![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
А, гледам Бат' Бойко е излязал напреде. Не ми го побира главата, кои са тия толкова много малоумници къде гласуват за БСП??? Що-годе радващо е, че ДПС и АТАКА са с изравнение проценти. За парламентарните обаче не знам как ще е, а там според мен е по-важното как ще се развият нещата. ПП Избирателната "активност" е потресающа. Как не ти го побира? Това са бабите и дядовците ни - твърдия електорат на БСП. Как няма да гласуват за партията-хранителка! Тя толкова много им е дала! А и като видят мазната усмивка и обещания на Станишев сигурно изпадат в транс. Силно се надявам АТАКА да изпревари ДПС. Няма да се плашиш, на парламентарните ще ги бием турците ![]() А избирателната активност е в рамките на очакваното. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Знам за "бабите и дядовците ни", обаче не ми го побира главата, след ТОЛКОВА МНОГО ГОДИНИ как не си отвориха очите.
![]() Цитат ... Незабавно спиране на изборния ден поиска в жалба до ЦИКЕП и РИК кандидатът от Бургас Ивайло Дражев. Името му в бюлетината на Социалдемократите е сгрешено и на неговото място има друго име.
По информация на Дражев името му в изборните книжа липсва не само в Бургас, но и на други места в България. Според него грешката е станала някъде по веригата в отпечатването на изборните книжа, но той подозира и умисъл. С решение на ЦИКЕП е било разрешено да се задраска грешното име на примерните бюлетини, които са извадени пред секциите. На някои места обаче е започнало задраскване от страна на членовете на комисиите и на името в бюлетините, с които се гласува. Никой няма право да зачерква имена в изборните бюлетини, защото това ги прави недействителни, коментира Дражев. На част от бюлетините в Старозагорски регион също е било сгрешено името на един от кандидатите. ЦИКЕП е била уведомена за печатната грешка и вече има решение как да се процедира. Във всяка избирателна секция е поставен образец, който ще ориентира гласоподавателите... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Те никога няма да ги отворят.Живеят с миналото.
Важното е ние да ги отворим! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Не можеш да ги отвориш. Просто никой от тия, дето трябва да ги "избираш" не кореспондира с чистота и пр. Гласуваш за което ти се струва "по-малкото зло" и против Доган, и толкова.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, така е. Но и най-чистият (съвестен) човек в България, влезе ли в политиката, затъва до гуша в .... Неизбежно е.
Вотът на парламентарните избори трябва да е най-вече против Доган. Мисля, че така трябва да направят всички българи. Или тези, на които не им е все едно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Да, като против Доган се разбира и тези склонни да се коалират с него. Не е маловажен евровотът, защото тъкмо евродепутатите осъществяват връзката ни с ЕС. А това не е без значение на фона на проблеми като този за приемането на Турция в ЕС и създаването на Европейска държава
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
"Против Доган"... Е, и това е начин за обединение - против нещо, колкото и тъпо да е. Щото ЗА нещо не сме се обединявали от време оно. Ма и сега няма да се получи, чини ми се.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Гласувай, народе, пак имаше само бабугери в 119-то (а и тези нашите са все червенки), еби му майката.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Абе верно ли ви вълнуват избори? Баси.
Деси, ти със скандинавистиката заминавай за Норвегия. Там правителството налива пари в екстремния метъл. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^Що, теб явно не те вълнуват, а?
Ти май просто ще траеш, докато може, а после взимаш чантичката и надалеч, така ли? Няма лошо де. Въпрос на личен избор. Не те съдя, само питам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Целокупният български народ сам е зачеркнал тази нация и култура. Колко от "милеещите" за държавата знаят елементарния й правопис - например, че наречията се пишат слято?
За мен лично нищо не се е променило от времето на Ботев и не смятам да падам жертва като него, макар и не така героически. Свестните у нас считат за луди. Все още. А веднъж гласувах - скачахме на площада и викахме за Костов. Първото, което направи за нас, бе да ни махне студентските стипендии. Времената били трудни. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
От всички след Виденов, точно Костов е единствения с някаквъ значими постижения за тая държава. Всичко друго от положените от Костов основи кра и забатачва. Спомнете си цените/заплати/пенсии преди и след Костов. Не казвам, че е светец, но поне направи нещо друго освен да обещава.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лесно е да се говори абстрактно - това, което усетих тогава на гърбината си, бе глад. Мерси.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Не говоря абстрактно. Като си толкова заинтригувана се разрови за статистиките, това което ти лично си усетила не е от значение. Тук става дума за "голямата картина".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не си единствената, която си усещала глад, защото знам в какви условия съм бил отгледан.
Не си и единствената страдалка. Но не може да се очаква от всеки надвие инстинктът за коленичене и непукизъм след трус. Все пак тогава силните хора няма как да се открояват. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Не можеш да ги отвориш. Просто никой от тия, дето трябва да ги "избираш" не кореспондира с чистота и пр. Гласуваш за което ти се струва "по-малкото зло" и против Доган, и толкова. ![]() Абсолютно подкрепям. И аз се реших да гласувам не защото има за кой/и, а против Доган и Станишев. И като не се гласува после да не се мрънка какви били управляващите. Не че после няма да се получат едни странни коалиции, с единствената цел да се влезне в управлението... Вярно проблемът е не да не няма корупция, ами и да се направи нещо смислено за тази държава покрай машинациите. -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Кой говори за коленичене? Свят широк. Тази държава не ме заслужава.
Най-вече не разбирам защо омаловажавате цитирания от мен факт - гласувам за някого, защото очаквам от него подобрение, вкл. И на личното си положение. Бяха отнети обаче и малкото блага на същите тези, които де факто избраха дошлия на власт. Ако очаквате да ида сега да гласувам за същия, ей това би било коленичене и пост-комунистически травматизъм. Трайте сега за светлото бъдеще. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Айде гласувахме.... Да видим сега...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^ Кой говори за коленичене? Свят широк. Тази държава не ме заслужава. Не се и съмнявам. Малко неща могат да стигнат величието ти. ![]() Сатир, примерно. А ти, муцка, коленичиш, това е положението. Аз ако съм/когато съм го правил, поне имам честта да си го призная, а не да се правя на светейшество. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Отново типична българска реакция - да се омаловажава индивидът.
Аз съм интелигентна, образована личност, която - да - държавата на тълпите и мутрите не заслужава. Както не заслужава и маса други интелигентни българи, избрали да емигрират и споделящи позицията ми. Светът е техен. "Муцка" ще викаш на някой друг. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Когато започнеш да не се държиш като такава - тогава.
Давам на хората това, което са ми представили. Ти досега това си изложила на показ, съжалявам. Ако всички мислеха като теб, по-добре да легнем в гробовете и да предадем България като провинция на някоя по-"велика" държава. Ами нека? Иначе съм напълно наясно, че стандартът на живот на отчайващо много други места е по-добър оттук. Всичко е до ценности, воля за промяна, опити за нея. Разочарование дали ще дойде или не - времето ще покаже. Защо не си извън България като не те заслужава, бтв? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво съм "изложила на показ" - че не съм интелигентна? Ха-ха. Много ви дразнят силните хора с мнение, на всичко отгоре различно от вашето.
Научете се да приемате инакомислието, а не да му реагирате първосигнално, със снизхождение или още по-зле, с агресия. Научете се и да уважавате другия - както и досега ти отговарях, с уважение. Под достойнството ми е обаче да продължавам да го правя, както и да давам обяснения защо и къде съм. Най-малкото, емиграцията във виртуалния свят съвсем не е задължително да е физическа. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ахааа.
Ами не, всъщност силно мнение от теб не съм видял. Само постове в темите за Енслейвд, Сатирикон, и, напоследък - Ротинг крайст, придружени от снимки на секс мъжеХ + - теб. Но щом казваш - ок. ![]() Оф ай гоу ту дъ пъб! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Отново типична българска реакция - да се омаловажава индивидът. Аз съм интелигентна, образована личност, която - да - държавата на тълпите и мутрите не заслужава. Както не заслужава и маса други интелигентни българи, избрали да емигрират и споделящи позицията ми. Светът е техен. "Муцка" ще викаш на някой друг. Те заради хора като теб не ни обичат българите в чужбина, шефке.... България не ме обича, а аз съм ебаси пича, а? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Против Доган"... Е, и това е начин за обединение - против нещо, колкото и тъпо да е. Щото ЗА нещо не сме се обединявали от време оно. Ма и сега няма да се получи, чини ми се. Да продължа от днес... Ами точно обединение ни трябва. Не виждам друг начин. От много години българският народ не е бил обединен за идея, за кауза. Това е и причината например политическа партия ДПС да пусне такива корени тук, че и да налага манталитет. Не може да не ни пука! Като гледам стремежът към обединение не ни е силна национална черта. Повече обичаме да се плюем. И във форумите. ![]() Та май и сега няма да се получи. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Ако всички мислеха като теб, по-добре да легнем в гробовете и да предадем България като провинция на някоя по-"велика" държава. Ами нека? Ами в последно време си мисля, че точно това е начина да се оправим. Защото след 89-та до сега, никой не успя поне малко да направи за тази държава. А минаха вече 20 години ебати!!! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Най-хубавото като резултат от вчерашните избори е, че БСП вече не е първа политическа сила.
Вижда се светлина в тунела. ![]() А иначе силно се надявах и други партии да изпреварят ДПС. Изхождайки от данните за избирателната активност по места става ясно, че "успехът" им за пореден път се дължи на обявената пълна мобилизация в Североизточна България и Кърджалийския регион. Обединението прави силата. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
А някой от вас да е наясно какво означава шифъра "Бягство към победата"? Щото вчера една групичка висеше до стаята и го повтори 2-3 пъти, както когато влизах, така и когато излизах...
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
http://www.euronews.net/ - кликнете на България и погледнете изписването на ДПС ..за разлика от всички останали партии.
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 09:15 PM |