![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Вътрешното морално чувство е това, което те прави човек, нали така. Жалко, че има човеци, но няма Човечество (по идеала на Кант)...
Абсурдно е и да се говори за морал, ако щеш в по-"народния" смисъл, в държава, където такъв вопиющо липсва. Политиката финкционира на принципите на подземния свят, шири се най-отвратителната покупко-продажност и политическа проституция, а на някого проблем са му гейовете... Относно Англия - дълбоко традиционална държава, функционираща като модел на демокрация именно заради морала. Седнах преди малко в заведение и сервитьорката с усмивка на уста ми предлага най-новия коктейл: "АРАБСКА СВИРКА"!!! Разбърквал се с език, имало сметана!!... Напуснах дълбоко отвратена. Да - говоря открито за сексуалност, защитавам гейовете, но НЕ БИХ СИ ПОЗВОЛИЛА натрапливата, отвратителна вулгарност на ориенталците-хетеросексуални (в случая)... Морал??? Как се съвместява с "Арабска свирка" и Канал Планета??? Ами че ако на англичанина му натресеш подобна вулгарност, той ще се оплаче не в парламента, ами не знам къде! И как се пише за "морален" някой, позволяващ си да нарече някого "педераст"? Педерас е само този, наричащ другите педераси. Във въпросната "ненормална" Англия нивото дори на нискоинтелигентния човек е достатъчно високо, за да знае той, че така не се прави. Най-малкото, че ако го прави, ще е последният с право да говори за моралност. В Англия има всякакви "фоби", но те не развяват байрака на етиката. Деца? Не държа на собствено...бих си взела грях на душата да докарам уж "на бял свят" нов човек в подобен гнусен свят. Бих осиновила - нещо, над което мисля все повече. А тази не виждам какво дете би възпитала, освен гамен и мутра. Понякога ми се иска да бях фашист. Цитат Показателно ми е и мнението на noel_f, за това какво мислим ние, отново сиреч - по-младите. Така ли "мислят" наистина много млади?? Ами че 90-годишната ми баба е по-разсъдлива... Какво ли се чудя - нали сме в държавата на Кръстника. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Знаеш ли какъв е недостатъкЪТ на съвременното общество? Че обичат да си създават проблеми и да си търкат езиците, за тоя дето духа. Писна ми постоянно някой да коментира хомосексуализма, все едно не съществува, откакто свят светува. Има го, end of story. Какво толкова му обсъждате?! Просто вече от нямане какво да се прави, всеки нормален аспект от живота се обръща на проблем. Никой нищо не коментира за резултатите от изборите. Не се обръщай към мен с това. Няма да намериш мое мнение в темата за това. Просто видях човек с ограничено мислене и реагирах. Изключително на място, бих добавил. Понякога замисляли ли сте се, че нормалният човек всъщност е най-дискриминиран? Всъщност, замислете се. *моля, да няма дианени заключения тип хомофоб си бе, бате. както казах - стига да не е прекалено показно, да не се кеси по паради /втф?, защо ние хетеросексуалните нямаме паради, бе!/ - не ми пречат. мои приятели имат приятели гейове, познавам се, прочие. Пък може и да пишем в темата за хомосексуализма, ако искате) Сиело, коментираме, в другата тема. ![]() Сашо, нямаше и те да имат нужда от паради ако не им се хвърляше толкова внимание (дори не от лошия тип, от добрия!). Ако нямаше специално отношение в която и да е крайност. Ей затова нямаме паради, а те имат. 'Щот ако видиш "мачовската ми брада" няма да изцепиш - "Брех, ти си хетеросексуален, уважавам те, имаш привилегии пред мен над тези на всички останали, които са с неизяснен статут!", но ако ти заговоря за това, че се кефя на Верлен (между другото - хомосексуалист) ЩЕ ми кажеш със скептично повдигнати вежди "Ти да не си обратен?". Не, това няма да си ти. А някой друг "ти". От ония "ти"-та, на които трудно запомняш името... Ей за това става въпрос. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Ей - да ти кажа, че твоята страст е нещо адски ценно. Много малко я имат. Дано я запазиш и на 35, и на 45...Няма да им се даваш на тия тъпунгери - те са никои. Господ им дал 2 грама мозък, колкото да се ориентират към чинията - и за нещастие компютъра. Има и по-лош фасон - пъзливци. Не са толкова тъпи, но ги е страх.
Ако видиш, че ти влияят, най-добре бягай...Всъщност, бягай така или иначе. Потресаващо е, че имат наглостта да сипят подобни безумия. Ама той идиотът не схваща, че е такъв. И в огледалото сигурно не се разпознава, за разлика от слона. А аз съм друг глупак, който все още има надежда за Човека. Затова и пиша - зарад петимата души като теб - нали трябва да се оцелява, а сам е трудно... П.П. "Сърцераздирателно"? През Романтизма чувстването беше ценност. Все още е. Да си заврат дебелокожието в някое отвърстие. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Деца? Не държа на собствено... И слава богу!!! ![]() Честно, човек с расови предразсъдъци да ми говори за правата на гейовете... Тва си е чиста педеращина. -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Стига.
Не се ли уморявате? Знаете ли защо един адекватен за цяла България закон няма да е приет ако разликата в депутатите от две противоположни като възгледи партии е достатъчно малка? Защото която и да го предложи, другата ще е в опозиция, просто заради интереси и гласовете за приемането му няма да достигнат. Какво й пука на другата, че законът е удачен и УСТРОЙВА всички (поне веднъж да се случи)? Не е предложен от нея. Същата работа. Тълкувайте примера както щете или просто заговорете за политика, както и би трябвало, имайки предвид заглавието на темата. Мирясах. На хартия... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() Опа! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Хах, наскоро четох някъде, че исляма набирал сила застрашително в Нигерия, и ето го резултата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
![]() Да ни е жива и здрава новата депутатка!!! -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Калина Крумова.
Не ти харесва ли? Виж каква е симпатяга. И ако отстоява така ревностно позицията на партията като лидера си... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2009/11/09/o...#comment-newest
Цитат Заради трудностите, пред които е изправен държавният бюджет за 2010 година, правителството е гласувало намаляването на еднократната помощ за майки на близнаци и премахването на еднократната помощ за майки студентки" Цитат "Целта е помощите да отидат наистина при хората, които се нуждаят от тях и които са истинските целеви групи", обясни заместник-министърът пред Дарик радио. Мдам, за какво са им на тея майки пари... по-добре да идат за някоя сапунерка "Сваровски" и някое 24 каратово дилдо при истински нуждаещите се... България явно здраво работи по въпроса със застаряващото население. -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
*мисли минута първосигнално*
не, няма да отиде при старите. ще отиде при циганите, които се нарояват по 11 в семейство; ще отиде при 'ромите', за да бъдем европейци, които живеят на гърба на моите родители и на твоите, химерка. ще отиде към господата с крайно мургав тен, които ще успеят да завъдят още 20 бълхясали дечица в дома си от картон с позлатени мивки вътре, защото се водят социално нетолерирани и се водят ужасяващо бедни. а после ще изпратят тези деца по улиците, като на някои от тях им отрежат по някой крайник, за да са по-убедителни. всяко от тези деца в по-добър ден ще успее да събере 8 лева за час /!!!!/, което е надницатаа на един нормален средностатистически трудещ се човек за 3 часа. и не ме ебе колко расистки е прозвучал този анти-етническомалцинствен зов от моя страна. наистина. *тези неща не изключват ясната ситуация по горните етажи на обществото ни, мисля се усеща. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Няма как човек да не мисли първосигнално, още повече, че в не чак толкова далечното бъдеще ще става дума за нашите семейства и за нашите деца.
България плаче за (още по-)ожесточен демографски срив. Ние не сме част от "истинските целеви групи", няма и да бъдем. Скоро няма да сме и българи в България. И за съжаление не правим нищо по въпроса. Възмущаваме се по форуми и сайтове докато "истинските целеви групи" или се множат като хлебарки, или хвърлят поредната грандиозна сума пари, а после плачат, че няма... -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
^^ България има ново правителство, забрави ли това?
Цигани и турци няма да бъдат облагодетелствани този път, както беше по времето на Тройната коалиция. Същите тогава бяха част от твърдия електорат на управляващите. Как, мислиш, политик и финансист като С. Дянков ще позволи това? А ситуацията по горните етажи винаги е била една и съща. ^ Не се притеснявай! Винаги ще бъдем българи в България. Остава само да започнем да се държим като такива. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не съм го и се надявам да има промяна, наистина. И както винаги ще добавя - промяна най-вече от околните на Бойко, защото самият той е трагичен - и като дебатни умения, и като излъчване.
Дянков в момента е в ужасяващо напечена ситуация, дано стресът не го покоси и размие възприятията му. Не знам само от ЕС какво ще се пусне спрямо т.нар. 'толерантност към етническите малцинства', ако проима по-сериозен хардаж относно тях. Но за момента българският средностатистически данъкоплатец все още изхранва катуните. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 7-March 05 Потребител N: 762 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
^ Бе друго си е когато дойде някой и каже че твърденията на главен икономист от Световната Банка и Phd по икономика са неадекватни... Звучи като твърдение на чичковците дето играят белот в квартала и се наливат от 12 часа.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 25-June 07 Град: on the street of dreams Потребител N: 2166 ![]() |
^
Не съм особено запозната лично аз, но съм съгласна с мнението на една позната икономистка, че икономическата политика на Запада е леко неприложима в България. -------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Да, защото всичко са монополи, били те частни или държавни. И за съжаление сме малък пазар и сме обречени на монополи. Щото никой няма да се засили да инвестира в 30% от малък пазар...
Иначе зам.-министърът го е казал много дърварски за "истинските целеви групи" и вие му се хванахте за думите. Примерно аз съм директно засегнат, защото тези 2800 лв за майка студентка щяха д ами дойдат доста добре. Но от друга страна - не съм и разчитал на тях. Опитвам се да се оправям сам и така е правилно. Социализмът с всички наредени на опашка за държавните цици не може да продължава. А някой да нарича Дянков комик и неадекватен е просто смешно. Тоя човек ни е едиснтвената надежда да се случи нещо смислено все пак. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Цитат Примерно аз съм директно засегнат, защото тези 2800 лв за майка студентка щяха д ами дойдат доста добре. Но от друга страна - не съм и разчитал на тях. Опитвам се да се оправям сам и така е правилно. Социализмът с всички наредени на опашка за държавните цици не може да продължава. Тогава защо въобще да плащаме данъци след като така или иначе с всичко можем да се справим сами? И не, не се заяждам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Наистина, това с "отнемането" на тези пари звучи ужасно гадно, но си спомням, че и навремето бе прието под страхотен натиск, уклонки и пр. И това стана в последните месеци от управлението на 3К. Когато се чудеха по какъв начин да смучат и преебат бюджета. Далеч съм от идеята да подкрепям такъв ход, но фактът, че бе заложен от предното правителство е... факт.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
^ Ми дано повече хора го осъзнават, а не да се връзват на плюенето на Станишев и Първанов и бившите.
J'eor, икономиката, която се учи, е МНОГО неприложима в България и не е само защото сме малък пазар. SepulTeraHead, чуждите инвестиции в малките държави са на принципа 'отдето дошли, там отишли'. Всеки икономист, който не се фука с икономическата си диплома и има малко акъл в главата, ще ти го каже. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Как, мислиш, политик и финансист като С. Дянков ще позволи това? Този пък е най-голямият комик в целия кабинет! Изказванията му са неадекватни, а на външен вид прилича на педераст. Не е нужно да ни разяснявате кредото на партията, другарю. Не падаме от Северна Корея. След като първия ви пост беше да пуснете сайта на Станишев съвсем логично идва и стогодишното отношение към врага. Сигурно образи като вас са правили култовата предизборна кампания на БСП ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Айде поздрав за 20-тата годишнина - http://vbox7.com/play:499f968b
![]() ![]() ![]() Не коментирам фланелката на вокалиста/барабаниста. ![]() -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
а физиономията му да коментираме ли?
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 7-March 05 Потребител N: 762 ![]() |
Как, мислиш, политик и финансист като С. Дянков ще позволи това? Този пък е най-голямият комик в целия кабинет! Изказванията му са неадекватни, а на външен вид прилича на педераст. Не е нужно да ни разяснявате кредото на партията, другарю. Не падаме от Северна Корея. След като първия ви пост беше да пуснете сайта на Станишев съвсем логично идва и стогодишното отношение към врага. Сигурно образи като вас са правили култовата предизборна кампания на БСП ![]() Не става въпрос за кредо на партия, а за един неадекватен смешник, поставен в ролята на министър. Последното изказване на Поразяващата уста счупи всички рекорди: България се превръщала в рая на Европа! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами да, прав е бил.
Може би е имал предвид факта, че България разполага с благоприятни природни условия и изобилие от природни ресурси, които ВЕЧЕ ще се използват рационално. А това ще стане когато се спре с ограбването на тези ресурси и превръщането им в лична собственост на някои господа от бизнеса и бившите управляващи. Освен това правилно е предвидил периода, в който ще се случи всичко това - до 10 години, или иначе казано - когато БСП завинаги загуби доверието на широките (заблудени) народни маси, което почти е равносилно на заличаването и от електоралната карта на България. Аз виждам, че много ви боли. Тъкмо усвоихте начините за източване на средства от държавата и.... дойдоха изборите, в които вие НЕОЧАКВАНО претърпяхте пълен провал! Сигурно е болезнено! Ще го разберете в следващите 10 години. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Напротив, разочарованите ще са други, когато вашият месия и сбирщината от мафиоти и некадърници около него се провалят с гръм и трясък. Само че ще е много по-скоро от 10 години.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 09:20 PM |