:06 AM |