![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 28-January 08 Град: Плевен Потребител N: 2563 ![]() |
Здрасти на всички. Аз съм Моника. На 15 години от Плевен. Викат ми Мон попринцип..*ъъъ добре,нямам идея кво да пиша*...Падам си по сякакъв метал и рок.
Любими групи: Evanescence, Nightwish, Metallica, HIM, Guns n Roses, Stone Sour, Moonspell, Iron Maiden, Rammstаin, Adema, Children of Bodom, Within Temptation, Saliva, Megadeath, Deep Purple... Емии за тия са сещам,има и други,маа не ми се мисли (тва при мен е сложен и дълъг процес)..Сами преценявайте какво точно слушам,аз не мога да ви кажа ![]() Ъъъ добре,ще се измъкна със старото "ако имате въпроси-питайте* защото наистина блокнах кво да пиша. Ко на някой му дойде музата да пише ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
В кое даскало учиш
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 28-January 08 Град: Плевен Потребител N: 2563 ![]() |
Не чак толкова горда възпитаничка на ГПЧЕ Плевен ...
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
А стига ве и аз съм там
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Здравей!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 16-January 08 Град: Ambient Universe Потребител N: 2541 ![]() |
Хубав град е Плевен... с много хубави момичета... ех, ех
![]() Повече усмивки и повече айляк докато си във форума! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здрасти на всички. Зомби, още малко ще се окаже, че си и в съседния клас нали..
![]() А за писането и усмивките - не се и съмнявайте в мене ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Здрасти и приятно прекарване тук
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Здраво, да хвърляш поглед на материалите в сайта
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Megadeth
![]() Здравей! Пожелавам ти да се задържиш тук по-дълго. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Здрасти.
Няма ли някой тука от ПГ по телекомуникации в София бе.... -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Megadeth ![]() Откъде знаеш! Може да е чела това или пък това: Цитат Лидерът на Megadeath Дейвид Мъстейн: „Таекуондо промени животът ми” Written by Velizar, on 11-11-2007 00:00 Легендарният лидер на метъл-бандата Megadeath(Мегадет) Дейвид Мъстейн споделя, че животът му е бил променен към по-добро главно благодарение на таекуондо. На снимката са дадени членовете на групата заели позиция, Дейвид е вторят от ляво „Таекуондо е страхотна дисциплина. За мен тя е едно от нещата, които промени живота ми” казва Мъстейн в наскоро дадено интервю. „То (Таекуондо) ми помогна да премахна лошият си начин на живот, включващ дрога и алкохолизъм. То ми помогна да повярвам в себе си и да открия сила в себе си, за която никога не съм подозирал, че притежавам.” Мъстейн се изказа, след като бе назначен за световен посланник на добра воля на организацията WTF в Сеул на 27 Октомври 2007. Мъстейн и трима от членовете на групата – басист Джеймс ЛоМензо, китарист Глен Дроувър и неговият брат Шон Дроувър – пристигнаха на 27 Октомври 2007 за концерт в Сеул на 28 Октомври 2007. За Megadeath това е четвъртият концерт в столицата на Южна Корея. „За мен това е голяма отговорност и ще опитам да представям WTF по най-добрият начин, по който мога” каза Мъстейн за своето назначение. Мъстейн притежава 1-ви дан черен колан. „Зная че много млади хора следят моите изяви и смятам че тази дисциплина е отлична възможност за развитие”. Мъстейн сподели, че е започнал да тренира през 1999 в Аризона, след което се е преместил в Калифорния, където живее сега. „Преди да започна с таекуондо, тренирах кунгфу и други бойни изкуства” Като един от първите американски траш метъл групи, Megadeath се издигат до международна слава в средата на осемдесетте, но бяха преследвани от постоянни промени на членовете, частично дължащо се на известните проблеми с употреба на наркотици. След като групата намира начин да се задържи чиста и осигуряване на устойчив екип групата създава цяла поредица от платинени и златни албуми между 1986 и 1997. Групата бе разпусната през 2002 след като Мъстейн пострада от тежко нараняване на нерв в лявата си ръка. След седемнадесет месеца физиотерапия и интензивни тренировки по таекуондо, Мъстейн отново продължи работата на групата. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ Всичко е възможно!
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 7-January 08 Град: Бургас Потребител N: 2521 ![]() |
Привет, доста готини групи слушаш
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 10:35 AM |