![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
A тая анти-кампания срещу ББ ми е непоносимо противна. Какви крупни суми пари, наши пари, са вложени в нея, не ми се мисли. Шибани, долнопробни и гнусни комунисти.
![]() Чу ли бе, боклук скашкан, Русинов? Ега изгниеш в лайна, нещастен полуидиот сгърчен. И ти и цялата ти долна семка. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Прави сте... Но аз ще гласувам за партия, която вкарва политици в тоя Парламент, пък дори и да са лайна. Това и трябва на тая институция. За да започне да фунционира правилно първо трябва да се напълни с правилния тип хора. И кой е "правилния тип хора" според теб? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
pa®tci, анти-кампания ли е да искаш публичен дебат? Бойко просто го е страх, че тъй като всъщност е просто една куха мутра, ще се издъни здраво на подобен диспут... както всъщност стана на миналия.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Тази "покана" за публичен дебат, всъщност СИЛНО напомня за едни банери, където ти излизат по всякакви сайтове, сайтчета, форуми и прочее. Не им щем смрадливите дренки, казах!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Не ги чети, бре, Парци !
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е то не е до четене! Цъкни си на абв.бг и ще ти извади очите.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Не е въпроса в това. Гаден и долен е начинът, по който го правят!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Прави сте... Но аз ще гласувам за партия, която вкарва политици в тоя Парламент, пък дори и да са лайна. Това и трябва на тая институция. За да започне да фунционира правилно първо трябва да се напълни с правилния тип хора. И кой е "правилния тип хора" според теб? Политици, икономисти, финансисти, прависти... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега не са ли такива? Същите л..... И крадат повече!!! Чрез икономически, финансови и други схеми.
Изобщо в България политиката е място за хора, които искат да си осигурят добро бъдеще. Каква наглост прозира от предизборните им глупости! Направо ми се повръща! А г-ца Добрева няма да я коментирам. Добра певица е. Но в политическа партия НДСВ изглежда направо смешна. Все пак ще гласувам, ще се възползвам от конституционното си право на вот. Но не вярвам на никого! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Тук говорим за Евро изборите, не за нашите. И да, както казах знам, че са лайна, но по-добре от този тип. При гласуването за тази конкретна институция трябва да се мисли глобално, а не национално.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
А не са ли евродепутатите в европарламента за да защитават националните си интереси?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
мен ме озадачава факта, че според последни проучвания НДСВ няма да вкара депутат в европарламента, а всички знаем каква силна кандидатура имат
е ...лично мнение -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тук говорим за Евро изборите, не за нашите. И да, както казах знам, че са лайна, но по-добре от този тип. При гласуването за тази конкретна институция трябва да се мисли глобално, а не национално. Този тип лайна=онзи тип лайна. Все тая. Не ме интересуват тези евротъпаци. Предпочитам да мисля национално, а не глобално (поне на сегашния етап). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
О той Blashyrkh смята националното мислене за лайна, или поне някаква част от него...
Само че никога не сме виждали от него да ни обяснява как работи ЕС за националната сигурност на страните членки от примитивния Изток (може би Македония да следва пример на Швейцария?!?). Съществува и параноя, тя ни е наследство, но самата идея за членство на Турция в ЕС е престъпна и навежда на едни такива мисли, а и не само това. В момента съм неутрален към ЕС, стане ли член Турция обаче - няма да е мой този съюз вече. Съюзи е имало и винаги ще има, типичното за тях е, че имат начало и край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да разбирам ли, че си се ориентирал към някоя от политическите партии за изборите?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
О той Blashyrkh смята националното мислене за лайна, или поне някаква част от него... Само че никога не сме виждали от него да ни обяснява как работи ЕС за националната сигурност на страните членки от примитивния Изток (може би Македония да следва пример на Швейцария?!?). Съществува и параноя, тя ни е наследство, но самата идея за членство на Турция в ЕС е престъпна и навежда на едни такива мисли, а и не само това. В момента съм неутрален към ЕС, стане ли член Турция обаче - няма да е мой този съюз вече. Съюзи е имало и винаги ще има, типичното за тях е, че имат начало и край. А не са ли евродепутатите в европарламента за да защитават националните си интереси? Не не са. По "конституция" националните интереси се защитават от Европейския Съвет, тези на цялата европейска популация - от Парламента. Националната сигурност все още не е "обща" политика на ЕС, и няма да бъде поне частична такава докато не се приеме Лисабонския договор. Не се хваля че знам ЕС не изуст. Каквото го знам го знам, защото съм говорил с хора, които са много навътре, от няколкото курса от университета и от статии, които съм чел. Slash, сори, че не ти отговорих за Македония и изборите - последните 2 месеца имам много на главата и не мога да прочета и проуча всичко. Обещавам да ти отговоря след като ми минат сесиите. Не ми се обсъжда сега за Турция и Близкия Изток - съвсем ще ме намразят всички... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това, че подхвърляш, че си "за" оставя по-лошо впечатление и от това да го напишеш в прав текст...
np за Маке-то, колкото да става разговора беше karelian, мне, никоя не припокрива и 5% от разбиранията ми, но ще се постарая да измисля нещо ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В интерес на истината не съм "за". Не на този етап, не в тази ситуация. Просто гледището ми по случая не се влияе от национални, географски, религиозни и исторически фактори.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Обзалагам се, че утре избирателната активност в България ще бъде около 20, най-много 25%, не повече.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Дано днес има хубава избирателна активност.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
До 10ч. - 5,78% в 23 избирателен район в София - най-висока за страната.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Аз поне се зарадвах, че освен редовния процент пенсии имаше и доста млади хора..и то по това време хаха
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Добре, добре, и аз забелязах доста младежи сред гласуващите. Малко се покачваме, така и трябва.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кои партии се очаква да влязат със сигурност?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Серго и ко, ГЕРБ, /може би/ Сините под ръководството на Надка, предполагам и НДСВ. Не съм много сигурен, може да има изненади.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Кодирани предварителни резултати. (защото по закон нямат право да ги разгласяват)
http://focus-news.net/?id=n1198613&chain=1 -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А, гледам Бат' Бойко е излязал напреде. Не ми го побира главата, кои са тия толкова много малоумници къде гласуват за БСП???
Що-годе радващо е, че ДПС и АТАКА са с изравнение проценти. За парламентарните обаче не знам как ще е, а там според мен е по-важното как ще се развият нещата. ПП Избирателната "активност" е потресающа. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Съвсем нормална ми се струва избирателната активност. В стара Европа не е по-добра, а какво остава за нас? А кой гласува за БСП - баба ми, например. И в интерес на истината дълбоко уважавам решението й. Единствено неприятно ме изненадва ниския резултат на синята коалиция.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Цитат Единствено неприятно ме изненадва ниския резултат на синята коалиция. Оф, да и мен. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Сините" умряха отдавна. Особено сега, с тия простотии покрай регистриране и пр. хората съвсем ги отписаха. Също ми е пределно ясно за пенЦионерите, което обаче не ми помага да ги разбера. Е сега, някаква бабичка води друга, която чисто не можеше да ходи, да гласува. И заради такива ходещи мъртъвци (да ме прощават), ще ме управляват тия долнопробни крадци и лицемери? Това чисто и просто е нещо крайно сбъркано.
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st June 2025 - 01:25 AM |